tatlım fikir sizlerden çıktı konu açmak bana düştü:)halisnacım biraz daha ayrıntı verir misin bz biraz uzak kaldık nasıl olacak çekiliş nasıl bişiler alınabilir,fiyat aralığı felan,gönderim vsss :)
ekledim canım..benide eklermisiniz?
ekledim canımTamam canım beni de eklersin listeye..
ekledim canım..beni de ekle lütfen opuyorumnanaktan
gönülden kime geçiyorsa canım.. o alacak kişiye kalmış..ben de bir soru sormak istiyorum...
hediyelesme anneler gunu icin felan mi
yoksa genel bir sey mi olacak?
annelere hediye mi alcaz yoksa bebeklerine de olabilir mi?
bende bende
halissinacım ,onat nickli arkadaşımız da hediye listesine girmek istiyor,benden rica etti adını yazdırmamı,kendiside müsait olunca teyit edecektir.
limit 20 lira uygun,zaten hediyeyi alan kişi isterse daha fazlasını bütçesine göre attırır.öncelik bebişler olsun ,isteyen anneye ve aileye de gönderir.. ayrıca adreslerimizin sende olması ve çekilişi senin yapman da mantıklı.bize de süpriz olur..:)
Bu arada kime hediye alacaımızı da mı bilmeyeceğiz.O zman bari bebişinin kız mı erkek mi olduunu söylersiniz sadece de ona göre alırızekledim şekerler..
fikirlerin beğenilmesine çok sevindim.. umarım kimse kimseye söylemezde güzel bir süpriz olur..
Bu arada kime hediye alacaımızı da mı bilmeyeceğiz.O zman bari bebişinin kız mı erkek mi olduunu söylersiniz sadece de ona göre alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?