• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ayy duygu canım istedi ismini duyunca bile ağzım sulanıyor... olsada yesem.. ben de çok severim limonuuu mımmmm... ama galiba benimkini de düşürüyor..

ayyyy canım ya kendimi kötü hissttim şimdi. bende yanımda olmaığı için yemekhaneden aldım geldimama dediğim gibi canının isteyeceğini tahmin etmedim :(

valla benim eşim kıskanıyor annemle olan muhabbetimizi sonra şaka yapıyorum diyor ama belli kıskandığı napim ikisinin arasında uğraşamıyıcam nasıl isterlerse öyle yapsınlar annemde eşimi kıskanıyor:)) bi ben kimseyi kıskanmıyorm ha yazık bana neyse bebeğim doğsun kendimi kapatıcam odaya bebeğimle annemle eşim yesinler evde birbirlerini sen yaptın ben yaptım diye:))))

en iyisi boşveeeeeeeeeeeeerrr zemuszemus

Alla alla ne ilginç ayol :)) normalde bayanlar kayınvalide lafını duyunca suratını asarlar ama..seninki de biraz hoşmuş yanii hihihihi...allahtan bizimkinin öle bişeyi yok olursada valla gebertirim ne demek yanii,kendisi tüm aile arkadaş sülale aynı yerde yaşıyoo ohhh bi eli yağda öbür eli balda misalii..ya bennn..benim hiç kimsem yok burdaa..bi de izmirden ankaraya gelmek zaten işkence..anneme veya aileme bi surat yapsın bak napıyommm..:)) fenayımdır bu konularda yaniii..

bende aynen senin gibiyim canım manisadan istanbula gelin geldim ve hiç kimsem yok burda eşimin tüm ailesi akrabaları var allahtan benimde üniversiteden 2 arkadaşım var arada onlarla görüşüyorum benim eşimde kıskanmaz valla daha çok memnun oloyor gelip gittikleri zaman

canım ben herhangi ameliyat olmadan ilk gebeliğm 20 haftada sonlandı sancılarım başladı rahimim açıldı bu gebelikte 13.haftada dikiş atıldı ve şuanda devamlı yatıyorum bende en ufacık bir ağrıda çok korkuyorum ama allahtan gelene yapcak birşeyimiz yok malesef allahım bebişlerimiz bize bağaşlasın ama sen muhakkak her gittiğinde rahim ağzı ölçümü yaptır canım tamam canım ben yarın seni bilgilendiririm

Aaa cnm bilmiyordum ben durumunu..geçmiş olsunn..serklajın yapılmış o yüzden hiç endişelenme..işte bende bazı şeyler duyduğum için bu konuda ister istemez endişeye kapılıyorum..istirahat et cnm gerçi sen biliyorsundur neler yapacağını..umarım sağlıkla ve zamanında bebeğini kucağına alırsın..benim dr um bu konuyla ilgili vajinal usg ile hiç ölçüm yapmadı.ve ben 2 hafta önceki randevumda konuyu açtığımda sıkıntım olmadığını söyledi ama ölçüm yapmaması benim içimi pek rahatlamadı doğrusu.zaten yeni gideceğim dr riskli gebelikler konuzunda uzmanlığı olan bi prof.o yüzden sabırsızlıkla kendisiyle görüşmeyi iple çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum..
buarada ilk gebeliğinde 20.haftadan önceki haftalarda tespit edilmemişmiydi böyle bir durum.bi de 14.haftalarda filan değişik bişeyler hissediyormuydun karnında yani kasılma,sancı vs gibi..ben daha önce böyle bişey yaşamadığım için ayırt etmeye çalışıyorum şimdiki durumumu..acaba normal rahimin büyümesi veya bebeğin hareketimi yoksa başka bi durummu diye anladınmı cnm..

