2010 Ağustos Anneleri

soho hadi kapa burnunu dik kafana ya bana dr hiç ilaç falan vermedi folic asit iç dedi sadece 2li teste geldiğinizde uğramasanda olur dedi ben en iyisi uğruyayım. size ilaçları kan tahliline göre mi verdi?

evet canım kan tahlilinden sonra verdi... bir deneyeyim ayy inş. insanların içinde çıkarmam :Saruboceq:

kızlar söyleyin eğer vakti varsa gösterir nolcak ya ben olsam söylerdim

Benim dr.um öyle pek vakitli biri değil arkadaşım ya.Benim ultrasona yatmamla kalkmam 2dk.içeri girip çıkmam 5dk.bile sürmüyor.İkili testte bile böyleydi.
(aslında ben bebişimi görmenin yolunu biliyorum sempatiksalakcinni ama yapamam böyle bir konuda yalan söyleyemem.):1no2:

canım onu ben de biliyorum ama dediğin gibi yalan söyleyemeyiiizzz lmaz:

günaydın kızlar ben bu kaşam heyecan uyuyamadım az kaldı bebeğimi görücem
umarım herşeyi iyi çıkar
benim için dua edermisiniz

günaydın canım..

hemen git mis bebişini göörr.. sonra gel bize anlat nasıl kıpır olduğunu :))))

oh ne güzel cnm test sonuçların güzel çıkmış çok sevindim senin adına
demek kızın olucak hee hadi bakalım hayırlısı zemuszemus

yaa bana neden vermedi ama kan tahlilim mi çok iyiydi nasıl yani hay allah kafama takıldı şimdi sadece bi değerin yüksek normalde hamilerlerde yüksek olur ama sende biraz fazla dedi ama bebeğini etkiliyicek değerler güzel dedi ama neden bi şey vermedi

kzılar çok sağolun güzel dilekleriniz için
birazdan eşim gelip alıcak bakalım bende güzel sonuçlarla gelirim sizlere

belki ikili testten sonra verir canım neden dert ediyorsun böyle bişeyi olmadı gittiğinde sorarsın... :) hangisi yüksek çıktı acaba sormadın mı?

o zaman neden 2 dk bakan dra bi sürü para bayılıyorsunuz kızlar valla benim ilk gittiğim öyleydi çok yoğundu 2 dk bakıp postalıyordu bide 100 tl alıyordu hemen bıraktık o dru burda herkes ona gidiyor çok iyi diye ama ben gitmiyorum artık

canım ben bisürü para bayılmıyorum valla :) 25TL ki bu gittiğimde onu da vermicem kontrol sayılacak...

Yaaa evet ben de başka bir dr a gidicem bakalım o nasıl?Benim tek tercihim doğum yapacağım hastanenin yakın olması.O yüzden o hastaneye yani o dr.a gidiyorum yakınlardaki en iyi hastane ama bu gidişle değiştiricem sanırsam.

evde kaldı kağıt yarın getiririm bakarım hangisi yüksek ama gittiğimde sorayım bari neden ilaç vermemiş gerçi ilaç vermeyi istemiyorum gibi bi şey söylemişti ama bakalım artık

soho içtin mi sen çıkartmadın dimi??

kontrole gidicek arkadaşlar inşallah iyi haberlerle gelirsiniz bebişiniz hoplar zıplarken görürsünüz

özlemcim biraz geçmişe bakabildim hediyeden falan bahsedilmiş ama geçmişin hepsini okumaya şimdi vaktim yok
rica etsem ne olduğundan bana bahsedebilirmisin :kedi:

canım ben bisürü para bayılmıyorum valla :) 25TL ki bu gittiğimde onu da vermicem kontrol sayılacak...

Ben de çok fazla ödemiyorum.muayenesi 52 tl.Şimdiki benimde kontrol sayılacak.10 günü aşmadığı için hatta 52 tl ye 1 haftada 3 kez oldu görünüyorum dr.uma:roflol:

değiştir ya araba olduktan sonra yada taksi var heryer yakın boşver hamileyken rahat olmak dra güvenmek çok önemli benim eski dr sürekli sertti herşeye itiraz eden bi tip sinirli hiç bi şey sorulmuyor ama herkes ona gidiyor neden iyiymiş iyliğide doğum sırasında yani usgsi bile milattan önceden kalma

günaydın kızlarr

bugün çok m idem bulanıyo. benim ilk 3 ay hiç bulantım olmadı ama 3 haftadır ölüyorumbulantıdann

günaydın canım.. ben de seninle aynı dertten muzdaripim... ilk 3 ay midem neredeyse bulanmadı.. şu 2 haftadır her sabah bulanıyor neredeyse.. off ama yaaa

ayyy aynı sorun bende de var nerdeyse bu sabah dişlerim fırçalerken çıkartcaktım walla
çok kötüymüş bu mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…