ekledim tatlım..benide ekle canım
meltemcim açıklamış canım..Bu arada kime hediye alacaımızı da mı bilmeyeceğiz.O zman bari bebişinin kız mı erkek mi olduunu söylersiniz sadece de ona göre alırız
ekledimmmm:)Ne güzel bir fikir :)) Beni de ekler misiniz?
vereliniortakcanım kime hediye alacağımızı halisina çekilişi yapınca bize özelden bildirecek,biz o kişiye alıcaz,ancak bize kimin hediye göndereceğini bilemicez..
ekledim canım..başkanım benide eklermisin
ekledim canım bu fikirleride ilk msja.. mantıklı..Alt limit 20 güzel bence üst limit konmasını da öneriyorum 30 yada 40 olabilir böylece kimse açılmaz fazla. Adres vermek istemeyen olursa kargo şubesinden teslim alınmasını öneriyorum. Mersela bana yollayacak arkadaş benim adıma yurtiçi kargoya versin ben gider şubeden alırım(eşim adrese sinirlenebilir de) BU yüzden katılmaya çekinen olursa bu önerimi de düşünün derim
bunu ilk bende yazmıştım ama kabul görmedi..Kargo da bence hediye yi alan kişi karşı ödemeli yapsın.Hediye geldiinde kargocuya ya da şubeye öderiz...
şu açıdan bakarsanda haklılar.. limite bağlı kalarak bişey alınır.. kaba bişeydir ve kargo ücreti çok tutar.. en iyisi her göndericinin kendi ödemesi..
aklınıza başka öneriler gelirse yazın lütfen..