• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Kızlar ben ancakkkk geldiimmmm....biraz geç geldim geçmiş okudum..Sohocum geçmiş olsun canım ..bu problem bende de var maalesef...Elma kaynatıp pişmiş elma yiyip suyunu içiyorum..beni biraz rahatlattı açıkçası istersen sende bir dene canım..yarın 2li testim var bende de heycan dorukta..

önerin için çok teşekkür ederim canım.. doktora gittiğimde bir kez daha konuşacağım bu konuyu.. ozamana kadar zeytinyağı bepanthen falan idare ediccem artık :(
ağrın olursa küveti sıcak suyla doldurup içine otur canım iyi geliyormuş hemeroidi olan bi arkdaşım vardı o öyle yapıordu.tekrar geçmiş olsun.

Kızlar ben ancakkkk geldiimmmm....biraz geç geldim geçmiş okudum..Sohocum geçmiş olsun canım ..bu problem bende de var maalesef...Elma kaynatıp pişmiş elma yiyip suyunu içiyorum..beni biraz rahatlattı açıkçası istersen sende bir dene canım..yarın 2li testim var bende de heycan dorukta..

hoşgeldin Pınarcım... teşekkür ederim sağol...ya sorunum aslında çok fazla kabızlık değil öyle yada böyle yapıyorum onu ama yaparken acı çekmek kötü yaa :( neyse atlatacağım inş. bu vesile ile bebeğimi gördüm o yetti de arttı bile :)))

sen de hayırlısıyla yarın gör bebişini gel inş. :Saruboceq:

hoşgeldin Pınarcım... teşekkür ederim sağol...ya sorunum aslında çok fazla kabızlık değil öyle yada böyle yapıyorum onu ama yaparken acı çekmek kötü yaa :( neyse atlatacağım inş. bu vesile ile bebeğimi gördüm o yetti de arttı bile :)))

sen de hayırlısıyla yarın gör bebişini gel inş. :Saruboceq:
ınşallah canım valla dakika sayıyorum bebeğimi görmek için ne güzel sen bugün görmüşsün :)))) acaba cinsiyetini anlar mı doktor yarın gittiğimizde ne dersiniz ?

Benim de ikili testim yarın, sabah randevu aldım. İlk defa gidicem bu doktora.İnşallah iyi biridir. kaydirigubbakcemile4
güzel haberlerle gelirsin inş
benim 2li testime 4 gün kaldı vay be 10 gün derken 4 e düştü stres oldum ama ben şimdi nedense?
bu arada yemek yedim ve göz kapaklarımı açık tutamıyorum ya uyuyorum resmen
nescafe içsem bebeğime zararı olur mu acaba öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ama uyuyıcam şimdi
azlında içmeyi öenermiyorlar cnm içme istersen
kıslar eve gidiyorum uyumaya izin aldım dayanamıyıcam öpüyorum sizi

iyi uykular

ben de şimdi telefonla ikili test randevumu aldım hemen cumartesiye verdiler çok şaşırdım 2 gün sonra görcem bebişimi heyecan bastı :) inş nahoş bişi çıkmaz testten

ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.

şimdi bnm satıma göre doğum tarihim 27 ağustos çıkıyordu ama 6 haftalık hamileyken doktorum bilgisayar ultrasona göre doğumunu 30 ağustos gösteriyo 3 gün geriden gidiyor bbek dedi geçen hafta gittiğimizde bu sefer de ultrasona göre doğumun 24 ağustos dedi nasıl oluyor bu? bebeğimde değişiklik yok sadece doğumum mu yaklaşıyor yoksa bebeğim ve kesesinin gelişimine göre haftası mı ileri gidiyor? kafam karıştı :S

ağrın olursa küveti sıcak suyla doldurup içine otur canım iyi geliyormuş hemeroidi olan bi arkdaşım vardı o öyle yapıordu.tekrar geçmiş olsun.

yaptıım yaptııımm :) yapmadığım bişey kalmadı ki :) küvetten çıkınca yine başlıyor sızlamaya :( neyse hafifledi azcık kendimi zorlamazsam geçer inş. kısa sürede..

İnşallah canım valla dakika sayıyorum bebeğimi görmek için ne güzel sen bugün görmüşsün :)))) acaba cinsiyetini anlar mı doktor yarın gittiğimizde ne dersiniz ?

canım bugün doktor sağolsun çok uğraştı bayağı dürttü ama yine de göstermedi benim ki :)) doktor bu saklıyor kız galiba dedi güldü :D kız mı acaba? :D

sitaree hayırlı sonuçlar alıcaksın inşallah.umarım doktor cinsiyetini söyler

tşk ederim. inş inş. hem sağlığı hem cinsiyeti için. cinsiyetini ayrıntılı ultrasonda görme imkanım var değil mi? umarım doktor görür de söyler kendi doktorum girerse görse de söylmeye bilir kendisi çok garantici öyle heyecanı flan yok.. :) bn onun ağzına bakıorum o çok ciddi belkide alışkın olduğu için çok sakin.

