tünaydın kızlar birşey sormak istiyorum benim kasık ağrılarım çoğaldı iki gündr acaba sizdede böylemi yoksa kontrole gitsemi ya acil cevap verin lütfennn mafoldumben
canlar korkmayıın.. kötü bişey olsa dayanamazsınız ağrısına :)) büyüyorlar onlar anneleri kocaman olacaklar yakında :)))
ayyy seni çok iyi anlıyorum canım... biliyorum sabredilmiyor :)) ama sabretmek zorundayızz..[/QUOTE
sabretmeye çalışıyorum, ikili testin heyecanı var ya bişey çıkarsa diye insan korkuyoda, allahım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
Ay ne güzel ohh rahat rahat mis gibi. nerden aldın(
sonunda yemeğimide yeidm. burada çocukların yemekhanesi varmış tost yerine sıcak yemek yeme imkanı buldumm. valla elimden geldiğince sağlıklı yaşamaya çalışıyorum ama hangisinden kaçabilicez ki? radyasyondan uzak dursan gdo var avrupanın almadığını biz afiyetle yiyoruz. o bitse baz istasyonları, yok teflon tavalar da kanserojen var,şampuanda bile varmış. ben artık düşünmüyorum yoksa altından kalkamıyor insan. herşey zararlı
doğum hikayelerini okuyodum geldim :)) ben çok sancı çekmeden doğurmak istiyorumda ona bakıyorum olasılık hesabı yapıyorum ama yazanların %80 sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?