• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

herkese merhaba kızlar biz geldik geç kaldık biraz ama
herşeyi cok iyiyidi ense kalınlığı normal cıktı kıpır kıpırdı bebişim :nazar:
kan tahlilinide bir hafta sonra alıcam sonucunu
cinsiyeti sordum doktora daha erken baktım en azından bi tahminde bulunim diye ama bacak arasını hic acmıyo dedi doktorumuz :asigim:
bu sefer cok güzeldi herşeyi belli oluyodu artık bebişim haftasıylada uyumlu cıktı :nazar:

canım hoşgeldiinn gözün aydınn.. gözümüzaydıın en güzel bir annemin daha mutlu haberlerle döndüüü... maşallah :nazar:

Allah sonuna kadar böyle devam ettirsin inş.

Kızlarrrrr ben kaçıyorum kociş dünden beri yurt dışındaydı diyeceğim ama komik olacak :))) akşam gelecek..biraz ev işleri yapayım :)) öpüyorum hepinizi..Ebruuu , Meral ve unuttuğum arkadaşlar varsa doktora gidecek olan iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

canım konuşamadık bugün seninle pek.. yani kimseyle konuşamadım doğru dürüst.. kendine iyi bak şekerciim.. çok optmmm opuyorumnanaktan

hanımmlar eger ıkılı tarama testınız normal cıkarsa(ınş) üçlü tarama testını yaptırmayı dusunuyomusunuz?

valla bilmiyorum kim kazanır ama benim gönlüm şarkıcıdan yana..sanırım akşam kuraya kalacak iş..yarın kaçta randevun Ebrucuuuummmmmm ....ayyy ne heycan ne heycan

Benim de favorim şarkıcı kız, bu arada zenci azdı durdu durdu saçmalamaya başladı...

Saat 15.00'da randevum ama ordan da anneme geçeceğiz karşıya , babamın mevludu olacak gündüzden ben gittiğimde biter daha iyi olur gerçi kalabalıktan sıkılıyorum...

Heyecan dorukta...

cinsiyeti sordum doktora daha erken baktım en azından bi tahminde bulunim diye ama bacak arasını hic acmıyo dedi doktorumuz :asigim:
bu sefer cok güzeldi herşeyi belli oluyodu artık bebişim haftasıylada uyumlu cıktı :nazar:

ay canım çok sevindim ya Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
inşallah bizlerde böle güzel haberler veririz

Kızlarrrrr ben kaçıyorum kociş dünden beri yurt dışındaydı diyeceğim ama komik olacak :))) akşam gelecek..biraz ev işleri yapayım :)) öpüyorum hepinizi..Ebruuu , Meral ve unuttuğum arkadaşlar varsa doktora gidecek olan iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

iyi akşamlar bidenem:))
görüşürüz

Ay Meralcim tam seni yazdım o sırada sen gelmişsin..çokkkkkkkk sevindim canım herşeyin iyi olmasına..gözün aydın..darısı benim gibi ikili test gününü bekleyen arkadaşların başına diyelim..

aminnnnnnnnnn

:gitme:canlar ben de çıkıyorumm umarım yarın bebeğimi görebilirim :)) size iyi akşamlar iyi hafta sonları dilerim.. kendinize iyi bakın dikkat edin... hepinizi çok opuyorumm

Çok sevindim canım allah sağlıkla büyümeyide nasip etsin inşallah.Ohh çok şükür kimsenin kötü çıkmasın sonuçları.

Ben de bu gün kan tahlili sonuçlarımı aldım dr.çok iyi sonuçların dedi.Çok sevindim ben de.Bebişe bakmayacakmıyız dedim:çok üzgünüm: aaa yok dedi iyi alıştınız ama her sefer her sefer dedi gülerek doktorum.Ama ben kızdım ona ne olacak sanki 2 dk.gösterseydi.1 hafta oldu kıpraşıyomu napıyo yavrum bi görseydim:çok üzgünüm:

hanımmlar eger ıkılı tarama testınız normal cıkarsa(ınş) üçlü tarama testını yaptırmayı dusunuyomusunuz?

Canım benim 2li tarama testim normal çıktı çok şükür.Benim doktorum direk 4 lü tarama testi yapıcaz dedi 1 ay sonra.Ben yaptırıcam yaptırmayanları da anlamıyorum.Çünkü testlerde bebeğe zarar verilicek hiçbir şey yapılmıyor.Niye yaptırmayayım ki?Gerekli ki heryerde yapılıyor bu testler.risk az çıkar çok çıkar ondan sonrasını test sonucundan sonra düşünürsün bence.Tabi bu benim fikrim yaptırmayanlara da saygı duyuyorum tabi.

Çok sevindim canım allah sağlıkla büyümeyide nasip etsin inşallah.Ohh çok şükür kimsenin kötü çıkmasın sonuçları.

