kızlar aranızda doğumu 15 mayıs gözüken var mıydı geçen sene acaba bizimki kaç olacak hepiniz nisan gözüküyo
gerçek mi ya sezeryanmı sizin baktım sizlerin doğum tarihlerine ama bulamadım önceki sayflrda allhım inş sağlıkla alırız kucağımıza ama beklemek çok heyecanlıcanım allah kurtarsın diyim öncelikle..
benim dr hep14 mayıs dedi ama kızım 24nisanda geldi:))
yani sende hazırlıklı ol hiç belli olmuyor..
vereliniortakvereliniortakabovvvv benım 8 mayıs görünüyo ama 38.haftam 23 nisanda bitiyooo
ben 15 nisanı bile gözden çıkartım o zamn
ayyyyy tırstım vallahiiiiiii
arkadaşlar benim 40 haftam 25 mayıstı ama ben ikiz olduğum için nisan sonu mayıs başı dendi
ama gördüğünüz gibi nisan başı doğum yaptım
yeniler doğum haftanızı 40 göre ayarlamayın 1 ay öncesinden herşeyi bitirin ve yatın boll boll
ben ikiz olmama rağmen hiçbişeyimi yapmadım 28 haftada hastaye bi yattım doğurunca çıktım
hep başkaları hazırladı bebeklerimiin eşyalarını
ülen civcivkle semra aynı andamı doğurduuu
çözdüm garuların bağlarınıı
bide eşya aldıkmı erken erken diyolar neresi erken canım aa
valla ben odasını aldım eşyalarına tamam aldım bi süsü püsü kaldı onlarıda 1 haftaya kadar tamamlayacamm
sonra rahatım gelsin bebeğim sağlıcakla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy tabi senin haberin yoktu dimi yeni doğum yaptıgın için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi aynı gün hatta aynı saat doğurduk ayy aklıma geldikçe gülüyorum hatta bunun için anket bile yapılmıştı hangimiz önce doğuracaz diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm sen onun bunun dediğine bakma bitirin valla hazırlıkları son ay karın iyice büyüyor ve yerinden kalkamaz oluyor insan bol bol gezin ve yapın alış verişleriniz..benim normal doğum 7 mayıstı ama 15 nisana kadar zor tuttuk cadı kızımı..Allah sizide sağlıcakla kavuştursun bebelerinize bayanssulusmile
eet cnm ben sezeryan oldum ama zoraki bi sezeryandı suyum gelmişti ama açılma yoktu.. eet beklemek çok heycanlı:))gerçek mi ya sezeryanmı sizin baktım sizlerin doğum tarihlerine ama bulamadım önceki sayflrda allhım inş sağlıkla alırız kucağımıza ama beklemek çok heyecanlı
tırssss valla tırsssskaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3abovvvv benım 8 mayıs görünüyo ama 38.haftam 23 nisanda bitiyooo
ben 15 nisanı bile gözden çıkartım o zamn
ayyyyy tırstım vallahiiiiiii
hee anketi hatırladım ama ...tabi siz doğum yaparken ben hastanedeydim
vayyy anasını gııı sen bide normal pırtlattın heee
eee kıymetli gazeli nasıl normal doğurttı bu tohtorrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile3 kız yok onun normal dedigi muhtemel d.tarihikaydirigubbakcemile3
oda sezeryan oldu gün vermişti dru oda ogün gitti gazelle geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?