• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhaba herkese size merhaba demek için geldim hemencik gidiyorum dünden beri baş ağrısından çatlıyorum sol tarafımı hissetmiyorum nerdeyse inatla minosette içmiyorum bakalım kim galip gelicek hepinize hayırlı cumalar kendinize iyi bakın...

aaaaaa şimdi gördüm yazıyı aman delimi bunlar alıntı yaptık altı üstü reklsm yaptık hayret bişi.

off sağ kalçam ağrıdı çok fena allah allah ya noluyo böle öksürsem bi yerim ağrıyor:))
bu arada ben sitede bulamıyorum hiç bebekler için örgü

yok o hırsızlıkla suçladıkları sitede ne kadar zor bakmak ya anlamadım hiç bi şey dantel örgü mü işte o site

bir şey soracağım kızlar size sizdede bir şeyi hep yemek istemek takıntı oldumu ya ben havuç yemezsem o gün rahat edemiyorum vallakaydirigubbakcemile3

bir şey soracağım kızlar size sizdede bir şeyi hep yemek istemek takıntı oldumu ya ben havuç yemezsem o gün rahat edemiyorum vallakaydirigubbakcemile3

ben de yok canım o :)) ama nerede limon görsem dayanamıyorum .. illa ki onu yemek geçiyor içimden ve de yiyorumm :))

kelebeği ne yazıp buldun soho kelebek modelimi:))
ayy herwood bende de var işte o mesela biri bi şey ikram etti canım istemedi yemedim diyelim 2 gün rüyama giriyo ya:))

battaniye ve tulum örecekseniz içine ince polar kumaş geçirin astar gibi.sıcacık oluyor ozaman:):)

birdeee tunus işi diye bi örgü çeşidi var ucu tığ gibi kıvrık tek şişle yapılıyor.çoook basit.yelek örmesi çok kolay kol oyması falan.netten örülüş şeklinide bulabilirsiniz.

Back
X