• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri Hediyeleşiyor..

Güle güle giysin bebişler.Hepsine baktım bayıldım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

Özlemcim çok güzel güle güle güzel günlerde giydir işallah kuzuna. Bizim de bugün gelecek ama bugün dedemin duası var anneanneme gidicem akşam o yüzden ancak yarın akşam alabilirim kargodan hediyemi:((

Özlemcim hediyeniz çok güzel. ıyigünlerde giysin kızım inşallah. Sağlıkla sıhhatle giysin.=)))

maşallah özlemcim yaa hayırlısıyla kızının giydiği günüde görürüsün çok beğendim valla :)

amiin canımm.. Allah hepimize nasip eder inş. o kadar güzel okadar tatlı olacaklar ki... yeter ki Allahım sağlıklı doğmalarını nasip etsin :)) hepsi tam yemelik :))

Özlemcim çok güzel güle güle güzel günlerde giydir işallah kuzuna. Bizim de bugün gelecek ama bugün dedemin duası var anneanneme gidicem akşam o yüzden ancak yarın akşam alabilirim kargodan hediyemi:((

Özlemcim hediyeniz çok güzel. İyigünlerde giysin kızım inşallah. Sağlıkla sıhhatle giysin.=)))

Aminn kızlar amiin hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli giysin inş. cicilerini :))

canzicim gule gule kullan arkadasım, kusura bakma cok yogun gunler yasiyorum not falan yazamadım, Allah bebisine uzun hayırlı saglıklı omurler nasip etsin, Analı babalı buyusun vatana millete anasına babasına hayırlı evlat olsun..

Kızlar benim de hediyem gelmiş kargo aradı şimdi ama dedemin duasından dolayı geç gideceğim ancak yarın akşam alırım yollayan arkadaşa çok ama çok teşekkür ederim çalışmıyor olsam şimdi koşa koşa gider alırdım

Efsanur canım halissa söyledi sen almışsın kızıma çok ama çok teşekkür ederiz canım eminim çok güzel bir şey çıkıcak içinden

bd590a24.jpg

b4cac8e1.jpg

alyıldız teyzesinden oğluşuma gelen hediyeler.
çok çok teşekkür ediyoruz hepsine bayıldım :))

canzicim gule gule kullan arkadasım, kusura bakma cok yogun gunler yasiyorum not falan yazamadım, Allah bebisine uzun hayırlı saglıklı omurler nasip etsin, Analı babalı buyusun vatana millete anasına babasına hayırlı evlat olsun..

canım çok sağolasın canım olsun önemli değil tatlım allahım hepimizin bebeişlerine uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin canımmm tekrar teşekkürler tatlım kesene bereket ayaklarına sağlık

7ee770c7.jpg
6a0cafe6.jpg

Bizim hediyelerimiz de geldii ancak resmini çekip koyabiliyoruz.. Meltemcim hediyen için çok teşekkür ederiz... ailecek çok beğendik.. bize vakit harcayıp böyle güzel hediyeler aldığın için hem ayağına sağlık hem de kesene bereket... Allah sağlıcakla giydirmeyi de nasip eder inş. tekrar teşekkür ederim.. bu arada içine yazdığın notun güzelliği için yorum bile yapamicam... herşey gönlünce olur umarım herzaman...

canım benim,beğenmene çok sevindim,inşallah ipek kızımız sağlıklı günlerde giyer,gezer...
kızıma da aldım aynı elbiseden ve zıbın takımından..:))..olumunekankayizsmile

8a939128.jpg

Soho:hediyeni bugün aldım cok tsekür ederim.notunda beni cok mutlu etti.oglum ve ben de senin kolay ve istedigin gibi bir dogum yapmanı kızınla mutlu ve saglıklı yasamanı diliyoruz.tekrar tesekür ederim.hediyeni de cok begendim.belki birgün istanbula geldigimde oglumla sizi ziyarate gelmek isteriz.belki oglum bu hediyeyi gönderen teyzesizi görmek isteyecektir..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada size gecen yıl agustosta dogum yapmıs anne adayından öneriler..herkesin işine yarayacagını düşünüyorum paylaşmak istedim.aynen yapıştırıyorum

