;....2009mayıs bebeklerimizin doğumgünlerinin sıralaması...::

ben de o organizasyonda olmak isterdim ama çok uzak çoookkk
oğluşumun d.tarihi 21 mayıs:) en küçüklerden biri

bizimde en son bekleme tarihimiz 21 mayıstı ama bizimki bir türlü gelmek istemeyince 26 mayısta ancak doğdu :))
alperen kayramın doğumu 26/05/2009

Benim oğlum da 25 mayıs doğumlu. Beklenen doğum tarihi 01 Hazirandı ama ben artık sabredemeyince sezaryen ile doğum yaptım. Gerçi doktorumun söylediği, sezaryen olmasaymış da bebek 2 gün içinde gelirmiş. Ben sabırsız:)oğlum sabırsız:) anasının oğlu:)

Birsencim 14 mayıs da Dağhanımın doğum günü, muhtemel doğum tarihi 16 mayıstı ama iki gün erken geldi oğlum o da normal sayılır heralde...

Bizide eklermisin teyzesi benim pamuk kızımda 1 mayıs 2009 doğumlu şimdidem teşekkürler......

delikafadulden:roflol::1rolleyes anı hatırladım filizz doğamayacak diyodun ne günlerdi bee
ne çok bekeldik yaaa

Sorma canim ya, nasil strese giriyordum. Heyecandan uyuyamiyordum bazen. Ne güzeldi hamilelik günlerimiz, insan nasil özlüyor. Senin kuzular dogunca nasil meraklanmis, sevinmistik. Dün gibi daha...

ayy geçmişe götürdünüz beni yaa her gün bugün de bitti diyoduk birsen hastaneye giderken yazmıştın gidiyorum diye yatış o yatış doğurup geldin az dua etmedik haaa:)
filiz evet ya hatırlıyorum gelmeyecek herhalde diyordun:) pınar'ın gülerek giridm kızlar gülerek çıktım diye yazdığı zamanı hatırlıyorum:)
vay be neredeyse 1 sene olacak:)
iyi ki varsınız yaaa

Birsencim eline sağlık, ama bizim adımız kaan değil KAĞAN cnm
:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…