arkadaşlar benim gibi her gün iğne kullanmak zorunda olan annelerimiz mevcutmu merak ettimde
evet canım burada hergün iğne yapmak zorunda olan arkadaşlarımız var
canım şimdi, sen sorunca aradım müdür yardımcımızı ders programım değişmemiş çok sevindim o zaman pazartesi salı ve perşembe 12 den sonra sizinleyim çarşamba cuma akşam 4den sonra burada olabilirim
ben biraz tembelliği sevenlerdenim aslında evde olmaktan asla şikayet etmem ama böyle bir sıkıntı nedeniyle evde olmak çok sıkıntılı akşama kadar oturup felaket senaryoları yazıyordum başlarda o nedenle okula dönmek güzel olacak vakit daha kolay geçecek çocuklarla olmak keyifli bir de ben 7 senelik öğretmenim ilk defa rapor aldım üzülüyorum çocuklara anneler ne umutla gönderiyorlar neler bekliyor bizden vicdanım rahat olacak en önemlisi bu belki de
arkadaşlar benim gibi her gün iğne kullanmak zorunda olan annelerimiz mevcutmu merak ettimde
benim 3 defa düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu bunun üstüne bir sürü testler yapıldı birşey bulunamadı ama mecburen bebek annenin kanından beslenebilsindiye kan sulandırıcı iğne oluyorum 3,5 aydır ve daha 5 ay daha vurulacağım sanırım doktora sorduğumda daha çokkk var dedi mecburen her 10 günde bir hem iğne yaptırıyorum hemde kontole gidiyorum gelişimini izliyoruz şimdilik hepsi çok iyi allaha şükür ne yapayım onun sağlığı için bende sabrediyorum...
çok sağol canım benim ağustos bir gelse bir alsak kucağımıza bütün sıkıntılar bitecek valla
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Geçmişi bile okumadan yazmak istedim.
Bugün babamızla test sonuçlarını göstermeye doktora gittik.
İlk sonuçlarımız tertemiz. Önemli olan bu dedi doktorumuz.
Ultrasona girmeden önce bir lokma çikolata yedim. Bizim sıpa resmen dans gösterisi sundu babasına.
Ve doktorumuz keyfine düşkün bir prensimiz olacağının müjdesini verdi.gamyoncuiremsu
Çok mutluyum.Umarım 16sında da böyle mutlu haberlerle gelirim.
Öptük hepinizi...:)
ayın 16sında da bu denli güzel haberini vereceksin canım inş....Arkadaşlar iyi akşamlar.
Ultrasona girmeden önce bir lokma çikolata yedim. Bizim sıpa resmen dans gösterisi sundu babasına.
Ve doktorumuz keyfine düşkün bir prensimiz olacağının müjdesini verdi.gamyoncuiremsu
gözün aydın canım benim hayırlı olsun oğluşun bende pazartesi gideceğim kontrole belki bizimde ne olacağımızı söyler doktor opuyorumnanaktan
ayın 16sında da bu denli güzel haberini vereceksin canım inş....
çok çok tebrik ediyorum canım yakışıklı bir prensimiz daha hoşgeldi....
ALLAH sağlıklı haberlerinin devamını da göstersin inş.....
Arkadaşlar iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?