2010 Ağustos Anneleri

ayy ben sabırsızlanıyorum yemeğe gitmek için eşim grevde bugün evde inşallah ısıtmıştır yemeği:)

ne günler ne saatler geçiyor biran önçe ağustos olsada burdan herkes birer birer iyi haberlerini yazsa mevlam o günleride gösterir inşallah.

Normal bir mide bulantısı anne karnındaki bebeği etkilemiyor. Bu nedenle bebeğiniz için endişelenmenize gerek yok. Ayrıca bulantı sağlıklı bir hamileliğin göstergesi. Tabii eğer günden beş kereden fazla kusuyorsanız doktorunuza danışmanızda yarar var. Aşırı derecede sıvı kaybı sağlınız açısından sakıncalı olabilir. Kesinlikle doktorunuza danışmadan bulantı kesici hapları kullanmayın. Sadece doktor kontrolünde bu ilaçları alabileceğinizi unutmayın. Hekim kontrolü altında kullanıldığında bu ilaçları kullanmanızın hiçbir sakıncası yok. Bu arada bulantıların 16. haftadan sonra sona ereceğini aklınızdan çıkarmayın. O tarihten sonra bulantısız hamilelik günleri sizi bekliyor.

nette okudum 16.hafta diyor benim daha 4 haftam var off off

hallisnacım benim geç döllenme olmuş o yüzden 11+3deyım henüz sata göre 12+4 ticerı 11+3e göre yaparsan sevınırım ben beceremedım bı türlü şimdiden tşk

Ben kaçıyorum arkadaşlar. O kadar çok yemek dediniz ki açlıktan midem sırtıma yapıştı. Gideyim de tıkınayım biraz. Sonra da çalışırım. Yok vazgeçtim, oyun oynayasım var, sims oynayayım.
Neyse kendinize iyi bakın.
Hepinizi tek tek öptüm lokumlarım... opuyorumnanaktan

Bişey sorucam kızlar ya.Lw den başka hamile kıyafetleri satan mağaza biliyor musunuz?Bakıyorum bazı mağazalarda da ayıptır söylemesi kocakarı kıyafetleri var:roflol:Beğenemedim bir türlü ve artık rahatta giyinmek istiyorum.Göbişim de çıktı bayağı.Ama ben spor giyiniyorum zevkime göre şöööyle gördüğümde bayılacağım şeyler arıyorum.Birkaç yere girdim valla onların sattığı hamile gömleklerini annem bile giymez:roflol:

canım Cevahir de GEBE mağazası var... Sonra Bakırköyde Ebru Giyim var.. şimdilik benim de bildiklerim bu kadar ama şöle merkezi yerlere gidip bir gezersen görürsün mutlaka...

Lw nin mağazalarında ben bulamıyorum hamile kıyafetlerini yaa.yeni sezondamı verecekler acaba.bikaç pantolon vardı ama bedenleri acayşip büyüktü.tişörtler falan hiç yoktu.bende dün gebbe diye bi mağazada baktım 70 lira pantolonlar oha dedim yani

valla anlayışsız erkeklere hamilelik falan vız geliyor. Allah eşlerimiz anlayışlı :))

Evet ya hele benim eşim canım benim ben hastalandıkça pervane oluyor etrafımda.Kıyamam ben ona hem benden hiiiç bişeycik beklemiyor canım benim sen iyi ol yeter diyor.Kaç gündür ne temizlik ne bişey yapabiliyorum gık demiyor.Kayınvalidem de sağolsun yemekleri yapıyor zaten beraber yiyoruz.Ama bugün toparlanma zamanı geldi.Bugün hem biraz süslenicem hem de evi toparlıycam yapabildiğim kadarıyla tabi tekrar hastalanmak istemiyorumsenağlamasenağlama

evet canım genelde çok pahalıııı bir deher LCW de yok.. hamile kıyafeti

ılk Üç Aydaki Kilo Artışı:

Aşırı kusmanız yoksa 1,2 kilo almanız beklenir. Bu, tüm hamilelikte alınan kilonun %10’unu oluşturur.

diyor ben 3 kilo vermiştim geçen ay. 1 kg almışım pazartesi drda tartıldım.umarım sonuna dek böyle az giderde sadece bebeğim beslenir.

canım Cevahir de GEBE mağazası var... Sonra Bakırköyde Ebru Giyim var.. şimdilik benim de bildiklerim bu kadar ama şöle merkezi yerlere gidip bir gezersen görürsün mutlaka...

Sağol canım hafta sonu gidip bakıcam.İnşallah beğenebileceğim şeyler bulabilirim.Lw den bir pantolon bir de tişört aldım.Bu aralar hep onları giyiyorum.
aklıma bişey geldi sen kan sonuçlarını aldın mı?Ben de yarın alıcam bakalım risk kaç çıkıcak?????

Cnm capitol de gebe diye bir mağaza var, hem güzel hemde daha spor şeyler görmüştüm orada. bi bak yakınsan

ben izmir kemeraltında bi pasajda bi dükkan buldum 25 liraya hamile bluzu aldım :):) kalın penye şıktı ayrıca.henüz giymiyorum yaza doğru anca.pantolon vs içinde oraya gitmeyi düşünüyorum zira mağazalar resmen sooyguncu ya.

Yaaa benimde öyle çok kusmam yok ama ben de 3 kilo vermişim daha da hiç almadım Göbeğim de çıkıyor ama bir yandan.bakalım nasıl olucak ama bebiş beslensin de gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…