şimdi bnm satıma göre doğum tarihim 27 ağustos çıkıyordu ama 6 haftalık hamileyken doktorum bilgisayar ultrasona göre doğumunu 30 ağustos gösteriyo 3 gün geriden gidiyor bbek dedi geçen hafta gittiğimizde bu sefer de ultrasona göre doğumun 24 ağustos dedi nasıl oluyor bu? bebeğimde değişiklik yok sadece doğumum mu yaklaşıyor yoksa bebeğim ve kesesinin gelişimine göre haftası mı ileri gidiyor? kafam karıştı :S

evet canım bebeğin gelişimine göre değişiyo ama yaılma payı var tabi aletlerin.kafana takma sakın aynı haftada olan bebeklerin boy ölçümleri farklı olabiliyo.

Merhaba arkadaşlar,
Biz geldik. Umarım herkes iyidir. Keyfiniz neşeniz boldur.
Biz oğlumla oldukça iyiyiz.:ecrin_bebek:
Sohocuğum bu arada geçmiş olsun.

pınarım ve sitare sizde tüm herkes gibi buradan güzel haberlerinizi paylaşacaksınız bizimle inş..umarım bıdıklarını da gösterirler:)
şunu da söyleyeyim,; sıcak su hemoroide normalde iyi geliyor bende duymuştum ama şimdi hamileyiz ya bir zararı var mıdır acaba? doktora sordun mu özlem?

tşk ederim. inş inş. hem sağlığı hem cinsiyeti için. cinsiyetini ayrıntılı ultrasonda görme imkanım var değil mi? umarım doktor görür de söyler kendi doktorum girerse görse de söylmeye bilir kendisi çok garantici öyle heyecanı flan yok.. :) bn onun ağzına bakıorum o çok ciddi belkide alışkın olduğu için çok sakin.

burda öğrenen arkadaşlar var ama benim doktorum söylemedi cinsiyeti oluşmamış dedi.umarım senin görünür.sağlıklı haberinide alcaksı inşallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
uzun bi süredir yoktum doğru düzgün. annemde kalıyordum tatilden beri dün akşam geldim evime
home sweet home :)
geçmişi okudum ama ne var ne yok bebişleriniz iyidir inş.
gözden ıraktım gönülden de ırak olmuşumdur şimdi :( unutuldum sanırım

mrb canı hoşgeldin nasılsın

geçmişi okuyordum...
özlemcim çok çok geçmiş olsun üzüldüm canım ya elden gelen bişey olsa keşke... ama guatr olmayışına ve bebişini görmenede ayrıca sevindim..
defnecim gözünüzaydın ALLAH kardeşinin de sağlıkla kucağına almasını nasip etsin..
bebecancım hani yazmışsınız ya her ikinizde çok hareket etmiyordu diye, erkek çok ağırdan alırmış kendini:) kızlar ise çok kıpraşırmış:)

hoşgeldin halisnacım nasılsın
sen çalışıyormusun canımcım yoğunsun galiba
arada giriyorsun ya ondan sordum

hoşgeldin cicimmm:emir_bebek:
ay ne güzel ya sende göreceksin meleğini herşey yolunda gidecek merak etme canımmmopuyorumnanaktan

ben de şimdi telefonla ikili test randevumu aldım hemen cumartesiye verdiler çok şaşırdım 2 gün sonra görcem bebişimi heyecan bastı :) inş nahoş bişi çıkmaz testten

ohh hadi bakalım herkesin güzel günü geldi
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmm:Saruboceq:

evet canım bebeğin gelişimine göre değişiyo ama yaılma payı var tabi aletlerin.kafana takma sakın aynı haftada olan bebeklerin boy ölçümleri farklı olabiliyo.

tşk ederim verdiğin bilgi için.
kafana takma derken yani ben son satımımı esas almalıyım yoksa doktorun dediği 24 ağustosumu ona göre şimdi 12+3 üm mü oluyor? 11+4 ken 46mm demişti doktor boya göre bakarsa tarihe ooo işimiz var :) ben uzunum baba uzun :))

canım bu bebegının gelışımıyle ilgili benım dogumuma ilk 28agustos dedı soora 23dedi dr şimdi son gıdışımızde 14agustos dedı bebek geliştıkce dogum öne alınırmış dr ööle dedı.

Back
X