neden göstermesinki..?bence bir şansını dene...senin cinsiyet belli olmuşmuydu canım..?belli olmadıysa onada baktırırsın...bir taşla iki kuş yani...
aaa asli yivrumm biz şimdi seni hafta içi sen işe başlayınca kaça kadar göremicez... tüm gün mü goksun?
kaç güne kadar konrole giriyor..?.ben bugün muayene olsam 15 güne kadar kontrol oluyor...yani 15 gün sonra gidersem tekrar ücretli...dimi ama yaa baktırmalı... kontrol diye kaydettiririm kendimi :))) yok canım belli olmamıştı... inş. görebilir bakalım.. eşim görsün bikere bebeğimizi de cinsiyeti de söylerse dediğin gibi 2 kuş durumu olur :)))
kaç güne kadar konrole giriyor..?.ben bugün muayene olsam 15 güne kadar kontrol oluyor...yani 15 gün sonra gidersem tekrar ücretli...
hiç fikrim yok bebeğim okulun müdürü değişti 2 tane yeni öğretmen geldi bizim programlar değişti eskiden 3 yarım 2 tam gün çalışıyordum bende heyecanla bekliyorum
15 gün çok az bizim 25 gün
eeee özleyeceğiz Aslıcığııımmmm seniiiiiihiç fikrim yok bebeğim okulun müdürü değişti 2 tane yeni öğretmen geldi bizim programlar değişti eskiden 3 yarım 2 tam gün çalışıyordum bende heyecanla bekliyorum
benim sata bakmayın siz 19 kasım:)) ama dr 25 kasımmış gibi davranalım adet olmadan önce hamile kalmışsın dedi bugün tamm 10+1 iz
hakkatenmi..?benimde 20 kasım....ama gelgelelim usg de 10+2...zannımca aynı gün gebe kalmışız ...ilginç...
çiş yapıyorlar ama kaka yapmıyorlar canım..yani ben öyle biliyorum..yaa kıslar bişey sorcam sizee... karındaki bebek hiç içeri kakasını yapar mı??? yaparsa nasıl yapar???
hakkatenmi..?benimde 20 kasım....ama gelgelelim usg de 10+2...zannımca aynı gün gebe kalmışız ...ilginç...
ayneeeeenn...aklinialirimsmileaynı gün çocuk yapmışsınız :))) :jeyyar:
sata göre 27 ağustostu ama en son banada 1 veya 2 eylül dedi doktorum..gerçekten öyle ilginç yani bana 1 eylül dediler doğumu sana ??kaydirigubbakcemile5
ayy hadi hayırlısı belki hamilesin diye sana bir incelik gösterirler... :)) mutlu musun işine dönmekten? Anadolu lisesi demiştin... onlar akıllı çocuk olurlar :))
çiş yapıyorlar ama kaka yapmıyorlar canım..yani ben öyle biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?