• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhaba canım sen listeye eklenmiş miydin ? Eğer yeni katıldıysan aramıza 1. sayfayı bir incele gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönder, gönderemiyorsan buraya yaz tatlım. öptüm hayırlı olsun bebişin & Allah tamamına erdirsin

şimdi gonderdım tatlım... amın amın hepımızınkını ıns hayırlısıyla bende opuyorum tesekkurlera.s.

Ben kaynanalık yapmam ama geline . ben çok çekiyom o çekmesin

Bazen de yapmak gerekiyor , bak bizim gelini serbest bıraktık daha 1 sene oldu evleneli daha evine gitmedik. Kardeşim diyor evde yemek yok b.k götürüyor çocuk tırlamış. Annem olsa kapının önüne koyar, biz de görüyoruz ama karışmıyoruz annem de öyle.. Annem de üzülüyor ben sizi nasıl yetiştirdim, tertemiz giydirdim yedirdim v.s. diye ama susuyoruz kaynanalık görümcelik yapmıyoruz. Yazın bizim yazlığa gelmişti tavayı yakmış o tavada pişen köfteleri de yemişler annem kahroldu kanser olacaklar diye... Herkes bizler gibi değil, valla çelişki işte yapılması gerekmeyene yapılıyor , gerekene yapılmıyor...

Manyak kaynana olmamak lazım... Ayy neler bekliyor bizi ileride gelinler, damatlar, okullar işlerr , Allah hepimizin yardımıcısı olsun

Kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum başım ağrıyor erken çıkıyım diyorum akşam kociş geç gelecek yazarım ben size mucks

Bazen de yapmak gerekiyor , bak bizim gelini serbest bıraktık daha 1 sene oldu evleneli daha evine gitmedik. Kardeşim diyor evde yemek yok b.k götürüyor çocuk tırlamış. Annem olsa kapının önüne koyar, biz de görüyoruz ama karışmıyoruz annem de öyle.. Annem de üzülüyor ben sizi nasıl yetiştirdim, tertemiz giydirdim yedirdim v.s. diye ama susuyoruz kaynanalık görümcelik yapmıyoruz. Yazın bizim yazlığa gelmişti tavayı yakmış o tavada pişen köfteleri de yemişler annem kahroldu kanser olacaklar diye... Herkes bizler gibi değil, valla çelişki işte yapılması gerekmeyene yapılıyor , gerekene yapılmıyor...

Manyak kaynana olmamak lazım... Ayy neler bekliyor bizi ileride gelinler, damatlar, okullar işlerr , Allah hepimizin yardımıcısı olsun

Allah yardımcınız olsun cok zor ya ele karısmak..ama ben dusunuyorumda oglum olsa gelınden kıskanırım herhalde yaaa:)

yok hayatım baksana bu adam birşey yapabileceğe benziyormu allah aşkına..şaşkın şaşkın mutfakta dönüp duruyor....hepimizin samantha olduğu zamanlar oluyorrr ve takmıyorum ( dum ) ben kafama..sende takma boşver zaten hassassın ve hormonlar havada ..o yüzden ağlamışsın ..

Ne bileyim ya işte sanki bekaretini kaybedersin de artık başka bir döneme girersin ya ben de sanki kadınlığımı kaybettim ve annelik moduna geçmişim gibi hissettim ağlamaya başladım... Üff inşallah doğumdan sonra falan düzelir...

Ya bu adam "ebru " demesin her ebru demesinde tüylerim dikiliyor kirpi gibi....

Sence kim kazanacak ? Benim favorim şarkıcı "seçil"di ama ceylan (adı buydu galiba) eşit puanları...

Kızlar benim yorgunluklarım ve gece tuvalete kalkmalarım sanırım daha azaldı..dün gece sadece 1 defa gittim tuvalete..ay allahım 2-3 hafta önce her gece 4-5 defa gidiyordum ..şimdi daha az uykum geliyor ve daha az yorgunum..

Ne bileyim ya işte sanki bekaretini kaybedersin de artık başka bir döneme girersin ya ben de sanki kadınlığımı kaybettim ve annelik moduna geçmişim gibi hissettim ağlamaya başladım... Üff inşallah doğumdan sonra falan düzelir...

Ya bu adam "ebru " demesin her ebru demesinde tüylerim dikiliyor kirpi gibi....