canım tam bikini bölgmle kasığım arasında olan bir ağrı canım hareket olduğunu sanmıyorum canım ama inşallah öyledir canım

ben de sadece bikere hissettim öle bişey ama ben de hareket olduğunu sanmıyorum canım...öle hevesleniyom kendi kendime :))):kahve:

merhaba biz geldik :)
amma kaynatmışsınız yine oku oku bitmedi
nasılsınız hanımlar?
doğum günü olanlar arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun. rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

bu arada kızlar geçen bi arkadaş am ismini hatırlamadım göbek deliğinin yanının ağrıdığını söylemişti geçen bende de oldu sonra resmen ağrı sağa doğru kayıp geçti

nasılsınız hanımlar?
doğum günü olanlar arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun. rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

hoşgeldin canım... :)) valla ben sırf böle sabah geldiğimde okumak uzun sürmesin die akşamları telefondan sürekli girip bakıyorum :)) zaten ben gokken neler yapılıyor onu da merak ediyorum o ayrı :)

nasılsınız hanımlar?

hoşgeldin canımmm nasılsın
sağolasın güzel dileklerin içinn

bende aynen senin gibiyim canım manisadan istanbula gelin geldim ve hiç kimsem yok burda eşimin tüm ailesi akrabaları var allahtan benimde üniversiteden 2 arkadaşım var arada onlarla görüşüyorum benim eşimde kıskanmaz valla daha çok memnun oloyor gelip gittikleri zaman

Evet cnm aynı durumdayız o zaman :) napalım bizimde kaderimiz böyleymiş..ben bilerek isteyerek evlenip geldim buralara..bazen işte işin şakasına vuruyorum..arada naz yapıyorum eşime..saolsun benim eşimde çok anlayışlıdır izmire gitmeme gelmeme karışmaz hatta kendi der bazen sıkılıyosan bi izmir yapalım diye..:))

Evet cnm aynı durumdayız o zaman :) napalım bizimde kaderimiz böyleymiş..ben bilerek isteyerek evlenip geldim buralara..bazen işte işin şakasına vuruyorum..arada naz yapıyorum eşime..saolsun benim eşimde çok anlayışlıdır izmire gitmeme gelmeme karışmaz hatta kendi der bazen sıkılıyosan bi izmir yapalım diye..:))

sizlerin yazdıklarınızı okuyunca bir tuhaf oluyor içim... kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum.. nasıl alışırdım ne yapardım diyorum kendi kendime.. Allah yardımcınız olsun canlarım.. ama az daha sabredin.. bebekler olunca kimseye ihtiyacınız kalmayacak :))

ben bir de kendimi düşünüyorum... ben üst kata gelin gittim :roflol: bununda duyguları ayrı tabiii kaydirigubbakcemile3

Aaa cnm bilmiyordum ben durumunu..geçmiş olsunn..serklajın yapılmış o yüzden hiç endişelenme..işte bende bazı şeyler duyduğum için bu konuda ister istemez endişeye kapılıyorum..istirahat et cnm gerçi sen biliyorsundur neler yapacağını..umarım sağlıkla ve zamanında bebeğini kucağına alırsın..benim dr um bu konuyla ilgili vajinal usg ile hiç ölçüm yapmadı.ve ben 2 hafta önceki randevumda konuyu açtığımda sıkıntım olmadığını söyledi ama ölçüm yapmaması benim içimi pek rahatlamadı doğrusu.zaten yeni gideceğim dr riskli gebelikler konuzunda uzmanlığı olan bi prof.o yüzden sabırsızlıkla kendisiyle görüşmeyi iple çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum..
buarada ilk gebeliğinde 20.haftadan önceki haftalarda tespit edilmemişmiydi böyle bir durum.bi de 14.haftalarda filan değişik bişeyler hissediyormuydun karnında yani kasılma,sancı vs gibi..ben daha önce böyle bişey yaşamadığım için ayırt etmeye çalışıyorum şimdiki durumumu..acaba normal rahimin büyümesi veya bebeğin hareketimi yoksa başka bi durummu diye anladınmı cnm..