valla haklısın:))) 5 ağustosta doğum yapan birisi olarak...çok sıcak oluyor benim sezeryandı doğumum..kendi isteğimle oldu ama şartlarda biraz onu gerektirdi. inan çok sıcak oluyor. bir kere kendin için mutlaka yedek gecelik iç çamaşırı bol miktarda bulundur. lohusa teri denen şey insanı baya yakıyo boncuk boncuk akıyo terler.. minik minik havlular al yanına doğuma giderken sen terledikçe arkana koysunlar. biz ilk doğduğunda oğlumu kat kat giydirdik daha doğrusu anneler giydiriyo.. sonra pipisinden kırmızı leke geldi doktor çocuk sıcaktan böbreklerinden bir madde atıyor açın bunu dedi.. benimki 6 günlükken kısa kollu ve bacaksız tulumlardan giymeye başladı.. onun için öyle çok miktarda uzun kollu ve bacaklı küçük şey alma. sonra bebeğin için alacağın altların bellerine bak sıkı lastik olanları sakın alma sıkıyo sıcakta mahvaolur bebiş.. ben çoğunu kullanmadan verdim inan.. sık sık yıkadık biz göebk bağı düşer düşmez 10-15 gün içinde düşüyor zaten en geç. ben izmirdeyim düşün sıcaktan öldük ama benim klima hep açıktı doktor oda sıcaklığı 25 derece civarında olacak dedi. klima açmadan mümkün değil. bir zararı olmaz dedi doktorumuz yeni doğan profesörü üniversitede. asıl sıcaktan nefes alamaz çocuk dedi. ama bir nemlendirme makinası aldık. bir kaç saate bir 15 dk açıp kapadık sakın sürekli çalıştırma sıcak daha sıcak soğuk daha soğuk oluyor sürekli açık kalırsa.. kendin bol bol sıvı al süt için.. ama komposto falan değil onlar biraz hurafe ama ilk başlarda kayısı kompostosu biraz içtim ben de bağırsak düzeni için sezeryan olduğum için.eldiven kullanma bebeğine bizim doktor 10 gün içinde çıkarttırdı eldiveni nörolojik gelişim için elleri açık olmalı dedi. tırnaklarını 10 günlükken kestim ben benimki hiç çizmedi sağını slolunu.. ama ilk başlarda gece yatarken takarsın yine de eldiveni görmediğin zamanlar çizmesin diye. ama uyanıkken takma pek tabi sen yine kendin karar verirsin (düşünsene o sıcakta elleri kapalı yazık bebişie:))). ilk başlarda kanama çok oluyo bebeğe aldığın bezlerden kesip kendine göre koyabilirsin. ince pedler bazen yetmeyebiliyo kanamaya bağlı tabi benim öyle çok olmadı zaten.. ama süper güzel bir duygu insan sıcak falan takmıyo senden ayrı durmayan minicik bişey sürekli seni emiyo ilk başlarda kalkmadan 1 saat emdiğini bilirim oğlumun.. aklıma gelenler bunlar eğer istersen sorabilirsin Allah hayırlı doğumlar versin kavuş sağ salim yavruna zamanında:))

Hallisna mesaj atmış dün akşam, hediyelerimiz yoldaymış :))) Ama bugün laboratuvarda denetleme olduğu için ve ben sabahtan akşama kadar denetçilerle muhattap olmak zorunda olduğum için, akşam da denetçileri yemeğe götüreceğimiz için muhtemelen kargom gelse bile teslim alıp açamayacağım :(( Gönderen ablamıza ["Teyze" dememeyi tercih ediyorum :) ] şimdiden çok çok teşekkür ederiz.

@ Sevilsul, Allah bağışlasın yavruşunu. Önerilerin çok faydalı oldu.. Ben Adana'da yaşıyorum. Burada Ağustos sıcağında bebeğin klimasız ortamda durması mümkün değil. Doğal havayı yavrucak ancak Eylül'de soluyacak :(

canım benim,beğenmene çok sevindim,inşallah ipek kızımız sağlıklı günlerde giyer,gezer...
kızıma da aldım aynı elbiseden ve zıbın takımından..:))..olumunekankayizsmile

amiin canım inş. hepimiz sağlıklı günlerde giydirirz inş. aldıklarımızı hediyelerimizi.. yeterki onlar zamanında ve sağlıklı doğsunlar :))

8a939128.jpg

Soho:hediyeni bugün aldım cok tsekür ederim.notunda beni cok mutlu etti.oglum ve ben de senin kolay ve istedigin gibi bir dogum yapmanı kızınla mutlu ve saglıklı yasamanı diliyoruz.tekrar tesekür ederim.hediyeni de cok begendim.belki birgün istanbula geldigimde oglumla sizi ziyarate gelmek isteriz.belki oglum bu hediyeyi gönderen teyzesizi görmek isteyecektir..

beğenmenize çok sevindim sevilcim... Allah mutlu sağlıklı günlerde bebeğine giydirmeyi nasip etsin... her zaman beklerim :) onu o cicişlerle görmeyi de çok isterim eminim çok yakışacaktır :)) alt kısmı alırken biraz düşündüm.. olur mu olmaz mı beli sıkar mı falan diye bir de boyu falan çok uzun geldi gözüme seneye giyebilmesi birazda büyük almak istedim umarım uzunca süre giyebilir aldıklarımı :)))

Son düzenleme:
Bizim hediyemiz cuma günü gelmişti, söylemiştim ve sevil teyzemize teşekkür etmiştik. foto yükleme konusunda ufak bir talihsizlik yaşıyorum. halledince yüklüycem ben de. tekrar teşekkür ederiz kesene bereket sevilcim.

56d39288.jpg
f84d17cf.jpg

bizim hediyemizde geldi bugün..CANZı3445 arkadaşıma çoook teşekkür ediyorum,eşimde bende çok beğendik, okuldaki arkadaşlarım paket gelince merk ettiler,beraber açtık,mektubuna da ayrıca teşekkür ederim,rabbim bizlere vakitli sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin,keseniz bereketli olsun..bebişiniz bol bol kısmet getirsin canzicim..her zaman görüşmek isterim ...

Son düzenleme:
Back
X