2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar bende ocak 2010 da ilk aşılamamı yaptırıcam banada dua edermisiniz. doktorum bu süreçte stresten tamamen uzak olmamı söyledi ama ben zaten yoğun stres içerisindeyim. hepimiz birbirmiz için dua edelim.

bluestar canım ben irenbede yaptırdım ağustosta tüp bebek tedavimi olmadı..geçen hafta dondurulmuşlarla denedim şuan beklemedeyim

trinity35 canım ben daha öncede orda yaptırdım tuttu fakat kaybettim dr um dilek hanım iyi bir dr ancak ben şimdi geçmişte yaşadığım o kötü sonu tekrar yaşamaktan korkuyorum benim 5. denemem olacak başka bir yere gitmeyede cesaretim yok aslında bana kent hastanesini ve özel ege tüp bebeğide önerdiler ne yapacağımı bilmiyorum çok şaşkınım

arkadaşlar dün kan tahlilimi yaptırdım ama maalesef sonuç negatif. üzgünüüüümmmm. allah bir dahaki sefere ksmet eder inşallah... sizlere de tabi inşallah....mafoldumben

üzülme inan solemesi kolay değil ama negatif sonuç almak ta bazen iyi ben pozitif sonç aldım aylarca hastanelerde bebeğim için savaştım ne oldu bebeğim gitti kürtaj oldum bütün düzenim alt üst oldu adet bile olamıyom kürtajdan beri ve ıkıncı denememi yapçam yapamıyom sürekli ilaç veriyolar adet olmam için :s olmuyom yine hep acillerdeyim ağrılarım hiç durmuyo şimdi hamile kalamıyom derken adettende kesildim :S üühühühüh beterın beteri var dicem bilmiyorum kötü bi benzetmemi

bende kalamş jinemede başladım 2010 da anne olmak için şimdilik klinik hakkında pek bi bilgim yok ne desem boş tabi adet olursam başlancak tedaviye bana ilk denemede verilen ilaçların dozunu çok yüksek vermişler ilk denememi yaptığım hastaneyı solemıyorum kafa karşıklığı olmasın diye :S çokkk üzgünüm ole elim kolum bağlı kaldım habire ilaç içiyom bekliyom ama kürtajdan beri ne ruhen ne bedenen kendime gelemedim ağrılarım hat safhada :S Allah hepimize yardım etsin ..

ızlar bugün ilk ignemi oldum bugün ögrenmek için 3 de vuruldum ama doktor ve hemşire yarından itibaren hep 11 de vurul dedi akıl edemedim kızlar sormayı yeni aklıma geldi acaba sabah 11 mi akşammı şimdi de merkezi aradım mesai bitmiş kimse yok , kararsız kaldım bilgisi olan varsa lütfen söleyin kızlar ... bu igne adet olana kadar vurulacagım decopeptly 0,1 sabahmı 11 demi akşam 11 demi ... adet olduktan sonra da gonalfa baslayacagım ... kızlar bilen varsa yazsın

bence dr unu ara en iyisini o soler sonuçta takıbını yapan o herkese ayrı saat veriliyodur belki cnm çok önemli çünki bu iğneler bu arada tüp bebek sanırım senınde beni direk gonalfe başlattı dr acaba neden sana ole decoppptly verdi bi sebebi varmı sorun ne sendemi eşindei çok sordum

cnm tüp bebbk eşimden dolayı yapılıyor. benimde orta derecede pko var ama degerlerimn hepsi normal sadece pkodan dolayı tüylenmem var bugün orada bulunan birkaç bayanada bu igneyi verdiler hepimizde 11 de yapın dediler.adet olunca 2,günü gelin dediler ozaman gonalfa baslayacagız .bugün 3 kutu gonalf 2 kutu decopeptly ye 1280 verdik. sizde dorun ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…