2010 Ağustos Anneleri Hediyeleşiyor..

Nurcancım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hediyelerin çok şeker.Bizde kuzumla hafta sonu yolucaz inşallah.

çok sağolun güzel anneler bende alıp yollayayım diyorum biran öncede topik şenlensin en aceleci anne bizimki çıktı anlaşılan tekrardan çok teşekkürler :)

hediyelerini hazır edenler özelden bana resimlerini çekip göndersinler lütfen.. kargoya verdikleri zamanda ayrıca haber verirlerse çok iyi olur..

merhaba güzel anneler ilk hediyeyi alan benim her halde :) bu güzel hediyeler için chroma arkadaşıma çokkkk teşekkür ederim bu arada yazdığı güzel not içinde ayrı teşekkürler a.s.

Güle güle kullansın yavruşun :)
bende bu haftasonu hazırlayıp haftabaşı göndercem inş.. karar vermekte ne zormuş :)

Halissacığım ben c.tesi yollıycam ama paket ettirdim açamam o yüzden resmini ancak hediyeyi yolladığım kişi çeker

benimde pazartesi günü dr kontrolüm var bende önümüzdeki hafta yollıycam iyi günlerde kullansınlar inşallah

ani bir kararla dışarı çıktım bugün ve hediyeyi h.sonuna bırakmayım fırsat bu fırsat dedim veee paketlettirdim.. Foto şart ise açarım paketi ne yapayım o an düşünemedim. Yarın kargoya vermeyi düşünüorum:)

unutkan annelerrklava:
yok canım açma bozma hiç.. alan arkadaş çeker inş artık resmini..

Ben de çok güzel cicişler aldım dün kuzucuğa. Başkancım foto.ları da çektim ama tel.la. fotoğraf makinemizi oğlum kırdı. çok kaliteli değil çekimler. sana özelden mi yolluycaz foto.ları. bugün yarın kargoya veririm artık. ınşallah beğenir arkadaşım aldıklarımı

Halissacım bana yollıycak arkadaş yollayınca haber verir misin ona göre kargoyu arıyım ben ben adres vermedim ya kargodan alıcam o yüzden dedim:)

Ben çok almadım herkes aldıklarımı filan diyor benim 2 parça ay ayıp mı oldu ama fiyat limiti var diye bozmıyım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…