Kıssslar bende İstİyorum sallana koltuktan ama kİmbİlİr adanadanereelrde bulabİlİrİm bİlmİyorum ; ŞİMDİYE KADAR HİÇ GÖRMEDİM ÇÜNKÜ
bende nerelerde satıldığını araştırmadım ama internette görmüştüm. çok güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıssslar bende İstİyorum sallana koltuktan ama kİmbİlİr adanadanereelrde bulabİlİrİm bİlmİyorum ; ŞİMDİYE KADAR HİÇ GÖRMEDİM ÇÜNKÜ
merhaba canım.. hoşgeldiinn...
valla hepimiz öyleyiz zor tutuyoruz kendimi...
geçen gün mother&care de indirim vardı 7 tane bady bir arada 32TL miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam. tam elime aldım alıcam.. dedim ki ben şimdi bunu alırım Allah korusun bebeğimin daha 2li testi olmadı, kötü bişey çıkarsa gördükçe içim paralanır diye almaktan vazgeçtim... ya kızlar ben mi abartıyorum bu kadar şu 2li testi çok dert ediyorum yaa inanılmaz hem de... offf geçmek bilmiyor günleerrrr... anaaaammmm
kızlar ben şu sallanan koltuklardanda istiyorum çok güzel. arkadaşımın var bebek odasında duruyor. bebişi emzirirken ondan oturuyor hem seni dinlendiriyor hemde bebiş sakin oluyor.
canım ondan bizde var.. her ne kadar çok fazla sallanmasada :))) biz ikea dan almıştık çok rahat çok estetik.. emme şöle bir porblem var düzgünce oturup kalkmayı bilmezsen pııt atıyor seni üzerinden![]()
Güle güle kazasız belasız kullanın elif-senacım arabanızı. Ben işten ayrılırken personel indirimim ile Santa Fe almıştım. Özel plaka da çıkarttım ismimizi ama işte garaj bekliyor. Kardeşim dalga geçiyor müzelik mi aldın diye :)) Yazın tatile çıkıyoruz rahat oluyor, eşimde şirket arabası var onunla yoruluyoruz uzun yolda. Bebiş doğsun ona da koltuk alırım belki yanımda olursa daha zevklen çıkarım. Tek başıma olmak da sıkıyor senin gibi arkadaşım olsa yanımda belki daha çok dışarı çıkmam mümkün olurdu .
canım ondan bizde var.. her ne kadar çok fazla sallanmasada :))) biz ikea dan almıştık çok rahat çok estetik.. emme şöle bir porblem var düzgünce oturup kalkmayı bilmezsen pııt atıyor seni üzerinden![]()
bende butun belirtiler hala var hayatim .. afedersiniz bulanti, cikartma, uykusuzluk, yorgunluk, rahimim assagidaymis surekli vajinama baski yani ne ararsan var top gibi bide gobus var ama bende hala hamileligim hayal gibi .. sanki dogum yapacak olan ben degilmisim gibi ..
bende bebisime bisey almadim hala cunku dedigim gibi hayal sanki .. sanki bi ruyadan uyanacakmisim gibi hissediyorum ... cinsiyeti belli olsun su gobusde kendini iyice bi belli etsin ben burdayim desin .. o zaman almaya basliycam ..
bide kizlar rahimim cok assagida oldugu icin doktorum beni cok korkuttu eger bu haftalarda yukari cikmassa bebis erken dogabilirmis genelde altinci yedinci ayda erken dogum olabiliyormus .. o yuzden ben hem cok dikkatli olmam lazim hemde yavas yavas bebis odalarina filan bakmam lazim .. cunku son aylari surekli yatarak gecirebilirim![]()
hee bir de bu arada canlar siz kendinizi sallamazsanız pek sallanmıyor.. ama az hareketlerle sallanıp rahatlayadabilüsünüz :))))
canım öyle deme bugünler geçecek hem ne güzel işte araban hazır biz de şimdiden araba derdine düştük benim arabam küçük mecbur büyütücez bebek arabası filan zor oluyor eşimde şirket arabası kullnıyor ama pek prensiplidir kullanmaz başka şeyde o nedenle şart büyük araba
canım baktım modellere sanki pek sallanmayacak gibi geliyor.
Mervecim canım biliyormusun bilmiyorum ama bende sebepsiz bebek kayıpları yaşadım..hep 7. haftalarda başıma geldi ve şimdi bulundu ki bende kan pıhtılaşma sorunu varmış..canım sen hastanedesin imkanında var bir test yaptırsan benim gibi üzüntüler yaşamanı hiç istemem..bir de vakit kaybı boşu boşuna çünkü biliyorum hemen istiyorsun bebek sende..
Heterozigot testleri yapılıyor canım pıhtılaşma oranı ölçülüyor..yani kan çok katı olunca bebek kandan beslenemiyor ve gelişimi geri kalınca bebek düşüyor...tavsiye ederim canım önlem almakta fayda var ..evet burada bi arkadaşta kaybetmiş bebeğini,doktoru ona da kan testi yapılmasını önermiş.
Acaba ne testi yapılacak?
canım ben ikae yı öneriyorum çok cici şeyler var ben babak yatağını da oradan alıcam 2-3 yaşına kadar kullanabilir bir model var büyüdükçe derinliğini ayarlıyorsun sonra çok cici alt değiştirme masaları var
canım bende gittim ikeaya çok güzel oda takımları var. bende bayıldım doğrusu.dediğin gibi alt değiştirme masaları süper. valla insan görünce hemen alıp odayı döşemek istiyor. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş.:CüvCüv: