ya kıslar içinizde epidural düşünen var mı?
iş yerinden arkadaşım epiduralle normal yaptı ama hiç hissetmiyorsun çok rahat oluyor dedi. bende bir ara düşündüm ama eşim riski yüzünden istemiyor
ya söylemem doğru olur mu bilmiyorum canım. şimdi bu şekilde doğum yapacak olan arkadaşlar varsa onları da korkutmak istemiyorum.omuriliğe yapıyorlar bu iğneyi biliyorsunuz çok riskli bir yere yapıyorlar eğer ki yanlış yapılırsa allah korusun belden aşağısı tutmayabilir. bunu arkadaşım da söyledi bana o şekilde doğum yapan arkadaşım. ama korkma iyi bir yer olursa birşey olmaz dedi. o da avcılar hospıtalda yaptı doğumu. ay bilmiyorum kafam karıştı yafff
biraz araştırımboshayallersmileolumunekankayizsmile
Günaydıııııın kızlaaaarŞeniz nasılsınız bu sabaaah..mercimek taneleriniz nasıllaaaar bakeeem???
Demet canım bende çok isiyorum epidural doğumu ama nebilim çok korkuyorum..sonuçta sırtından iğne verirken hiç tepki vermemen gerek.allah korusun bir sinire denk gelirse belden aşağısı felç olma ihtimali oluyomuş..birde doğumdan sonra 4 saat bacaklarını hissetmiyosun..AMA BENDE NORMAL DOĞUMU CESARET EDEMEM YANİ PANİK YAPARIM ÇIKTI ÇIKMADI YOK YIRTILDIM DİKİŞTİİİ FALAN ABOOOOOWakannehir..ilerde normal doğum yapan bayanların idrar kaçırma muhabbeti oluyo be korkutmayayım sonuçta sezeryeninde arıza tarafları var bakma o allahtan bayılıyosun da bişey hisetmiyosun diye tercih ediliyo...kaydirigubbakcemile3
ama epiduralde bebeişlerinin çıkışını senin hemen kollarına verişi görmek heralde bir mucize olur ve o anı yaşamaya değer diyorum heraldee..bakalım kısmet doktor beni güzelce ikna edersee fikrim değişebilir.yoksa araştırmakla olmuyo herkezin bünyesi farklı.benimde belimde hafif sakatlık var biraz yamukumdaaklinialirimsmile