2010 Ağustos Anneleri

folik asit içmedim bu sabah biraz geç bulansın diye öğlen içicem:)
bugün yanmıyor midem ama akşam çorba içtim bayadır içmiyordum rahatlattı sanırım.
ya kızlar rüyamde hep yemekler görüyorum bunlar aş erdiğimimi gösterir böyle yaz meyveleri hepside öyle güzel kii aşmı eriyorum aş erdiğimizi yemezsek nolur şimdi bulamayız ama o meyveyi

günaydın canımm
nasılsın

güaydınnn canım
ben iyi gibiyim şu hapı içtikten sonra midem de şişme ve yanma oluyor o kadar
sen nasılsın canım

ben de iyi gibiyim canım saol ama bir ağırlık var üzerimde bu sabah uyuya kalmışım biraz fazla uyusam bile sanki bütün gün uyumuş gibi uyusuk oluyorum.. onun dışında çok şükür bir sıkıntım yok... yarın doktora gidicem bebeği bana göstersin diye dua ediyorum :)) çünkü kontrole çağırmadı sonuçlarına bakıcaz dedii ... nassı bişi ayarlasamda görsem bilmiyorum :))

canım sabah kalktığında hala olsada yesem diyorsan aşermişsin demek ki :))) valla yemezsek ne olur konusunu ben de hiç bilmiyorum...

kaç gün önce gitmiştin 10 günü geçmediyse rica et nasılsa bakmak zorunda gerçi 10 günde çok az amma uyanık sizinkiler ya bizim 25 gün özel muayeneye gitsen 1 ay baya insafsızlarmış

ne biliyim ya sabah kalkıyorum ama olsada yesem demiyorum sanırım eşime sordum bulup getirsem kesin yemezsin hiç bi şey yemiyosun dedi doğru dedi düşünüyorum olsa yermiydim diye yemezdim galba

aynen bende
normalde 7 ye 20 kala falan kalkıp duşa giriyorum ama bugün 7 yi 20 geçe zorla kalktım nerdeyse işi arayıp gelemiyeceğim dicektim ama perşembe dr gideceğim aklıma geldi :))
ayy ne güzel canım görürsün rica edersin doktoruna hemen 2 dk gösterir bebeğini:))

GÜNAYDIN KIZLAR..NASILSINIZ?Ben bugün de iyiyim çok şükür.hihoyyyt
Özlem ya bende bugün dr a gidiyorum.Kontrole çağırmadı beni de tahlil sonuçlarıma bakıcak.Ben de düşünüyorum ne söylesem de görsem bebişimi yaaa offf yoksa 1 ay sonra dedi.Gerçi ben başka dr.ada gitmeyi düşünüyorum ama bugün bebişimi görmek istiyorummmmmsenağlamasenağlama

günaydın canım maşallah :) Allah daha iyi etsin..

canım beni de kontrol için çağırmadı utanıyorum.. diyebilir yani daha 10 gün olmuş falan diye.. ama ben kendimi kontrole gelmiş gibi kaydettiricemmmm.. sonra içeri girince de şimdi siz beni nasılsa 1 ay sonra çağıracaksın.. ozamana kadar 2 dk daha göstersiniz falan desem belki yumuşak da anına gelirsemm ve tabi bir de doktor yoğun değilse çünkü cumartesi ameliyatları falan oluyor... ozaman gösterir heralde... inş. :Saruboceq:

angel sabah duşamı giriyorsun yaa hasta olursun

canım ben akşam girince hasta oluyorum yaa
sabah akadar donuyorum:))
en son geçenlerde bi akşam duş alıp yattım 2 battaniye 1 yorgan yemin ederim ısınamadım
tersim biraz ben
ben alışkınım yıllardır her sabah almaya:))

kızlar doktor kalsiyum verdi bana suya atıp içilenlerden... ama görünce bile midem kalkıyorr.. sabah sabah çok su içiyorum bir daha içmek gelmediğinden mi acaba... yanı başımda bana bakıyorum bir yudum bile ağzıma süremedim yaa

günaydın canım
biz iyiyiz sen nasılsın
inş sende görürsün bebeğini

inşallah canımmmolumunekankayizsmile

Ben de söylİycem bakalım birazdan çıkıcam evden.Rica edicem belki gösterir.ALLAHIIIIMM İNŞALLAHH GÖRÜRÜM BEBİŞİMİİİ....

soho hadi kapa burnunu dik kafana ya bana dr hiç ilaç falan vermedi folic asit iç dedi sadece 2li teste geldiğinizde uğramasanda olur dedi ben en iyisi uğruyayım. size ilaçları kan tahliline göre mi verdi?

günaydın kızlar ben bu kaşam heyecan uyuyamadım az kaldı bebeğimi görücem
umarım herşeyi iyi çıkar
benim için dua edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…