Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imren üzülme bak bebeğinde üzülüyor sen üzülünce olsun bir kaç gün daha var hayırlısıyla gelde belki böylesi daha iyi olucak her işte bir hayır vardır sen perşembeye kadar oyala kendi sık sık buraya gel bak biz hep burdayız çene yapıyoruz
bu sadece ense kalınlığını öğrenmek için dr büyük usgye girmemi istedi ama 4 boyutlu olduğu için bende görmek istiyorum inşallah görebilirim
teşekkürlet angel iyi olmaya çalışıyorum biraz moralim bozuk birde cok soğuk burası şu an _15 evden dışarı cıkamyorum.sen nasılsın canım
Yok ama böyle minik bir çıkıntı var sanki :)
Çok canım sıkkın ama... bebeğin beslendiği plasenta yanlış yerde duruyormuş. Rahim ağzına yakın bir yerde... 15 gün önce kanamam oldu. O günden beri evde yatıyorum. Plasenta previa deniyor işte...
Bakalım yarın dr.a görünücem belki yukarı çıkmıştır olması gerektiği yere... İki elim duada
Amin canım inşallah. Sen de sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine
Artık her lafım "inşallah" "Allah kısmet ederse" oldu valla :)
GUnaydın Kızlar,
Iyi dilekleriniz icin cok ama cok tesekkur ederim, ilginc olan ne biliyormusunuz yapılan butun hesaplamalar cin takvimleri rus takvimi yok kan yenileme hesaplama falan hepsi kız diyordu ama bebişim erkek cok enteresan degil mi?
burcucum seninde cuman mübarek olsun.
bu arada benimde 2li testimi usg görevlisi yapıcak yaa banada göstermezmi acaba valla bi sürü para vericem zaten uçarım gerçi kayınvalidem çok iyi biri olduğunu söylemişti önceden gitmiş ona hayırlısı bakalım pzt anlıyıcaz
herkese günaydınlar hayırlı cumalar
bugün cok moralim bozuk cumartesi türkiye ye gelecektim doktor için perşembe gününe ertelendi .ya bende artık bebişimi görmek istiyorum heycandan meraktan ölüyorum.mafoldumben
angel inşallah iyi sonuclar alır bizide bilgilendirirsin .arkadaşlar yazda hamilelik nasıl olcak o sıcaklarda tombiş tombiş olacağız cok merak ediyorum.
arkadaşlar nekadar cok erkek bebişimiz olmuş allah herkese istediğini sağlıklı sıhhatli versin.kız bebişler sonradan oratya cıkıp gecekmi ne erkekleri
herkese günaydın canlaarr.. hayır cumalar.. şimdiden mutlu bir hafta sonu dilerim hepinize :))
bu sadece ense kalınlığını öğrenmek için dr büyük usgye girmemi istedi ama 4 boyutlu olduğu için bende görmek istiyorum inşallah görebilirim
inşallah canımcım
ben hep yazın hamile olmak isterdim Allah gönlüme göre verdi yazın hamilelikler falan çok daha güzel oluyor:))))
ama saçlarım çok uzadı ya büyüklerde kestirme diyor aman biliyorum hurafe ama adet olmuş hamile iken saç kestirmemek
siz ne düşünüyosunuz kızlar bu konuda çünkü her an kuaför yolunu tutabilirm:))
inşallah canımcım
ben hep yazın hamile olmak isterdim Allah gönlüme göre verdi yazın hamilelikler falan çok daha güzel oluyor:))))
ama saçlarım çok uzadı ya büyüklerde kestirme diyor aman biliyorum hurafe ama adet olmuş hamile iken saç kestirmemek
siz ne düşünüyosunuz kızlar bu konuda çünkü her an kuaför yolunu tutabilirm:))
herkeze gunaydın