merhaba arkadaşlar yazıları takip ediyorum ama çok aktif katılamıyorum çünkü hala hamileliğime inanamıyorum desem yeridir.
ben de size hikayemi anlatayım.
5 yıllık evliyim. evliliğimizin 2 yılında çocuk istemedik sonra karar verdik. pko , insülin direnci, endometrıum gelişmemesi sorunlarım vardı. uzun bir dönem ilaç tedavisi aldım olmadı. 2 kez tüp bebek yaptık olmadı. en son gittiğim tüp bebek yapan doktorum sana yapabileceğim her şeyi yaptım. olmadı yapacak başka birşey yok senin çocuğun olmuyor dedi. endometrıum bir türlü gelişmiyor ve bebeği rahim tutmuyordu. sonra tekrar fakültede tedavi olmaya karar verdim. testlerim tekrar yapıldı. tekrar folikül takibi yapılacaktıki hamile olduğumu öğrendim. inanmadım tabi tekrar terkar 3 kez test yaptırdım evet sonuç pozitifti. sonra keseyi ve kalp atışlarını duyduk. şu an 8+5 olduk ama hala inanamıyorum şaka gibi. inşallah allahım kucağıma sağlıklı alabilmeyide nasip eder.
hayırlı olsun mucizelere inanmak lazım rabbim hepimizin yüzünü güldürdü ummadığımız zamanlarda inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza :ecrin_bebek: