Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merrhaba, ekim ayı listesinde seninle birlikteydik hatırlarsan.Benimde aşılamam tutmadı.Bende bir kez yaptıracağım bakalım aralık ayında.Hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer gelir bebişlerimiz.
merhaba arkadaşlar ben aralık ayında 2.aşılamamı yaptıracaktım fakt hiç ummadığım bir şey oldu ve erteliyoruzz..çünkü babam prostat kanseri ve ameliyat olması gerekiyor obu haldeyken ben kendimi veremiyeceğim.stres üstüne stres allahım bize yardımcı ol yarabbimm..hayırlısıyla bu iştende yüzümüzün akıyla çıkalım yarabbimmmm...hasta olanlara derman ver...
baban için çok ma çok geçmiş olsun Alalhım yardımcısı olsun arkadaşım bende dün iğnelerime başladım bakalım ilk aşılmam olacak kısmet pek umutlu değilim ama olsun deneyeceğim işte :)
bende ikl aşılamamı aralık ayında yaptırcam
inşallah uğurlu gelir hepimize
bende senden aralık ayında aşılama yaptırıcam inşallah ikimizde mutlu haberler alırız allahım inşallah herkese bebek sahibi olmayı gösterir
![]()
inşallah canım ya
benim az kaldı adetimi bekliyorum bikaç güne olurum
çok heyecanlıyım ilk olcakya
ben ikinciye deniycem benim eşimin sperm sayısı azdı ameliyat oldu tüp bebekte denedim bir buçuk aylıkken düşük yaptım
bende bugün ilk kez aşılama yaptırdım. inşallah hayırlısı olur... çok dua ettim isteyen herkese bizede ver Allah'ım diye...
beklemedeyim artık. acaba en erken ne zaman öğrenebilirim bileniniz varmı?