Sence kim kazanacak ? Benim favorim şarkıcı "seçil"di ama ceylan (adı buydu galiba) eşit puanları...
valla bilmiyorum kim kazanır ama benim gönlüm şarkıcıdan yana..sanırım akşam kuraya kalacak iş..yarın kaçta randevun Ebrucuuuummmmmm ....ayyy ne heycan ne heycan

Allah yardımcınız olsun cok zor ya ele karısmak..ama ben dusunuyorumda oglum olsa gelınden kıskanırım herhalde yaaa:)

Kıskanmak sağlıklı bir davranış olmaz da , yaşadığı standartlarını düzenini devam ettirmesini , eşinin onu korumasını kollamasını yüceltmesi için çaba sarfetmesini isterim. Gelinimin veya kızımın da benim gibi olmasını isterim. Annemizden ne gördüysek daha da geliştirerek, kötü huylarını törpülemeye çalışıyoruz onlar da bizim bayrağımızı ileri taşısın inşallah. Zor velasıl işimiz...

kızlar kendinize ii bakın ben çıkıyorum opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canımm
kendine ve bebişine iyi bakopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrr öptüm

iyi akşamlar huzurlu geceler canımmopuyorumnanaktan

Kızlar benim yorgunluklarım ve gece tuvalete kalkmalarım sanırım daha azaldı..dün gece sadece 1 defa gittim tuvalete..ay allahım 2-3 hafta önce her gece 4-5 defa gidiyordum ..şimdi daha az uykum geliyor ve daha az yorgunum..

ne güzel canım demekki bebeişin büyüyorropuyorumnanaktan

herkese merhaba kızlar biz geldik geç kaldık biraz ama
herşeyi cok iyiyidi ense kalınlığı normal cıktı kıpır kıpırdı bebişim :nazar:
kan tahlilinide bir hafta sonra alıcam sonucunu
cinsiyeti sordum doktora daha erken baktım en azından bi tahminde bulunim diye ama bacak arasını hic acmıyo dedi doktorumuz :asigim:
bu sefer cok güzeldi herşeyi belli oluyodu artık bebişim haftasıylada uyumlu cıktı :nazar:

Kızlarrrrr ben kaçıyorum kociş dünden beri yurt dışındaydı diyeceğim ama komik olacak :))) akşam gelecek..biraz ev işleri yapayım :)) öpüyorum hepinizi..Ebruuu , Meral ve unuttuğum arkadaşlar varsa doktora gidecek olan iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

cinsiyeti sordum doktora daha erken baktım en azından bi tahminde bulunim diye ama bacak arasını hic acmıyo dedi doktorumuz :asigim:
bu sefer cok güzeldi herşeyi belli oluyodu artık bebişim haftasıylada uyumlu cıktı :nazar:
Ay Meralcim tam seni yazdım o sırada sen gelmişsin..çokkkkkkkk sevindim canım herşeyin iyi olmasına..gözün aydın..darısı benim gibi ikili test gününü bekleyen arkadaşların başına diyelim..

Gözünaydın arkadaşım, darısı bizlerin başına , çok öptüm

massallah canım ya cok sevındım... benım bebsımede ense kalılıgı normal dedı kan testının sonucunuda yarın alcaz ıns... banada cınsıyetı kız gıbı dedı kemık yapısı ole gosterıyo dedı ya hayırlısı... bende hayırlısı olsun ama kız daha bı cok ıstıyorum sankı:)

Ay Meralcim tam seni yazdım o sırada sen gelmişsin..çokkkkkkkk sevindim canım herşeyin iyi olmasına..gözün aydın..darısı benim gibi ikili test gününü bekleyen arkadaşların başına diyelim..

sağol cnm evet darısı tüm arkadaşlarımıa umarım hepimiz burdan böyle hep güzel haberler vevririz inş.

Kızlarrrrr ben kaçıyorum kociş dünden beri yurt dışındaydı diyeceğim ama komik olacak :))) akşam gelecek..biraz ev işleri yapayım :)) öpüyorum hepinizi..Ebruuu , Meral ve unuttuğum arkadaşlar varsa doktora gidecek olan iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

Kolay gelsin canım , süslen püslen de :)) İnşallah iyi haberlerle döneriz öptümmm

Back
X