soho hadi kapa burnunu dik kafana ya bana dr hiç ilaç falan vermedi folic asit iç dedi sadece 2li teste geldiğinizde uğramasanda olur dedi ben en iyisi uğruyayım. size ilaçları kan tahliline göre mi verdi?
kızlar söyleyin eğer vakti varsa gösterir nolcak ya ben olsam söylerdim
günaydın kızlar ben bu kaşam heyecan uyuyamadım az kaldı bebeğimi görücem
umarım herşeyi iyi çıkar
benim için dua edermisiniz
Benim dr.um öyle pek vakitli biri değil arkadaşım ya.Benim ultrasona yatmamla kalkmam 2dk.içeri girip çıkmam 5dk.bile sürmüyor.İkili testte bile böyleydi.
(aslında ben bebişimi görmenin yolunu biliyorum sempatiksalakcinni ama yapamam böyle bir konuda yalan söyleyemem.):1no2:
umarım herşeyi iyi çıkar
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Geçmişi bile okumadan yazmak istedim.
Bugün babamızla test sonuçlarını göstermeye doktora gittik.
İlk sonuçlarımız tertemiz. Önemli olan bu dedi doktorumuz.
Ultrasona girmeden önce bir lokma çikolata yedim. Bizim sıpa resmen dans gösterisi sundu babasına.
Ve doktorumuz keyfine düşkün bir prensimiz olacağının müjdesini verdi.gamyoncuiremsu
Çok mutluyum.Umarım 16sında da böyle mutlu haberlerle gelirim.
Öptük hepinizi...:)
yaa bana neden vermedi ama kan tahlilim mi çok iyiydi nasıl yani hay allah kafama takıldı şimdi sadece bi değerin yüksek normalde hamilerlerde yüksek olur ama sende biraz fazla dedi ama bebeğini etkiliyicek değerler güzel dedi ama neden bi şey vermedi
o zaman neden 2 dk bakan dra bi sürü para bayılıyorsunuz kızlar valla benim ilk gittiğim öyleydi çok yoğundu 2 dk bakıp postalıyordu bide 100 tl alıyordu hemen bıraktık o dru burda herkes ona gidiyor çok iyi diye ama ben gitmiyorum artık
o zaman neden 2 dk bakan dra bi sürü para bayılıyorsunuz kızlar valla benim ilk gittiğim öyleydi çok yoğundu 2 dk bakıp postalıyordu bide 100 tl alıyordu hemen bıraktık o dru burda herkes ona gidiyor çok iyi diye ama ben gitmiyorum artık
canım ben bisürü para bayılmıyorum valla :) 25TL ki bu gittiğimde onu da vermicem kontrol sayılacak...
günaydın kızlarr
bugün çok m idem bulanıyo. benim ilk 3 ay hiç bulantım olmadı ama 3 haftadır ölüyorumbulantıdann
günaydın canım
biz iyiyiz sen nasılsın
inş sende görürsün bebeğini
İnşallah canım yaaa...
olumunekankayizsmile
umarım herşeyi iyi çıkar
günaydın meralcim
2 li test içinmi gidiceksin kontrolemi
hayırlısı olsun bakalım
inşallah herşey yolundadır
dualarımız seninle ve hepimizle Allah hepimizin yardımcısı olsun canım:Saruboceq:
Benim dr.um öyle pek vakitli biri değil arkadaşım ya.Benim ultrasona yatmamla kalkmam 2dk.içeri girip çıkmam 5dk.bile sürmüyor.İkili testte bile böyleydi.
(aslında ben bebişimi görmenin yolunu biliyorum sempatiksalakcinni ama yapamam böyle bir konuda yalan söyleyemem.):1no2:
:kedi::kedi:
günaydın kızlarr
bugün çok m idem bulanıyo. benim ilk 3 ay hiç bulantım olmadı ama 3 haftadır ölüyorumbulantıdann
günaydın canımm inşallah geçer bir an önce bulantıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?