merhaba ben bugün 2.aşılamamın sonucunu beklerken adet oldum sebepsiz infertilite 3 yıldır istiyoruz hiç gebelik olmadı şimdi artık tüp bebek yaptırcaz hayırlısıyla.ne kadar ara vermem gerek bilmiyorum..doktorumla konuşacağım.
canım yolun açık olsun...inşallah ilk denemende bebişlerine kavuşursun...
Merhaba, Ben bu sitede çok yeniyim:) Vee önümüzdeki ay yani Aralık sonuna doğru tüp bebek için iğnelere başlayacağım. Bu ay da cyclo-prognova ilacını kullanacağım. İlk hapımı da bugün içtim. Çok endişeli ve heyecanlıyım. Çok kilo alacak mıyım acaba??
herkese selam arkadaşlar, beni de aranıza alırmısınız?, ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım yaklaşık 2,5 yıldır da bebek için uğraşıyorum, sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiç bir sorun yok rahim filmi temiz,adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum, birkaç ay klomen tedavisi ve 2 kez aşılama oldum tutmadı, şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama bu konuda çok bilgim yok uzun protokol nedir? kısa protokol nedir? ben transferim 15 tatile gelsin evde rahatça yatayım istiyorum, o yüzden ocak ayının ilk haftası olacağım adette gideyim dr a diyorum, sizce geçmi olur? 2 gün sonra regl olcam yoksa bu regl de de gitmelimiyim ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler
canım durumum senle aynı..bende 2.5 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim 29 yaşındayım sebepsiz dendi 2 kez aşılama oldu sonuç negatif şimdi tüp bebek olcak geçen ay 2.aşılamam oldu doktor adet olunca gel dedi bugünlerde olcam aklım çok karışık acaba 1 ay daha beklemelimiydi bende tüp bebekle ilgili hiçbişi bilmiyorum
bende 3 yıllık evliyim ve 18 kasımda tedaviye başladım kadiköy acıbadem hastanesinde Dr.Cem Demirele..çok araştırdım bende çok kafam karıştı ve doğru kararı verdim sonunda,çokta memnunum hastaneden,doktorumdan,çalışanlardan...yarın sonucu öğrenicem inşallahh bebişlerim benimle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?