2010 Ağustos Anneleri

özlemcim biraz geçmişe bakabildim hediyeden falan bahsedilmiş ama geçmişin hepsini okumaya şimdi vaktim yok
rica etsem ne olduğundan bana bahsedebilirmisin :kedi:

cnm kaç gibi evde olursun? o kadar heyecanlısın ki ben bile acayip merak ediyorum. hemen bize yaz olur mu? ben kendi bebeğimin kontrolünde bile bu kadar heyecanlanmamıştım :))

özlemcim biraz geçmişe bakabildim hediyeden falan bahsedilmiş ama geçmişin hepsini okumaya şimdi vaktim yok
rica etsem ne olduğundan bana bahsedebilirmisin :kedi:

canım Pınar (italyadan) öyle bir öneride bulundu.. buradaki tüm arkadaşların ( yada isteyenlerin) bir çekilişe katılıp birbirimize hediye gönderme olayımız :)) henüz bir karara bağlanmadı ama sanırım herkes katılacaktır diye düşünüyorum ben.. ayrıntıları öğrenicez :))

kıslar ne güsel ya siz 25lerden 50lerden bahsediyorsunuz özel sağlık sigortanız mı var biz 85 tl veriyoruz ama tahliller çok yüksek

benim bulantılar azalıyor sizinkiler artıyor var bi terslik ama ben 2 hafta önce hiç geçmeyen mide bulantıları yaşadım sadece sabahları yada akşamları değil 2 hafta 7/24 bulandı

cnm kaç gibi evde olursun? o kadar heyecanlısın ki ben bile acayip merak ediyorum. hemen bize yaz olur mu? ben kendi bebeğimin kontrolünde bile bu kadar heyecanlanmamıştım :))

cnm evet çok heyecanlıyım ben doktordan çıkınca anneme gidicem
ama anneme gittiğim gibi size gelip haberleri vericem opuyorumnanaktan

sanırım siz sgk ya bakan özel hastanelere gidiyorsunuz bizim burda yok öle bi hastane malasef büyük yerde yaşamanın avantajı

meral iyi haberlerini bekliyoruz gelince anlatırsın bebişine nasıl baktıklarını bizde bilgi sahibi oluruz. iyi haberlerle gel inşallah

kıslar ne güsel ya siz 25lerden 50lerden bahsediyorsunuz özel sağlık sigortanız mı var biz 85 tl veriyoruz ama tahliller çok yüksek

Benimki ssk ie anlaşmalı hastane yani bir kısmını ödüyor ssk.o yüzden 52 tl veriyorum ama hastaneden hastaneye değişiyor tabi ben ikili teste 105 tl ödedim kendi hastanemde.Sonra geldim birde bizim buradaki Medical park a sordum oda ssk anlaşmalı 35 tl dedi.105 nerdeee 35 nerde işte hastaneden hastaneye değişiyor.

sanırım siz sgk ya bakan özel hastanelere gidiyorsunuz bizim burda yok öle bi hastane malasef büyük yerde yaşamanın avantajı

evet canım öyle buradaki neredeyse bütün hastanelerin SGK ile anlaşması var... anlaşmalı olup çok daha pahalı olanlar da yok değil tabi ama ben hem aklıma hem keseme uygun olanını seçmeye çalıştım.

valla benim hastane kesin 500 der adım gibi eminin kan tahliline 250 dediler çünkü yandık valla neyse ananemiz ben öderim 2li testi demişti az öncede maaşımı 50 tl zam geldi iyi bari:))

valla benim hastane kesin 500 der adım gibi eminin kan tahliline 250 dediler çünkü yandık valla neyse ananemiz ben öderim 2li testi demişti az öncede maaşımı 50 tl zam geldi iyi bari:))

canım dün vermemişlerdi bugün zammanızı ayrı mı verdiler kaydirigubbakcemile3

angel cnm 2'li test için gidicem
sağol evet dularımız tüm anne adayları ve bebişleri için

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

benim özel sağlık sigortam yok canım... sadece normal çalışan SGK lıyım...

aynen benimde:)))

kızlar ben şimdilik çıkıyorum eşim geliyomuş almaya
gelince hemen gelişmeleri yazıcam
kendinize iyi bakın

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…