angelus canım sonuçtan bizi de haberdar et inşallah hayırlı sonuç almışsındır
kızlar müjdeli haberi vereyimm hamişim bendekaydirigubbakcemile3 inşallah allah olmayanlarada tattırır bu duyguyuu....
selam canım aşılamalardan sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyormuş ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyormuş çünkü , ben 3 ay bekledim olmadı bu ay da beklicem 4 ay olcak, ben bir tüp bebek merkezi seçip drla görüştüm dr bana çok profesyonel geldi yani güvendim adama, şimdi ocak ayında tüp bebek yapcaz,
bekleyip beklememe konusunda ne tavsiye edeyim bilemiyorum açıkçası, bu senin kendini nasıl hissettiğinle alakalı, biraz bekleyebilirim diyorsan bekle, ama artık beklemelerden sıkıldım diyorsan ve çok kafana takıyosan bekleme, drunda madem devam edelim demiş elimizden birşey gelmez onlara inanmak durumundayız Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder ve inşallah emeklerimiz boşa çıkmaza.s.
kızlar müjdeli haberi vereyimm hamişim bendekaydirigubbakcemile3 inşallah allah olmayanlarada tattırır bu duyguyuu....
:lepi::lepi: canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
bu arada kızlar bu topic neden böyle sessizleşmiş eskileri okuyorum ne güzel sohbetler edilmiş ama şimdi kimse uğramıyo burayakaydirigubbakcemile
birşey sormak istiyorum kızlar iğnelere başladıktan kaçgün sonra yumurtalar toplanıyor? kişiden kişiye değişiyordur tabi de, genel durumu öğrenmek istedim
merhabalar,
ben yeni üye oldum, sizlerle durumumu paylaşmak istiyorum.tüpbebek uygulamasına başladım. transfer günümü saymazsak bugün 10.günüm. 16 Aralık'da sonuç belli olacak. çok heyecanlıyım.
bu arada bu topic nedir? bilgilendirirseniz sevinirim.:1rolleyes:
Tüp bebek uygulamasına nerde başladın canıım? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da. İnşallah güzel haberlerle dönersin :CüvCüv: Bu arada topic demek konu başlığı demek :1hug:
merhabalar,
ben yeni üye oldum, sizlerle durumumu paylaşmak istiyorum.tüpbebek uygulamasına başladım. transfer günümü saymazsak bugün 10.günüm. 16 Aralık'da sonuç belli olacak. çok heyecanlıyım.
bu arada bu topic nedir? bilgilendirirseniz sevinirim.:1rolleyes:
bu topic derken bu başlığı kastediyorum, yani 2009 yılında tüp bebek yaptıracakların sayfasını kastediyorum, inşallah 2.denemende tutar canım Allah gönlüne göre versin
çok çok teşekkür ederim. aslında yarın tahlil yaptırsam belli olur diye düşünüyorum. ama olaki negatif çıkarsa diye yaptırmak istemiyorum. hiç değilse bir gün daha hamile olma olasılığını yaşamış olurum değil mi? :)
senin durumun nedir? yani hiç yaptırdın mı? ya da sonuç mu bekliyorsun?
benim ocak ayında ilk tüp bebek denemem olcak, ben sebepsiz infertiliteyim, 1 ocakta regl olcam ve hemen iğnelere başlıcam inşallah, merakla bekliyorum sonucunu bende, senin ilk denemenmiydi canım, inşallah müjdeli haber alırız senden :Saruboceq:
arkadaşlar dün kan tahlilimi yaptırdım ama maalesef sonuç negatif. üzgünüüüümmmm. allah bir dahaki sefere ksmet eder inşallah... sizlere de tabi inşallah....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?