Ben de bu gün kan tahlili sonuçlarımı aldım dr.çok iyi sonuçların dedi.Çok sevindim ben de.Bebişe bakmayacakmıyız dedim:çok üzgünüm: aaa yok dedi iyi alıştınız ama her sefer her sefer dedi gülerek doktorum.Ama ben kızdım ona ne olacak sanki 2 dk.gösterseydi.1 hafta oldu kıpraşıyomu napıyo yavrum bi görseydim:çok üzgünüm:

sağol cnm benimde tahlil sonucu bir hafta ayada 10 gün sonra cıkıcak ama bende göstermeye gittiğimde
banada tekrardan bebeğe bakmaz gibime geliyo nasılsa sadece sonuc gösterilcek yaa
seni peki bidaha ne zaman cağırdı

sağol cnm benimde tahlil sonucu bir hafta ayada 10 gün sonra cıkıcak ama bende göstermeye gittiğimde
banada tekrardan bebeğe bakmaz gibime geliyo nasılsa sadece sonuc gösterilcek yaa
seni peki bidaha ne zaman cağırdı

ben geçen cuma muayene olmuştum.2li testim de o zaman yapıldı.Tam bir ay sonra muayene ye gel dedi.O zaman da 4 lü testi yapıcaz dedi.Bu cumada yani bugün test sonuçlarımı almaya gittim 3 hafta sonra görüşüyoruz dedi yani 3 haftam var.3 hafta sonra 4 lü test le birlikte muayene olucam inşallah.Ama tabi ben bu arada bir başka dr.daha denicem.

ben geçen cuma muayene olmuştum.2li testim de o zaman yapıldı.Tam bir ay sonra muayene ye gel dedi.O zaman da 4 lü testi yapıcaz dedi.Bu cumada yani bugün test sonuçlarımı almaya gittim 3 hafta sonra görüşüyoruz dedi yani 3 haftam var.3 hafta sonra 4 lü test le birlikte muayene olucam inşallah.Ama tabi ben bu arada bir başka dr.daha denicem.

Gözünaydın arkadaşım, dr'da 2 dk gösteriverseydi eline yapışacak sanki :))

merhaba arkadaşlar ben bugün kaşıntı için kendi doktorum dışında başka bi doktordan randev ü aldım ve gittim. Doktor ultrasonda bakarken cinsiyeti belli olurmu diye sorduk önce daha çok erken dedi. sonra uzun uzun inceledi ve öğrenmek istiyomusunuz dedi biz atladık tabi sevinçle, kesin olmamakla beraber erkek gibi dedi. çok mtluyum doktor çok ilgiliydi hatta erken ama ense kalınlığını bile ölçmeye çalıştı ama ölçtürmedi yaramazım.

birde şunu sorayım idrar tahlilinde 2 seferdir keton pozitif çıkıyor bende. doktor serum takalım dedi. böle bişey yaşayan varmı aranızda?

Gözünaydın arkadaşım, dr'da 2 dk gösteriverseydi eline yapışacak sanki :))

Evet ya Ebrucum sinir oldum.Ne olacaktı sanki gösterseydi ama işte.Kapıda öyle çok hastasıda yoktu.İnanırmısınız bilmem ama bugün testimi sonucunu öğrenmeye girdiğimde dr un yanında 1dk yı geçmedi çıktım hemen kadın hızlı hızlı konuşuyor.Benim de 2 tane sorum vardı ilaçlarımla ilgili ben de baktım ondan etkilenip saniyede sormuşum soruları.1dk.bile sürmedi girip çıkmam.O kadar aceleci bir kadın yani ben de onun gibi oluyorum yanına girince.

merhaba arkadaşlar ben bugün kaşıntı için kendi doktorum dışında başka bi doktordan randev ü aldım ve gittim. Doktor ultrasonda bakarken cinsiyeti belli olurmu diye sorduk önce daha çok erken dedi. sonra uzun uzun inceledi ve öğrenmek istiyomusunuz dedi biz atladık tabi sevinçle, kesin olmamakla beraber erkek gibi dedi. çok mtluyum doktor çok ilgiliydi hatta erken ama ense kalınlığını bile ölçmeye çalıştı ama ölçtürmedi yaramazım.

Ayyyyy ne güzel bir prens daha mı geliyor ne?:teytey:

Bişey sorucam.Şu 2 gün içinde bir arkadaşımız bir battaniye örneği linki verdi ama kimdi hatırlayamıyorum.Hatırlayan var mı?

Neydi Hatırlayalım;

free beta hcg degeri 50 den aşağı olursa erkek, yukarı olursa kız olabilirmiş bebeğin cinsiyeti...

Bu arada benim free beta hcg değerim 70,330 çıkmış.Unutmadan yazıym dedi.Ve dr.um erkeğe benziyor demişti.Eğer erkekse bu tez de çürümüş olyorsempatiksalakcinni

Back
X