Aaa cnm bilmiyordum ben durumunu..geçmiş olsunn..serklajın yapılmış o yüzden hiç endişelenme..işte bende bazı şeyler duyduğum için bu konuda ister istemez endişeye kapılıyorum..istirahat et cnm gerçi sen biliyorsundur neler yapacağını..umarım sağlıkla ve zamanında bebeğini kucağına alırsın..benim dr um bu konuyla ilgili vajinal usg ile hiç ölçüm yapmadı.ve ben 2 hafta önceki randevumda konuyu açtığımda sıkıntım olmadığını söyledi ama ölçüm yapmaması benim içimi pek rahatlamadı doğrusu.zaten yeni gideceğim dr riskli gebelikler konuzunda uzmanlığı olan bi prof.o yüzden sabırsızlıkla kendisiyle görüşmeyi iple çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum..
buarada ilk gebeliğinde 20.haftadan önceki haftalarda tespit edilmemişmiydi böyle bir durum.bi de 14.haftalarda filan değişik bişeyler hissediyormuydun karnında yani kasılma,sancı vs gibi..ben daha önce böyle bişey yaşamadığım için ayırt etmeye çalışıyorum şimdiki durumumu..acaba normal rahimin büyümesi veya bebeğin hareketimi yoksa başka bi durummu diye anladınmı cnm..