Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk güzel-tatlı-şirin özlemimmm... opuyorumnanaktan
geçen havanın güneşli olduğu gün içim öylesine coştu ki mutfağa kısmi temizlik yaptım.. ve ilk zamanların yorgunluğu kokulardan tiksinmeler vs vs hiçbiri yok.. hem havanın griliğinin verdiği sıkıntı hemde normal olarak gebeliğin verdiği rahatsızlar.. hepsi geçecek inş.. ben şükür yavaş yavaş toparlanıyorum..
az kaldı az....
kızlar 2010 ağustos bebişlerinin cicileri konusunu ne zaman açayım? alalım artık bişeyler...
soho siz 11e kadar dayanabiliyormusunuz ya. ben hamiş olduğumdan beri dizilerin hep özetlerini seyrediyorum yenibölüm yazmadan küt gidiyorum sonra bi uyanıyorum saat 11 eşim kalk yatalım diyo:))
canım ya sen açta biz sonra doldurmaya başlayalıımm :)) 4. 5. aylara gelmeden kimse bişey almayacak sanırım :))) hele ki bazılarımız cinsiyetlerimizi öğrenmeden ooff bee ben de öğrenmek istiyorum artıkk ısrar edicem cumartesi günü dr a
hallisna bende deniyicem soğuk sütü şimdi soda içiyorum iyi gibi ama başım başladı bu seferde aman hergün bi tarafım ağrıyo:)
ama şöyle yapalım.. o konuya sadece resimler ekleyelim.. kesinlikle yorum yazılmasın.. orada resimler paylaşılsın burada da konuşalım.. yoksa hem resimleri yazıların arasından bulmaya çalışır,zorlanırız hemde konuşmalarımızın yarısı o konuda kalır yarısı bu konuda..
ama şöyle yapalım.. o konuya sadece resimler ekleyelim.. kesinlikle yorum yazılmasın.. orada resimler paylaşılsın burada da konuşalım.. yoksa hem resimleri yazıların arasından bulmaya çalışır,zorlanırız hemde konuşmalarımızın yarısı o konuda kalır yarısı bu konuda..
selam kızlar iyisinizdir umarım şöyle biraz okudum nelerden konuşmuşsunuz
ya benim karnım ilginç bişekilde feci halde byüdü anlamadımhele bide yemekten sonra..
zayıflar daha çok kilo alıyolarmış diye duydumbaşladı şimdiden.. herşey belimi sıkar oldu..
geçen hafta sonu hell klar dan 2 tane pantolon aldım kanvas ve kumaş çok güzeller tavsiye ederim
ama ben hala paçasını yaptırıcam diye giyemedim 50 tl tanesi nette fiyatları 70 80 civarı..
bide bişey sorucam benim oturuken kalkarken kuruk sokumu kemiğim sanki ağrıyor. yanlış mı oturuyorum yoksa normal midir sizce hami kemikler de yerleşmeye başlarmış ya..
slm kızlar ben de 13+2 günlük hamileyim.aranıza alırsanız sevinirim evlendikten 2 sene sonra oldu hiç korunmadığımız halde.hamdolsun çok ağır bulantılarım olmadı.tek sorunum süt içemiyorum ve iştahsızlık da var.ve havalar kapalı olduğu için 11 e kadar yatıyorum tabi bebek de aç kalıyodur benim yüzümden sizce zararı olur mu bebeşime.
slm kızlar ben de 13+2 günlük hamileyim.aranıza alırsanız sevinirim evlendikten 2 sene sonra oldu hiç korunmadığımız halde.hamdolsun çok ağır bulantılarım olmadı.tek sorunum süt içemiyorum ve iştahsızlık da var.ve havalar kapalı olduğu için 11 e kadar yatıyorum tabi bebek de aç kalıyodur benim yüzümden sizce zararı olur mu bebeşime.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Eskiyi oku oku anca bitirdim hepinize tekrar merhaba,
Başı ağrıyan arkadaşlara bende de bir tavsiye benimde migrenim var sürekli gerçi hamileyken azaldı ama yine de ağrıdımı of ki of... ben migren bandı diye bir şey aldım internetten soğuk bi jel başın ağrımaya başladığında anlına koyuyorsun bana çok iyi geldi fazla pahalı bir şeyde değil
birde doktorumun tavsiyesi başın ağrıyınca ensene anlına soğuk bir şeyler koy demişti o da bende iyi yarıyor inşallah en kısa zamanda bu dertlerden kurtulursunuz
merhaba kıslarrr
bende geldimmm
canım sıkkın çünkü zam gelmemiş maaşımıza(
artık iş yavaşlatma yapıyorum çalışmayıp oynucam akşama kadar 4 ayı böle geçiricem :))