• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

valla canım baya güzel uyuyorum.. hatta yetmezmiş gibi gündüzleride 3 satt uyuyorum... ama uykusu gelmeyen bi hamiş tanıdığım vardı oda ikiz gebydi ve geceleri asla uyuyamıyordu. günüdz uyumayı dene eğer çalışmıyorsan...

Sağol canım ALLAH RAZI OLSUN CEVABIN için:1hug:..
inan tedirgin oluyorum niye uykum olmuyo diye..:sm_confused: sizlere sorayım dedim ..

Niye kızlar bukadar ilgisizsiniz:sinifsinif: beni birtürlü kaynaştıramadınız aranıza..
ALLAH hepinize sağlıklı doğumlar nasib etsin..birdaha yazmam zaten kusura bakmayın aranızda soğan cücüğü gibi kaldım..:1no2:

Canım biz tek bebişle 3 kg isek sen 5 kg üç canlı olarak süpersin valla:) Siz yine iyisiniz benim belim sakat zaten kiloluyum bakalım nasıl taşıycaz bebişi(omurgam 2 yerinden kırık da benim geçen sene çantamı çalmak için sürüklemişlerdi beni, neyse çok şükür şimdi iyiyim ama kızlar dikkat edin kendinize kaldımda ters istikamette yürüyün hele şimdi 2 canlıyken daha da dikkatli olun. Ben kabus dolu 6 ay geçirdik korse vs...Ya bebişim olsaydı o zaman Allah korusun tutunamaz düşerdi)

Ay canım ya çok çok geçmiş olsun. İnsanlar ne kadar kötü yaa, aynısı arkadaşımında başına geldi, onunda dişleri kırıldı, kızcağız porselen yaptırmak zorunda kaldı ve aylarca psikolojisi bozuldu çok zor günler geçirdi. Allah beterinden korusun canım ya. İnşallah bir daha böyle kötü bir olaya maruz kalmazsın.

Canım biz tek bebişle 3 kg isek sen 5 kg üç canlı olarak süpersin valla:) Siz yine iyisiniz benim belim sakat zaten kiloluyum bakalım nasıl taşıycaz bebişi(omurgam 2 yerinden kırık da benim geçen sene çantamı çalmak için sürüklemişlerdi beni, neyse çok şükür şimdi iyiyim ama kızlar dikkat edin kendinize kaldımda ters istikamette yürüyün hele şimdi 2 canlıyken daha da dikkatli olun. Ben kabus dolu 6 ay geçirdik korse vs...Ya bebişim olsaydı o zaman Allah korusun tutunamaz düşerdi)
Serdemcim çok geçmiş olsun aynı şey benim annemin de başına geldi..hem de bağdat caddesinde..çok cabbardır annem çantayı kaptırmamış ama yerde sürüklendi :((( ben de hep çok korkarım istanbuldayken..

inan tedirgin oluyorum niye uykum olmuyo diye..:sm_confused: sizlere sorayım dedim ..

Niye kızlar bukadar ilgisizsiniz:sinifsinif: beni birtürlü kaynaştıramadınız aranıza..
ALLAH hepinize sağlıklı doğumlar nasib etsin..birdaha yazmam zaten kusura bakmayın aranızda soğan cücüğü gibi kaldım..:1no2:

Canım hamilelik seni alıngan yaptı heralde :)) Canım bazen benimde yazdıklarıma yorum yapmıyor arkadaşlar ama darılmıyorum hiç. Darılanıda görmedim şimdiye kadar. Kesin sen hamilelikden dolayı alınganlaşmışsın. Bu arada soğan cücüğü lafına çok güldüm, beni ve bebişlerimi güldürdün teyzesi allahda seni güldürsün emi delikafadulden

Canım aramıza hoşgeldin. Bebeğin de hayırlı olsun inşallah saüsağlim kucağına almayı nasip etsin ya rabbim. Bende de çok bulantı oluyor ama nedense hafta sonu olmadı da hafta içi sürekli bulanık. Sanırım erken kalktığım için böyle oluyor. Valla ben ne yesem geçmiyor canım yaa yiyemiyorum zaten felaket birşey oluyorum bir de tansiyonum düşüyor. allahım bize ve meleklerimize sağlık versin.boshayallersmile

hoşbulduk canım
amin hepimizin bebişlerini rabbim korusun inş.
tickerını gördüm aynı gdiyoruz sanırım satın 20 kasım mı? benim de 20 kasıma göre 7+3 ama doktorum geriden gidiyor galiba geç döllenme??
benim bulantılarım sadece sabah değil neredeyse 7/24 o yüzden aç kalıyorum resmen ilaç içerken 2 yudum su bile altüst ediyor beni.

artık yavrularımız için katlanıyoruz annelik zor zanaatmiş başa gelmeden bilinmiyor anaların kıymeti..boshayallersmile

Sevgili Baby Love sen bilsen benim kaç tane yazdığım şey cevapsız kalıyor :))))) ama inatla buradayım..lütfen sen de gitme ve alınma kimseye bazen arada kaynıyor bazı şeyler..

Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim çok bulantım olmadı ama olan arkadaşlar sarı leblebi filan yiyorlardı, bulantısı olanlar sana daha çok yardımcı olurlar sanırımHaliisa seni ekler listeye

hoşbuldum inş. tşk ederim tavsiyen için ben de beyaz leblebi denedim biraz ayıptır sölemesi böyle ağızda biriken tükürüğe falan iyi geliyodu ama sonra daha çok kazınıyodu midem.ben folic asitimi bile içemiyorum doğru düzgün yutamıyorum sıvı tüketemediğim için suya hasret kaldım :(

msj attım hallisna kardeşe ekledim dedi artık birlikte şafak sayıcaz inş. :)

:oklava::oklava::oklava:
o ne biçim konuşmak öyle yaa..aşkolsun. Senin avatarındaki 3 bebüşünü yerüm yaa ne tatlılar şunlara bak. Canım sen bizim 3. annelerimzden birisin zaten 2 kişisiniz neden ayıralım seni. ben yazını görmedim bugün yoğunum biraz geçmişe dönüp bakamıyorum kaçırdım sanırım. :1hug::1hug:

Ay canım neden alınıyorsun ben 1 saat sesimi duyuramadığımı bilirim boşver sen burda herkes eserekli malum hamişiz. Sen gitme biz çok üzülürüz teyzesi..Bu arada kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler Allah kimseye vermesin çok korkunç hala yalnız sokağa zor çıkıyroum

hoşbulduk canım
amin hepimizin bebişlerini rabbim korusun inş.
tickerını gördüm aynı gdiyoruz sanırım satın 20 kasım mı? benim de 20 kasıma göre 7+3 ama doktorum geriden gidiyor galiba geç döllenme??
benim bulantılarım sadece sabah değil neredeyse 7/24 o yüzden aç kalıyorum resmen ilaç içerken 2 yudum su bile altüst ediyor beni.

artık yavrularımız için katlanıyoruz annelik zor zanaatmiş başa gelmeden bilinmiyor anaların kıymeti..boshayallersmile

aynen canım yaaa bebişlerimiz iy olsunlar da gerisi boş. az da olsa yiyiyorum birşeylar ama öyle iştahlı değil. ya yemediğim halde de 4 kg almışım 2 haftada şaşırdım doğrusu hihi

hoşbuldum inş. tşk ederim tavsiyen için ben de beyaz leblebi denedim biraz ayıptır sölemesi böyle ağızda biriken tükürüğe falan iyi geliyodu ama sonra daha çok kazınıyodu midem.ben folic asitimi bile içemiyorum doğru düzgün yutamıyorum sıvı tüketemediğim için suya hasret kaldım :(

msj attım hallisna kardeşe ekledim dedi artık birlikte şafak sayıcaz inş. :)

Sayarız canım işallah Allah onları korusun da ben her eziyete razıyım ama dün anneannem yelek hırka vs örmüş onları görünce çok kötü oldum hemen doğsun istedim yaws. Bu arada eve sokmadım hırkalar annemde kaldı uğursuz gelmesin diye :roflol:

Sayarız canım işallah Allah onları korusun da ben her eziyete razıyım ama dün anneannem yelek hırka vs örmüş onları görünce çok kötü oldum hemen doğsun istedim yaws. Bu arada eve sokmadım hırkalar annemde kaldı uğursuz gelmesin diye :roflol:

ooo maşallah canım iyi günlerde giysin teyzesinin gülü...

Amin canım ne kadar yakışır kimbilir onlara. Bu arada siz söyleyşn annenize önce bebişe don alsın, bebek donansın diye. Biz kaçırdık önce hırka geldi neyse :p

canım bize de önce hastane çıkışı ile battaniyesi geldi. ama hastane çıkışında donda var :dance:

Güle güle kullansın mis kokulum...Ne güzel donanmış teyzesinin canının işallah herşeyi dolu dolu olur. :nazar: size

amin canım inşallah cümlesi sağlıklı olsun da başka şey istemiyoruz hepimiz.
bütün minnoşlarımı yerim ben yerim. allahım ne güzel bir duygu bu yaa.. hala o kalp atışı gözümün önünden gitmiyorç ne mucize bir duygu. ne mucize bir hayat yaa. allahım sana şükürler olsu ya rabbim..

Tam bir mucize demetçim, işallah bir de bu c.tesi ikili testim iyi çıksa, sonra 1 de hareketleri görsek üff ne çok şey istiyorum ya

Tam bir mucize demetçim, işallah bir de bu c.tesi ikili testim iyi çıksa, sonra 1 de hareketleri görsek üff ne çok şey istiyorum ya

inşallah kuzum iyi ben biliyorum. maşallahı var annesi maşallahı. testi de iyi çıkacak. hareketleri de süper hızlı olacak inşallah.:hooray:

aynen canım yaaa bebişlerimiz iy olsunlar da gerisi boş. az da olsa yiyiyorum birşeylar ama öyle iştahlı değil. ya yemediğim halde de 4 kg almışım 2 haftada şaşırdım doğrusu hihi

bana da hep çok zayıfsın derler. boyuma göre sıskayım ben. göbişim ya hiç belli olmıcak yada sipsivri fırlıcak :)) 178 boya 55 kiloyum şuan keşke ben de alsam azcık kilo :)

Back
X