a.s.ben dünden beri bir karar verdim ve bebek konusunda sonuna kadar olumlu düşüneceğim. Sorunu ve çözümü biliyorum. Ne yapılması gerekiyorsa yapıyorum, gerisi de doğaya kalmış. Endişelenmeyi, acaba demeyi bıraktım, "seneye bu zamanlar bebeğimi kucağıma almış olacağım inşallah" diyorum. Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır :)) Haydi yaz hamiş adayları, şöyle bir silkinin, gülümseyin ve inanın. 2008 yazı bizim yazımız olacak. :dance::sm_cool:
canlarım bende yazın dondurulmuşlarla deneyeceğim inşallah...allahtan bir mani çıkmazsa temmuz,ağustos aylarında artık...benide ekleyebilirisiniz listeye....a.s.
BENİDE EKLERMİSİN MEHAY
bende c.tesi lucrine başlıyorum sayfan uğurlu gelir inşallah hepimize
yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
mehaycım benim tedavim hazirana kaldı işler yolunda gitmedi şimdi dr.bir sürü tahlil felan istedi anlayacağın canım sıkkınnnnnnn
canım çok teşekkür ederim....bu sayfa uğur getirir inşlalh hepimize....inşallah hepimiz tek tek hamileyim diye başlıklar açarız burdan....
merhaba kızlar, benim bu sabah kanamam başladı. Lucrin'e başlayalı 3 gün oldu daha ve desolett'e devam etmeme rağmen 1 hafta erken regl oldum. Doktorum 3 günlüğüne Antalya'da. Yarın gonal-f'e başlamamı istedi. Hiçbirşey planladığımız gibi gitmiyor ya bunun sonunda inşallah tedavi başarılı olur
insalla canim insallah ben bunu uut ederek actim bu sayfayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?