kızlar selam
benim bugun 6+6 fakat kalp atışları alttan bakmasına rağmen gözükmedi.
sonra hcg ye baktı oda 3000e yakın bişeyler çıktı yani 5-6 hafta arası gebelik sonucu gibi.
doktor geç döllenme falan olabilir dedi ama bende geç yumurtlama olmaz.ben zaten hamile olduğumu
3+4te öğrendim. onedenle pek ümitli değilim.
allahım büyük ne diyeyim.sanırım 5-6 düşük yaşamadan bebeğim olmıycak.
Canım şöyle bişey olmuş olabilir. İlk bir yumurtan döllenmiş ama tutunamadan düşmüş ve sonrasında bir yumurtan daha döllenmiş olabilir. Değerin çok düşük bir değer değil panik yapılacak da bir durum yok eğer öyle olsaydı doktorun net konuşurdu canım. Sen içini ferah tut şöyle düşün yiyeceği ekmek alacağı nefes varsa dünyaya gelicek bebeğin eğer düşersede sakat bebekmiş demekki, her işte vardır bir hayır canım. Bak çok yakın bir arkadaşım 7 düşükden sonra anne oldu ve dünya tatlısı çok sağlıklı bir oğlu var şimdi. Herşey Allahdan hiç umudumuzu yitirmemiz lazım bak sen böyle üzülürken belkide bebeğin içinde büyümeye devam ediyordur. Ben mucizelere inanmazdın taki hiç umudum olmadığında hamile kaldığımı öğrenene kadar, inan bu bebeği yıllarca bekledim ve ilk 4 gün kanamam oldu aklım çıktı sonrasında dedimki demekki hamile kalabiliyormuşum. İlk bebeğimi kaybetsem bile en azından tekrar hamile kalma şansım var. Senelerce çocuk için uğraşıp da hiç hamile kalamayanlar ne yapsın unutma düşüğün çaresi var gerekirse 9 ay kalkmadan yatar yine o bebeği dünyaya getirirsin. Allahdan hiçbir zaman ümit kesilmez lütfen üzme kendini.