2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet canım nasip ama bilemiyorum adetimi bekliyorum şimdi eşiminde benimde aklım karıştı doktorumuza devam mı yoksa başka bir merkez ve doktor mu aklımızda 3 yer var kafam allak bullak..

kızlar müjdeli haberi vereyimm hamişim bendekaydirigubbakcemile3 inşallah allah olmayanlarada tattırır bu duyguyuu....

:lepi::lepi: canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
bu arada kızlar bu topic neden böyle sessizleşmiş eskileri okuyorum ne güzel sohbetler edilmiş ama şimdi kimse uğramıyo burayakaydirigubbakcemile
birşey sormak istiyorum kızlar iğnelere başladıktan kaçgün sonra yumurtalar toplanıyor? kişiden kişiye değişiyordur tabi de, genel durumu öğrenmek istedim

merhabalar,
ben yeni üye oldum, sizlerle durumumu paylaşmak istiyorum.tüpbebek uygulamasına başladım. transfer günümü saymazsak bugün 10.günüm. 16 Aralık'da sonuç belli olacak. çok heyecanlıyım.

bu arada bu topic nedir? bilgilendirirseniz sevinirim.:1rolleyes:

Tüp bebek uygulamasına nerde başladın canıım? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da. İnşallah güzel haberlerle dönersin :CüvCüv: Bu arada topic demek konu başlığı demek :1hug:

Tüp bebek uygulamasına nerde başladın canıım? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da. İnşallah güzel haberlerle dönersin :CüvCüv: Bu arada topic demek konu başlığı demek :1hug:

İlk tüp bebek denememi 7 sene önce yaptım. Aytuğ Kolankaya. İlk denemede tuttu. şu an 6 yaşında bir kızım var. şimdi yine aynı doktoruma gidiyorum. medical park. inşallah yine kısmet olur. mutlaka tavsiye ederim doktorumu. ben çok memnun kaldım tabii.
şutarafagitti

bu topic derken bu başlığı kastediyorum, yani 2009 yılında tüp bebek yaptıracakların sayfasını kastediyorum, inşallah 2.denemende tutar canım Allah gönlüne göre versin

bu topic derken bu başlığı kastediyorum, yani 2009 yılında tüp bebek yaptıracakların sayfasını kastediyorum, inşallah 2.denemende tutar canım Allah gönlüne göre versin

çok çok teşekkür ederim. aslında yarın tahlil yaptırsam belli olur diye düşünüyorum. ama olaki negatif çıkarsa diye yaptırmak istemiyorum. hiç değilse bir gün daha hamile olma olasılığını yaşamış olurum değil mi? :)

senin durumun nedir? yani hiç yaptırdın mı? ya da sonuç mu bekliyorsun?

benim ocak ayında ilk tüp bebek denemem olcak, ben sebepsiz infertiliteyim, 1 ocakta regl olcam ve hemen iğnelere başlıcam inşallah, merakla bekliyorum sonucunu bende, senin ilk denemenmiydi canım, inşallah müjdeli haber alırız senden :Saruboceq:

kızımdan 6 sene sonra ilk denemem. aslında bu sabah yaptırsaydım kesin belliydi ama çalıştığım için iş çıkışında yani akşama yaparım dedm. inşallah senin de herşey istediğin gibi gider... ne güzel böyle herşeyi paylaşmak :)

canım inşallah hayırlı haberler alrız sendende:Saruboceq:benimde ilk denememdi ve şu anda hamileyim:lepi:allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah:Saruboceq:

arkadaşlar dün kan tahlilimi yaptırdım ama maalesef sonuç negatif. üzgünüüüümmmm. allah bir dahaki sefere ksmet eder inşallah... sizlere de tabi inşallah....mafoldumben

arkadaşlar dün kan tahlilimi yaptırdım ama maalesef sonuç negatif. üzgünüüüümmmm. allah bir dahaki sefere ksmet eder inşallah... sizlere de tabi inşallah....mafoldumben

canım çok üzüldüm Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah bir dahaki sefere tutar:teselli:

Merhaba arkadaşlar grubun yeni üyesiyim 2010 yılında tüp bebek denemesi yapacağım bahçeci kliniğini hakkında iyi yorumlar okudum. Daha önce bu klinikte tedavi göreniniz varsa yorumlarınızı rica ediyorum.

merhaba arkadaşım ...ben tüp bebek tedavisi içindeyım kısa uygulandı raporumda vardı.1100 tl ilaçlar 804 işlem ücreti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…