Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah özlemcim yaa hayırlısıyla kızının giydiği günüde görürüsün çok beğendim valla :)
Özlemcim çok güzel güle güle güzel günlerde giydir işallah kuzuna. Bizim de bugün gelecek ama bugün dedemin duası var anneanneme gidicem akşam o yüzden ancak yarın akşam alabilirim kargodan hediyemi(
Özlemcim hediyeniz çok güzel. İyigünlerde giysin kızım inşallah. Sağlıkla sıhhatle giysin.=)))
canzicim gule gule kullan arkadasım, kusura bakma cok yogun gunler yasiyorum not falan yazamadım, Allah bebisine uzun hayırlı saglıklı omurler nasip etsin, Analı babalı buyusun vatana millete anasına babasına hayırlı evlat olsun..
![]()
![]()
Bizim hediyelerimiz de geldii ancak resmini çekip koyabiliyoruz.. Meltemcim hediyen için çok teşekkür ederiz... ailecek çok beğendik.. bize vakit harcayıp böyle güzel hediyeler aldığın için hem ayağına sağlık hem de kesene bereket... Allah sağlıcakla giydirmeyi de nasip eder inş. tekrar teşekkür ederim.. bu arada içine yazdığın notun güzelliği için yorum bile yapamicam... herşey gönlünce olur umarım herzaman...
canım benim,beğenmene çok sevindim,inşallah ipek kızımız sağlıklı günlerde giyer,gezer...
kızıma da aldım aynı elbiseden ve zıbın takımından..:))..olumunekankayizsmile
![]()
Soho:hediyeni bugün aldım cok tsekür ederim.notunda beni cok mutlu etti.oglum ve ben de senin kolay ve istedigin gibi bir dogum yapmanı kızınla mutlu ve saglıklı yasamanı diliyoruz.tekrar tesekür ederim.hediyeni de cok begendim.belki birgün istanbula geldigimde oglumla sizi ziyarate gelmek isteriz.belki oglum bu hediyeyi gönderen teyzesizi görmek isteyecektir..