2010 Ağustos Anneleri

Kısslar ben yarın doktora gıdeceĞım , daha Önce sadece3 kalp atıŞını gÖrmÜŞtÜm , dr bır ay sonra gel demıŞtı . O bÜyÜk gÜn yarın bebıŞımı gÖreceĞım ya sabırsızlanıyorum hemde Çok , gÖrÜnÜmÜ nasıl oldu acaba?

Bıde testler ıÇın dr gÜn verecek , bırde onlar gÜzel Çıkarsa baŞaka bır dıleĞım yok yaradanımdan.

Hem korku hem mutluluk hem sevınÇ var . Garıp bır duygu.

BU ARADA SıZE HEPıNıZE EN GÜZEL AKŞAMALR BEıŞLERıNZıE VE KENDıNıZE ıYı BAKIN. BENıM MESAıM BıTTı EVıMıN YOLUNU TUTACAĞIM BıRAZDAN

YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE ıYı AKŞAMALR.

arkadaşlar benim gibi her gün iğne kullanmak zorunda olan annelerimiz mevcutmu merak ettimde

çıkan arkadaşlara iyi akşamlaaarrr :))) ben de çıkacağım birazdan... bu arada bugün hiç didem gelmedii.. çok yoğundu herhalde...

evet canım burada hergün iğne yapmak zorunda olan arkadaşlarımız var

rabbim onlarında yardımcısı olsun tez zamanda inşallah çok zor çünkü gerçi bir süreden sonra alışıyorsun rutinmiş gibi geliyor ama ilk başlarda tak ediyor bir zamandan sonra allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

eee ben de çıkıyorum kızlar kociş gelecek bişeyler yemek lazım canım da hiçbirşey pişirmek de istemiyor yemek de sadece zeytin ekmek yemek istiyor canım

Eveeett tatlı anneler.. bugün de bize ayrılan sürenin sonuna geldiikk...
yarın sabah aynı saatte buluşmak üzere :))) tekrar görüşünceye kadar esen kalıınn opuyorumnanaktan

ne güzel mesleğin var canım
ahhh ahh keşke bende öğretmen olsaydım:)))

arkadaşlar benim gibi her gün iğne kullanmak zorunda olan annelerimiz mevcutmu merak ettimde

neden iğne oluyosun canım senbilmiyorumkismile

benim 3 defa düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu bunun üstüne bir sürü testler yapıldı birşey bulunamadı ama mecburen bebek annenin kanından beslenebilsindiye kan sulandırıcı iğne oluyorum 3,5 aydır ve daha 5 ay daha vurulacağım sanırım doktora sorduğumda daha çokkk var dedi mecburen her 10 günde bir hem iğne yaptırıyorum hemde kontole gidiyorum gelişimini izliyoruz şimdilik hepsi çok iyi allaha şükür ne yapayım onun sağlığı için bende sabrediyorum...

anladım canım tabi herşey bebeklerimiz için zaten sağlıklı olmasıda güzel ALlah yardımcın olsun canım bi an önce kurtulursun inşallah sıkıntılarından

çok sağol canım benim ağustos bir gelse bir alsak kucağımıza bütün sıkıntılar bitecek valla

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Geçmişi bile okumadan yazmak istedim.
Bugün babamızla test sonuçlarını göstermeye doktora gittik.
ılk sonuçlarımız tertemiz. Önemli olan bu dedi doktorumuz.
Ultrasona girmeden önce bir lokma çikolata yedim. Bizim sıpa resmen dans gösterisi sundu babasına.
Ve doktorumuz keyfine düşkün bir prensimiz olacağının müjdesini verdi.gamyoncuiremsu
Çok mutluyum.Umarım 16sında da böyle mutlu haberlerle gelirim.
Öptük hepinizi...:)

gözün aydın canım benim hayırlı olsun oğluşun bende pazartesi gideceğim kontrole belki bizimde ne olacağımızı söyler doktor opuyorumnanaktan

ayın 16sında da bu denli güzel haberini vereceksin canım inş....
çok çok tebrik ediyorum canım yakışıklı bir prensimiz daha hoşgeldi....
ALLAH sağlıklı haberlerinin devamını da göstersin inş.....

Ay nasılım bir bilsen. Dokunsalar hüngür hüngür ağlarım mutluluktan.
Salak salak gülüyorum şimdi ağzım kulaklarımda.
Oğlum adına teşekkür ediyorum teyzesi.yerimseniben

Bu arada folic asidi bıraktık. Yerine kan hapı alıyoruz.
Bir de doktorumuz vücudunu asla nemsiz bırakma dedi. Aşırı bir çatlak kremi içn erkenmiş.
Ama bebe losyonu veya badem yağı kullanmak iyi olurmuş.
Hiçbir şey bulamazsan nemlendirici sür dedi.boshayallersmile

Ayyy ne güzell bi prens daha geliyor.benim de erkek dedi dr.100 de 100 demedi ama erkeğe benzetti.İnşallah test sonuçlarında güzel çıkar cnm.Erkek annesi mi olucaz biz şimdi:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…