;....2009mayıs bebeklerimizin doğumgünlerinin sıralaması...::

Kız ben açmıştım o anketi komiklik lsun diye :))) bak ne güzel anı oldu ama :)))

ay valla ne günlerdi be :))) o anketi hatirliyorum..hatta ben bi tek bişeyi işaretlemiştimde neyi işaretledigimi hatirlamiyorum :)))) sanirim önce civciv demiştim :)))) ay bide bunlara "beceriksizler bi tutamadiniz cocuklari" derken 6 gün sonra ben dogurmustum :)))) 2010 anneleri sizi heyecanlandirmak gibi olmasin ama bizim içimizde sanirm hiç gününde doguran olmadi benimde 11 mayisti 21nisanda dogurdum :)))

:))) ay senin kızlarla olan diyalogların hiçç unutulacak gibi değildi zaten

ayy guldurdunuz gece gece benı :)))))
burcu anketı sen yapmıştın ıyı bılmışsın valla hatta sneın yorumun bence bunlar aynı gun dogurur olmuştu demı:)))
bu arada bırsoo sıbelde bızımle aynı gun dogurdu onuda 15.04 yaz bacım :)))))

evet cnm :))) biri sancılanınca diğeride geride kalmamak için hemen pırtlatır gibi bişi demiştim :)))he he he bilmişim valla

gulhan ve burcuyla aynı gun dogurmusuz sımdı farkettım
günü gününee 11mayıs benım kıs gelmıyodu nerdeyse zorla aldı doktor teyzesı sezeryanla

Son düzenleme:
BİZİMKİDE 5 MAYIS GÖZÜKÜYORDU ASLINDA AMA 24 NİSANDA GELDİ SEVGİLİM KUZUM BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3

ya kızlar be tutamadım ne oluyo ya nasıl çok mu geliştiklerinden erken doğdular valla dünden beri heyecandan duramım eksiklerimi tamamlayacam hızla inş sağlıkla alalı kucağımıza inş bide doğum olacağı zaman neye göre ne zaöman belli olacak benim kız bide kızlar hep erken doğmuş sizde izne ben 24 nde ayrılcaktım görülüyoki dinlenemeden doğuma mı gitcem ayyyyy neyse düşünmim ben

bakıyorum da 2010 annelerini telaş sarmış erken doğurucaz diye. benim normal doğum tarihim 12 mayıstı.
ama sezaryana karar verdiğimiz için bir hafta erken aldı doktorumuz. kendi ayağımla ağrısız sancısız gittim doğuma.
siz hazırlıklarınızı bitirin rahat rahat bekleyin yinede. zaten son ay tuvaletten çıkamayacaksınız. 15 dakikada bir idrara çıkıldığı için en iyisi evde oturmak kaydirigubbakcemile3 alışverişi son aya bırakmayın derim opuyorumnanaktan

Benim kuzumunda normal doğum tarihi 8 Mayıs'tı. Ama sezaryene karar verdiğimiz için 10 gün önce yani 28 Nisan'da doğdu kuzum a.s.

06.05.2009 damla su
bizimde 14 mayıstı doğumumuz ama drla almak zorunda kalmışlardı.yoksa daha gelmeye niyeti yoktu zillimin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…