• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri Hediyeleşiyor..

bende hediyemi aldım didem teyzemize cok teşekkür ediyoruz foto yükleyecegim ama önce digital makine bulmam lazım en kısa zamanda yüklerim

56d39288.jpg
f84d17cf.jpg

bizim hediyemizde geldi bugün..CANZİ3445 arkadaşıma çoook teşekkür ediyorum,eşimde bende çok beğendik, okuldaki arkadaşlarım paket gelince merk ettiler,beraber açtık,mektubuna da ayrıca teşekkür ederim,rabbim bizlere vakitli sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin,keseniz bereketli olsun..bebişiniz bol bol kısmet getirsin canzicim..her zaman görüşmek isterim ...

canım benim beğenmene çok sevindimmmmm güzel kızın güle güle giysin sağlıcakla büyüsünn her zaman evinize neşe bereket bolluk ve huzur getirsin inşallahhh

bizim hediyelerimizde bugün geldi ONAT (TUĞÇE) teyzemize çok teşekkür ederiz kızımla cicilerimizi çok beğendik güzel notun içinde teşekkür ederim canım Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Resimi yükleyemedim başkanıma yolladım :)

gülerek kullansın canım allah saglıklıca ıcındede resımlerını gormemızı nasıp etsın begenmene sevındım

Dün kargodan aldım hediyemi kızlar çok ciddi söylüyorum masalımın 1 yaş kıyafetleri arasında en şık olanını... Hiç bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum kargodan sonra annemlere yemeğe geçtim orada açtık annem babam eşim herkes bayıldı canım hele ben. Güzel notun için ince zevkin için çok ama çok teşekkür ederim. Eşim de teşekkürlerini iletti. Resimi tel. dan çektim ama gece aktaramadım öğlen ıt departmanından rica edicem aktarırlarsa hemen koyarım yoksa akşam koyarım resimini sen çektiysen koy tatlım. Bu arada en çok da şapkaya bittik....Cidden binlerce kere teşekkür ederim aşırı mutlu ettin sen bizi efsanurcum

204fadf3.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Dün kargodan aldım hediyemi kızlar çok ciddi söylüyorum masalımın 1 yaş kıyafetleri arasında en şık olanını... Hiç bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum kargodan sonra annemlere yemeğe geçtim orada açtık annem babam eşim herkes bayıldı canım hele ben. Güzel notun için ince zevkin için çok ama çok teşekkür ederim. Eşim de teşekkürlerini iletti. Resimi tel. dan çektim ama gece aktaramadım öğlen ıt departmanından rica edicem aktarırlarsa hemen koyarım yoksa akşam koyarım resimini sen çektiysen koy tatlım. Bu arada en çok da şapkaya bittik....Cidden binlerce kere teşekkür ederim aşırı mutlu ettin sen bizi efsanurcum

beğenmene çok sevindim.güle güle günlerde giydir inşallah minik prensese.bende var resim ekleyebilirim istersen.bende telefondan çektim pek net değil ama.

204fadf3.jpg
[/URL][/IMG]

Çok güzelmiş, güle güle giysin kızın inşallah...

2eq8imv.jpg
900ccp.jpg

bizim hediyelerimizde bugün geldi ONAT (TUĞÇE) teyzemize çok teşekkür ederiz kızımla cicilerimizi çok beğendik güzel notun içinde teşekkür ederim canım Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy sinemcim senin cicişlerde çok güzelmiş yaa maşallah hem bu güzel hediyeleri gönderen annelere hemde bu güzel cicişleri giyecek bebişlere :))))

Bizim hediyemiz de geldi zemuszemus Fotoları akşam ya da en geç yarın sabah yükleyeceğim. Demirhan'ın annesi Demet ablamıza çok çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Bizim hediyemiz de geldi zemuszemus Fotoları akşam ya da en geç yarın sabah yükleyeceğim. Demirhan'ın annesi Demet ablamıza çok çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

İyi günlerde kullanın inşallah tatlım. Allahım sağlıkla kucağına almayı ve güzel günlerde giymenizi nasip eder inşallah. opuyorumnanaktan:1hug:

2bccf16e.jpg

ışte bizim hediyelerimiz hihoyyyt Demetcim anneyi de unutmamış :) Laf aramızda, biz en çok çiçekli küloda bayıldık :) Bezli koca popişte çok şirin duracak fırfırlı fırfırlı :nazar: Demet ablamıza ve Demirhan'a tekrar teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X