2010 Ağustos Anneleri burayaaaaaa

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
:enbuyukkk: selam herkeze bende yanlız kalmim dedim yada yanlızmıyım bir bakmak istedım ben yenı katıldım aranıza internetten hangı bılgıyı okusam kadınlar kulubunun linki çıktı üye oldum bende aranızda ağustos da bebeğını kucağına alıcak varmı :CüvCüv:

bende ağustos annesiyim ağustos sonu olmasını bekliyorum ama sezeryan olacağı için 20 ila 25 arası olur büyük ihdimalle

benimde ogluşum olcakmış bu arada pinkaya87 benimde ultrasyona göre 20 agustos sata göre 25 agustosta dogum tarihim bakalım ilk kim dogurcakkaydirigubbakcemile3

17+2 yim.Allah izin verirse amniyosentezin sonucunu bekliyorum.Cuma yaptırdım.Allahımın izniyle temiz çıkarsa ben de Ağustos başı ya da duruma göre Temmuz sonu oğlumu kucağıma alırım inşallah...Allah herkesi bebeğine kavuştursun.

Selam
benımde allah nasıp kısmet ederse 4 aĞustosa bebeıŞım gelıoyr temmuz sonuda olabılır.faırtopıa allah hakkındahayırlısını versın canım
ınŞallah test sonucu ıyı Çıkar

Bende 16 haftalık hamileyim ve 18 Ağustos ta görünüyo doğum.Bakalım oğlum o sıcaklarda içerde kalmaya dayanabilecek mi?? :-D

kızlar çok güzel ve çok kalabalık bir ağustos anneleri topiğimiz var siz de buyrun orada bize katılın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…