Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
bizim hediyemizde geldi bugün..CANZİ3445 arkadaşıma çoook teşekkür ediyorum,eşimde bende çok beğendik, okuldaki arkadaşlarım paket gelince merk ettiler,beraber açtık,mektubuna da ayrıca teşekkür ederim,rabbim bizlere vakitli sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin,keseniz bereketli olsun..bebişiniz bol bol kısmet getirsin canzicim..her zaman görüşmek isterim ...
bizim hediyelerimizde bugün geldi ONAT (TUĞÇE) teyzemize çok teşekkür ederiz kızımla cicilerimizi çok beğendik güzel notun içinde teşekkür ederim canım Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Resimi yükleyemedim başkanıma yolladım :)
bende hediyemi aldım didem teyzemize cok teşekkür ediyoruz foto yükleyecegim ama önce digital makine bulmam lazım en kısa zamanda yüklerim
Dün kargodan aldım hediyemi kızlar çok ciddi söylüyorum masalımın 1 yaş kıyafetleri arasında en şık olanını... Hiç bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum kargodan sonra annemlere yemeğe geçtim orada açtık annem babam eşim herkes bayıldı canım hele ben. Güzel notun için ince zevkin için çok ama çok teşekkür ederim. Eşim de teşekkürlerini iletti. Resimi tel. dan çektim ama gece aktaramadım öğlen ıt departmanından rica edicem aktarırlarsa hemen koyarım yoksa akşam koyarım resimini sen çektiysen koy tatlım. Bu arada en çok da şapkaya bittik....Cidden binlerce kere teşekkür ederim aşırı mutlu ettin sen bizi efsanurcum
Dün kargodan aldım hediyemi kızlar çok ciddi söylüyorum masalımın 1 yaş kıyafetleri arasında en şık olanını... Hiç bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum kargodan sonra annemlere yemeğe geçtim orada açtık annem babam eşim herkes bayıldı canım hele ben. Güzel notun için ince zevkin için çok ama çok teşekkür ederim. Eşim de teşekkürlerini iletti. Resimi tel. dan çektim ama gece aktaramadım öğlen ıt departmanından rica edicem aktarırlarsa hemen koyarım yoksa akşam koyarım resimini sen çektiysen koy tatlım. Bu arada en çok da şapkaya bittik....Cidden binlerce kere teşekkür ederim aşırı mutlu ettin sen bizi efsanurcum
[/URL][/IMG]![]()
ayy sinemcim senin cicişlerde çok güzelmiş yaa maşallah hem bu güzel hediyeleri gönderen annelere hemde bu güzel cicişleri giyecek bebişlere :))))
Bizim hediyemiz de geldi zemuszemus Fotoları akşam ya da en geç yarın sabah yükleyeceğim. Demirhan'ın annesi Demet ablamıza çok çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan