• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri Hediyeleşiyor..

benide ekle canım
ekledim tatlım..
Bu arada kime hediye alacaımızı da mı bilmeyeceğiz.O zman bari bebişinin kız mı erkek mi olduunu söylersiniz sadece de ona göre alırız
meltemcim açıklamış canım..
Ne güzel bir fikir :)) Beni de ekler misiniz?
ekledimmmm:)
canım kime hediye alacağımızı halisina çekilişi yapınca bize özelden bildirecek,biz o kişiye alıcaz,ancak bize kimin hediye göndereceğini bilemicez..
vereliniortak

başkanım benide eklermisin
ekledim canım..

Alt limit 20 güzel bence üst limit konmasını da öneriyorum 30 yada 40 olabilir böylece kimse açılmaz fazla. Adres vermek istemeyen olursa kargo şubesinden teslim alınmasını öneriyorum. Mersela bana yollayacak arkadaş benim adıma yurtiçi kargoya versin ben gider şubeden alırım(eşim adrese sinirlenebilir de) BU yüzden katılmaya çekinen olursa bu önerimi de düşünün derim
ekledim canım bu fikirleride ilk msja.. mantıklı..

Kargo da bence hediye yi alan kişi karşı ödemeli yapsın.Hediye geldiinde kargocuya ya da şubeye öderiz...
bunu ilk bende yazmıştım ama kabul görmedi..
şu açıdan bakarsanda haklılar.. limite bağlı kalarak bişey alınır.. kaba bişeydir ve kargo ücreti çok tutar.. en iyisi her göndericinin kendi ödemesi..

aklınıza başka öneriler gelirse yazın lütfen..

@Hallisna;
Benim mesaj sayım kotanın altında kaldığı için özelden mesaj gönderemiyorum :sinifsinif: ama "......................" adresine bir mail atarsan, maile cevaben ad soyad ve adres bilgilerimi gönderebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ileti sayısı az olduğundan özelden yazamıyorum nasıl yapalım adres yollama işini

ay bn size fena uzak kaldım ama bak bugün son gün daha henüz grebildim bni de ekleyin adres tel vs.ne gerekiosa ulaştırırım heüz ayrıntıya bakmadım nedir flan heycanlandm grnce :)))

Son düzenleme:
..hediyeleşme listemiz..

1-serdem.....................................13-hallisna
2-Soho..........................................14-dmtumt84
3-Pelinurgun...............................15-toxicdaisy
4-Didoba......................................16-_angel
5-Defne25...................................17-sevilsul
6-Canzi3445...............................18-mercan76
7-Sersuma.................................19-onat
8-diildemker07..........................20-sinemyet
9-
alyildiz......................................21-daisy6595
10
-aysunelmas.........................22-chroma
11-meltemcim...........................23-herwood
12-efsanur..................................24-esterya

katılımlar bitti ve kuramız çekildi.. özel msj olarak bilgiler gönderildi..(bilgiler gizli kalacaktır..lütfen paylaşmayınız)
fiyat olarak alt limit 20lira.....üst limit 40lira dan yukarı olmayacak..
alışveriş işlemi 24mayısa kadar bitmiş olsun arkadaşlar..tarih olarakta uzunca bir süre.. haliyle müsait bir zaman bulabiliriz..
en en en geç 31mayısa kadar da kargolar alıcıya ulaşmış olsun..
gönderim yapanlar ve hediyeleri ulaşanlar bana özelden mutlaka bildirsin.. listede belirteyim onları.. ve alıcı-gönderici hediyesinin resmini mutlaka çeksin..(ikiside çeksin ki birinde foto makinesi olur diğerinde olmaz.. yada resim yükleyemez vs..) buradan resimler yayınlanacak.. hatta ben ilk msjda tüm resimleri birleştireceğim..

Kargoyu gonderen odeyecekti de mi? o konuda da bilgi yazarsanız karışıklık olmasın...

merhaba güzel anneler ilk hediyeyi alan benim her halde :) bu güzel hediyeler için chroma arkadaşıma çokkkk teşekkür ederim bu arada yazdığı güzel not içinde ayrı teşekkürler a.s.
5034aedd.jpg
89b96b99.jpg
37180932.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Nurcancım çok güzel Mert bebeişin cicileri güle güle kullansın canım ben de dün aldım haftasonu yollıycam :))

nurcancım canım çokkk güzeller güle güle kullan tatlım sağlıcakla oğluşun giymeyi nasip etsin

Back
X