Aşılama 2009 yılının son ayında aşılama şansını deniyecekler neredesinizz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aslanca

umudu sonunda geldi...
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
46
0
86
Ankara
merhaba kader arkadaşlarım evet ben ekimde 1,aşılamamı yaptırdım ama olmadı kısmett.inşallah 2009 yılının en son ayında aşılamamı yaptırmayı düşünüyorum herşey yolunda giderse tabiki..allah kısmet ederse allah bu yolda uğraşanlara sabır versinnn.allah yarddımcımız olsunnn....

Canım merrhaba, ekim ayı listesinde seninle birlikteydik hatırlarsan.Benimde aşılamam tutmadı.Bende bir kez yaptıracağım bakalım aralık ayında.Hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer gelir bebişlerimiz.

Canım merrhaba, ekim ayı listesinde seninle birlikteydik hatırlarsan.Benimde aşılamam tutmadı.Bende bir kez yaptıracağım bakalım aralık ayında.Hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer gelir bebişlerimiz.

evet canım hatırladım tabikii..amin canım inşallah allah yardımcımız olsunnn:)):Saruboceq:

bende ikl aşılamamı aralık ayında yaptırcam
inşallah uğurlu gelir hepimize

Kısmet olursa Aralık ayının ortasında ilk aşılamamı yaptıracğım. İnşallah hepimiz iiçin hayırlı olur.

sanırım ben de ilk aşılamamı aralık gibi yaptıracağım off korkuyorum yaaaa

merhaba arkadaşlar ben aralık ayında 2.aşılamamı yaptıracaktım fakt hiç ummadığım bir şey oldu ve erteliyoruzz..çünkü babam prostat kanseri ve ameliyat olması gerekiyor obu haldeyken ben kendimi veremiyeceğim.stres üstüne stres allahım bize yardımcı ol yarabbimm..hayırlısıyla bu iştende yüzümüzün akıyla çıkalım yarabbimmmm...hasta olanlara derman ver...

merhaba arkadaşlar ben aralık ayında 2.aşılamamı yaptıracaktım fakt hiç ummadığım bir şey oldu ve erteliyoruzz..çünkü babam prostat kanseri ve ameliyat olması gerekiyor obu haldeyken ben kendimi veremiyeceğim.stres üstüne stres allahım bize yardımcı ol yarabbimm..hayırlısıyla bu iştende yüzümüzün akıyla çıkalım yarabbimmmm...hasta olanlara derman ver...

baban için çok ma çok geçmiş olsun Alalhım yardımcısı olsun arkadaşım bende dün iğnelerime başladım bakalım ilk aşılmam olacak kısmet pek umutlu değilim ama olsun deneyeceğim işte :)

baban için çok ma çok geçmiş olsun Alalhım yardımcısı olsun arkadaşım bende dün iğnelerime başladım bakalım ilk aşılmam olacak kısmet pek umutlu değilim ama olsun deneyeceğim işte :)

teşekkür ederim canım sağol güzel dileklerin için allah hepimizin yardımcısı olsunnn..hepiniz için dua ediyorum.herkesin gönlüne göre versin...

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ekim ayında 1. aşılamamı oldum tutmadı ayın 5.inde iğnelerime başlıycam hayırlısıyla bir aksilik olmazsa bu ay aşılamam olacak

bendesenin gibi 1 kere aşılama yaptırdım ama tutmadı yine bu ay aşılama deniycem inşallah bu sefer senin tutar bebek isteyen herkesin olsun en kısa zamanda:emir_bebek:vereliniortak

:emir_bebek: bende senden aralık ayında aşılama yaptırıcam inşallah ikimizde mutlu haberler alırız allahım inşallah herkese bebek sahibi olmayı gösterir:nazar:

inşallah canım ya
benim az kaldı adetimi bekliyorum bikaç güne olurum
çok heyecanlıyım ilk olcakya

ben ikinciye deniycem benim eşimin sperm sayısı azdı ameliyat oldu tüp bebekte denedim bir buçuk aylıkken düşük yaptım

geçmiş olsun canım
bende bi düşük yaptım normal yolla olmuştu ama kısmet olmadı
inşallah tutunur bebişlerimiz bizde anne oluruz inşallah

bende bugün ilk kez aşılama yaptırdım. inşallah hayırlısı olur... çok dua ettim isteyen herkese bizede ver Allah'ım diye...

beklemedeyim artık. acaba en erken ne zaman öğrenebilirim bileniniz varmı?

bende bugün ilk kez aşılama yaptırdım. inşallah hayırlısı olur... çok dua ettim isteyen herkese bizede ver Allah'ım diye...

beklemedeyim artık. acaba en erken ne zaman öğrenebilirim bileniniz varmı?

hayırlısı olsun çok sevindim inşallah mutlu haberlerini alırız bende regl günümü bekliyorum bende aşılama yaptırıcam buay:1hug:

Back
X