2010 Ağustos Anneleri

neden göstermesinki..?bence bir şansını dene...senin cinsiyet belli olmuşmuydu canım..?belli olmadıysa onada baktırırsın...bir taşla iki kuş yani...

dimi ama yaa baktırmalı... kontrol diye kaydettiririm kendimi :))) yok canım belli olmamıştı... inş. görebilir bakalım.. eşim görsün bikere bebeğimizi de cinsiyeti de söylerse dediğin gibi 2 kuş durumu olur :)))

aasprin canım senin sat kaç..?bende bugün 10+2 yim...yani usg ye göre...bende satla usg uyuşmuyor..alttaki tickerı değiştirmem lazım..

aaa asli yivrumm biz şimdi seni hafta içi sen işe başlayınca kaça kadar göremicez... tüm gün mü goksun?

hiç fikrim yok bebeğim okulun müdürü değişti 2 tane yeni öğretmen geldi bizim programlar değişti eskiden 3 yarım 2 tam gün çalışıyordum bende heyecanla bekliyorum

kaç güne kadar konrole giriyor..?.ben bugün muayene olsam 15 güne kadar kontrol oluyor...yani 15 gün sonra gidersem tekrar ücretli...

benim sata bakmayın siz 19 kasım:)) ama dr 25 kasımmış gibi davranalım adet olmadan önce hamile kalmışsın dedi bugün tamm 10+1 iz

hiç fikrim yok bebeğim okulun müdürü değişti 2 tane yeni öğretmen geldi bizim programlar değişti eskiden 3 yarım 2 tam gün çalışıyordum bende heyecanla bekliyorum

ayy hadi hayırlısı belki hamilesin diye sana bir incelik gösterirler... :)) mutlu musun işine dönmekten? Anadolu lisesi demiştin... onlar akıllı çocuk olurlar :))

benim sata bakmayın siz 19 kasım:)) ama dr 25 kasımmış gibi davranalım adet olmadan önce hamile kalmışsın dedi bugün tamm 10+1 iz

hakkatenmi..?benimde 20 kasım....ama gelgelelim usg de 10+2...zannımca aynı gün gebe kalmışız ...ilginç...

yaa kıslar bişey sorcam sizee... karındaki bebek hiç içeri kakasını yapar mı??? yaparsa nasıl yapar???

ayy hadi hayırlısı belki hamilesin diye sana bir incelik gösterirler... :)) mutlu musun işine dönmekten? Anadolu lisesi demiştin... onlar akıllı çocuk olurlar :))

canım şimdi, sen sorunca aradım müdür yardımcımızı ders programım değişmemiş çok sevindim o zaman pazartesi salı ve perşembe 12 den sonra sizinleyim çarşamba cuma akşam 4den sonra burada olabilirim
ben biraz tembelliği sevenlerdenim aslında evde olmaktan asla şikayet etmem ama böyle bir sıkıntı nedeniyle evde olmak çok sıkıntılı akşama kadar oturup felaket senaryoları yazıyordum başlarda o nedenle okula dönmek güzel olacak vakit daha kolay geçecek çocuklarla olmak keyifli bir de ben 7 senelik öğretmenim ilk defa rapor aldım üzülüyorum çocuklara anneler ne umutla gönderiyorlar neler bekliyor bizden vicdanım rahat olacak en önemlisi bu belki de

çiş yapıyorlar ama kaka yapmıyorlar canım..yani ben öyle biliyorum..

canım ben de öyle biliyorum.... şu aslan burcu arkadaşım söyledide sağolsun hep hayırlı haber verir bana dedi ki senin gittiğin hastanede benim bir tanıdığım doğum yaptı sen de dikkat et anne karnında bebek kakasını yapmış mikrop kapmış anlamamışlar doktoruna sen de dikkat et... sürekli kötü konuşuyor... klava: ben de seni kandırmışlar bebek hiç kakasını yapar mı dedim ki eminim yapmaz yani onca şey okudum hiçbirinde öle bişeye rastlamadım... herşeyden korkarsam ben bu bebeği doğuramam ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…