canım sen ne işle meşgulsün
ağırmı işin?
canım ben ihracat muhasebesindeyim. işlerimiz zaten yok. oturduğum yerdeyim bütün gün.anca lavaboya bir de su almaya kalkıyorum o kadar.
cnm üzülme bea. valla aynı benimkini anlattın he....hihihih ayyy hiç de takmıyorum onu ben aramıyorum zaten anca aklıma gelirde hadi bi arim dersem ararım oğlu ile hergün görüşürler zaten beni sorar ondan haber alır bana gerek yok yani. ohhh böylesi daha iyi boşverrr... bende önceden arardım şimdi aramamama alıştı. ben böyleyim deidm öyle zırt pırt arayamam dedim. alıştı vallaklava:
klava:
iyiymiş canım işin
rahatlık önemli çünkü
bende şu 7 ay geçsinde izne ayrılalım diye bekliyorum:)))
serdemcim Allah kolaylık versin... uğraşmak zoorr he de geç.. dinleme bile.. 1. aramak zorunda değilsin.. çok merak ediyorsa o arasın.. eşinde bunu da anlayışlı ki sana sitem etmiyor hani rica ediyor bir ara üzülüyor falan diye... benim kayınvalidem sağolsun çok anlayışlıdır.. çok iyidir.. ama bazen herşeyin doğrusunu kendi biliyormuş gibi düşünür... işime gelmeyenleri hiç duymuyorum bile sen de benim gibi yap... :)))
bu arada benim de içime hep kız doğuyor.. yıl başında herkes bizdeydi.. görümceklerimden biri sen çirkinleşmişsin mafoldumben dedi bana ... ayy dedim sağol moral verdin..klava:
ah bu görümcekler:)))
pat pat söylerler zaten herşeyi
amann hem kızın olsunda çirkinleş:))
tabi hayırlısı Allah tan