çok sağol canım allahım hepimize evlatlarımızı bağaşlasın canım benim ilk gebeliğimde sürekli kanamalarım oluyordu ve kahverengi akıntım oluyordu lavaboya girince damla damla akıyordu ama doktor sürekli plesantadan gelmiyor sorun yok dedi kasıklarımda sızlama tarzında ama sıkıp bırakılan bir ağrılar oluyordu belimdede ağrı oluyordu öncelerde azdı sonrasında çoğaldı ve bir gece bir bardak kadar kırmızı kan boşaldı kendi doktorum tatildeydi başka hastaneye gittik ve doktor baktı rahim ağzı 4 cm açılmıştı ilaç falan verdiler iğne falan yaptılar dikiş için geç kalındığını söyledi 2 gün hastanede yattım rahim biraz toparlamaya başladı dedi yatacaksın bir su bardağı bile taşıma dedi 1 gün sonra tekrar kanama ve sancılar sıklaştı girip çıkan ve sıkıştıran gevşeteen ağrılar hastaneye gittik doktor sen bu bebekten ümidini kes dedi ve suni sancı verilerk doğum oldu canım kasılma anında karında sertlik oluyor sonra gevşiyor canım

yok allahtan annemle aynı şehirde değilimde diyorum bazen hem annem hem kaynanam hem kocam amannn kafayı yerdim hepten ben çünkü hepsi beni birbirinden kıskanırdı o zaman bide hergün böylesi daha iyi gibi:)

sizlerin yazdıklarınızı okuyunca bir tuhaf oluyor içim... kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum.. nasıl alışırdım ne yapardım diyorum kendi kendime.. Allah yardımcınız olsun canlarım.. ama az daha sabredin.. bebekler olunca kimseye ihtiyacınız kalmayacak :))

ben bir de kendimi düşünüyorum... ben üst kata gelin gittim :roflol: bununda duyguları ayrı tabiii kaydirigubbakcemile3

Neeeeeeeee...yani annenle aynı yerdemi oturuyonuzzzz...yuhh yanii..e ben şimdi kıskanırım böle şeyler sölemeyin bana...akannehir

doktor sürekli plesantadan gelmiyor sorun yok demiş ya dr dr yanlış mı biliyormuş yoksa plesantadan gelmesi çok daha mı kötü??

evet canım allaha şükürler olsunki pişman olmadık benim eşimde sık sık gidip gelmeme karışmaz şükürler olsun mutlu huzurlu olalımda gerisi önemli değil artık canım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen iyisin maşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimde eşim izmitte oturup istanbulda çalışıyordu bende nerdeyse istanbula gelin gidecektim ama istemiyordum kocişi çok seviyodum ama ankarada olmak istiyordum onunda halası teyzesi falan burdaydı:) ailemde istemiyordu oraya gitmemi:)
derken bi gün bi baktım eşim kendi çalıştığı işyerinin ankara bölgesine aldırmış işiniopuyorumnanaktan bana büyük sürpriz hatta hayatımın sürprizi olmuştuopuyorumnanaktan sonra hemen nişan yaptık 3,5 ay sonrada evleniverdik hayatımın aşkıylaaaopuyorumnanaktan benim ailem burda kocişimin ailesi uzaktaaaaopuyorumnanaktan

bende 2 dk hemen plesanta lafı duydum ya hemen kendimi çektim olayı pranoya oldum sanırım bu arada evden getirdiğim azıklarım bitti erkenden saat 5 e kadar napıcam

Neeeeeeeee...yani annenle aynı yerdemi oturuyonuzzzz...yuhh yanii..e ben şimdi kıskanırım böle şeyler sölemeyin bana...akannehir

evet canım aynen öyle... annem alt katta oturuyor ben üst katta :)) kaydirigubbakcemile3 bayağı bir uzun süre daha böyle olacak sanırım.. hatta ev şöle güzel heryere yakın bir yerde olsa mümkünse hayatım boyunca orada oturayım ama değil işte.. şimdlik idare ediyoruz.. bebek olunca bana çok daha faydalı olacak bu altlı üstlü oturma durumu :)))kaydirigubbakcemile2

Back
X