kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy tabi senin haberin yoktu dimi yeni doğum yaptıgın için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi aynı gün hatta aynı saat doğurduk ayy aklıma geldikçe gülüyorum hatta bunun için anket bile yapılmıştı hangimiz önce doğuracaz diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm sen onun bunun dediğine bakma bitirin valla hazırlıkları son ay karın iyice büyüyor ve yerinden kalkamaz oluyor insan bol bol gezin ve yapın alış verişleriniz..benim normal doğum 7 mayıstı ama 15 nisana kadar zor tuttuk cadı kızımı..Allah sizide sağlıcakla kavuştursun bebelerinize bayanssulusmile
ay valla ne günlerdi be :))) o anketi hatirliyorum..hatta ben bi tek bişeyi işaretlemiştimde neyi işaretledigimi hatirlamiyorum :)))) sanirim önce civciv demiştim :)))) ay bide bunlara "beceriksizler bi tutamadiniz cocuklari" derken 6 gün sonra ben dogurmustum :)))) 2010 anneleri sizi heyecanlandirmak gibi olmasin ama bizim içimizde sanirm hiç gününde doguran olmadibenimde 11 mayisti 21nisanda dogurdum :)))
ayy guldurdunuz gece gece benı :)))))
burcu anketı sen yapmıştın ıyı bılmışsın valla hatta sneın yorumun bence bunlar aynı gun dogurur olmuştu demı:)))
bu arada bırsoo sıbelde bızımle aynı gun dogurdu onuda 15.04 yaz bacım :)))))
ayşecimmm nerelerdeisnnnn sen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?