günaydın canımm
nasılsın
güaydınnn canım
ben iyi gibiyim şu hapı içtikten sonra midem de şişme ve yanma oluyor o kadar
sen nasılsın canım
folik asit içmedim bu sabah biraz geç bulansın diye öğlen içicem:)
bugün yanmıyor midem ama akşam çorba içtim bayadır içmiyordum rahatlattı sanırım.
ya kızlar rüyamde hep yemekler görüyorum bunlar aş erdiğimimi gösterir böyle yaz meyveleri hepside öyle güzel kii aşmı eriyorum aş erdiğimizi yemezsek nolur şimdi bulamayız ama o meyveyi
ben de iyi gibiyim canım saol ama bir ağırlık var üzerimde bu sabah uyuya kalmışım biraz fazla uyusam bile sanki bütün gün uyumuş gibi uyusuk oluyorum.. onun dışında çok şükür bir sıkıntım yok... yarın doktora gidicem bebeği bana göstersin diye dua ediyorum :)) çünkü kontrole çağırmadı sonuçlarına bakıcaz dedii ... nassı bişi ayarlasamda görsem bilmiyorum :))
ben de iyi gibiyim canım saol ama bir ağırlık var üzerimde bu sabah uyuya kalmışım biraz fazla uyusam bile sanki bütün gün uyumuş gibi uyusuk oluyorum.. onun dışında çok şükür bir sıkıntım yok... yarın doktora gidicem bebeği bana göstersin diye dua ediyorum :)) çünkü kontrole çağırmadı sonuçlarına bakıcaz dedii ... nassı bişi ayarlasamda görsem bilmiyorum :))
GÜNAYDIN KIZLAR..NASILSINIZ?Ben bugün de iyiyim çok şükür.hihoyyyt
Özlem ya bende bugün dr a gidiyorum.Kontrole çağırmadı beni de tahlil sonuçlarıma bakıcak.Ben de düşünüyorum ne söylesem de görsem bebişimiyaaa offf yoksa 1 ay sonra dedi.Gerçi ben başka dr.ada gitmeyi düşünüyorum ama bugün bebişimi görmek istiyorummmmmsenağlamasenağlama
angel sabah duşamı giriyorsun yaa hasta olursun
GÜNAYDIN KIZLAR..NASILSINIZ?Ben bugün de iyiyim çok şükür.hihoyyyt
Özlem ya bende bugün dr a gidiyorum.Kontrole çağırmadı beni de tahlil sonuçlarıma bakıcak.Ben de düşünüyorum ne söylesem de görsem bebişimiyaaa offf yoksa 1 ay sonra dedi.Gerçi ben başka dr.ada gitmeyi düşünüyorum ama bugün bebişimi görmek istiyorummmmmsenağlamasenağlama
günaydın canım maşallah :) Allah daha iyi etsin..
canım beni de kontrol için çağırmadı utanıyorum.. diyebilir yani daha 10 gün olmuş falan diye.. ama ben kendimi kontrole gelmiş gibi kaydettiricemmmm.. sonra içeri girince de şimdi siz beni nasılsa 1 ay sonra çağıracaksın.. ozamana kadar 2 dk daha göstersiniz falan desem belki yumuşak da anına gelirsemm ve tabi bir de doktor yoğun değilse çünkü cumartesi ameliyatları falan oluyor... ozaman gösterir heralde... inş. :Saruboceq:
günaydın canım maşallah :) Allah daha iyi etsin..
canım beni de kontrol için çağırmadı utanıyorum.. diyebilir yani daha 10 gün olmuş falan diye.. ama ben kendimi kontrole gelmiş gibi kaydettiricemmmm.. sonra içeri girince de şimdi siz beni nasılsa 1 ay sonra çağıracaksın.. ozamana kadar 2 dk daha göstersiniz falan desem belki yumuşak da anına gelirsemm ve tabi bir de doktor yoğun değilse çünkü cumartesi ameliyatları falan oluyor... ozaman gösterir heralde... inş. :Saruboceq:
herkese günaydın,
güzel, mutlu, hayırlı günler diliyorum...
bebişlere de sevgiler...:)
herkese günaydın,
güzel, mutlu, hayırlı günler diliyorum...
bebişlere de sevgiler...:)
günaydın canım
biz iyiyiz sen nasılsın
inş sende görürsün bebeğini
İnşallah canım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?