Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
albüm nerde canımcım ya?
maşallah canım 41 kere maşallah![]()
ay canım ne kadar güzel bir kilo ,
ben 7o in üstünde başladım tututyorum kendimi maecburen , bebeğime yarayan şeyler yiyorum . Bana yarayanları terk ettim canım istese bile vazgeçtim ..
teşekkür ederim canım... sein bebek bu pozisyonu çok seviyor galiba hep böyle yatıyor kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim...
Aklıma gelen herşeyi yiyorum ben. Tıka basa doymadan bırakıyorum ama. Günde 5-6 öğün birşeyler atıyorum mideme, boş bırakmıyorum.
Benim en kötü huyum, dış görünüşüme takıntılı olmak. Eskiden çok spor yaptım. Plates, mekik, şınav çektim. Hamile kaldığımda karnımda iyi şekilde kas yapısı vardı. O yüzden 4. ayda bile 1 tane çatlağım yok. Önlem olarak da badem yağı kullanacağım, iyi geliyormuş, ama çatlak olmadan kullanmak lazımmış. Ayrıca ben 2 kilo alsam verene kadar, rejim yapardım, hiç salmadım kendimi. Sonuçta 2 kilo vermek 10 kilo vermekten daha kolay.
Doğumdan sonra kiloların çoğu gidecek, gerisini spor ve dietle veririm. 2-3 ayda kendimi toplarım inşallah...
canım çok güzel .
birde sorak istediğim badem yağını sadece göbek içinmi kulalnmaloıyız birde , hemen derken en zaman başlanmalı?
Çatlaklar genelde alt abdominal bölgede oluşur. Kalıtımsal olduğu gibi, hızla kilo alıp vermede de oluşma payı yüksektir ve oluştuktan sonra geçmez, sadece görünümü hafifler. O yüzden karın dışarıdan görünmeye başladığı anda kullanılması lazım.
Bir önemli anektod da; karın çatlakları olursa, 1 sene asla asla asla denize gitmeyin. Güneşi yerse rengi kararır ve çok çirkin olur. Bir ömür koyu çatlaklarla yaşamak zorunda kalırsınız...
kızlar Allah muhabbetinizi artırsın da ben oku oku bitiremiyorum yahuuu.
ya ben de artık bebişime bişeyler almak istiyorum zıbın falan mı alsam acep
sizden onra ben de bi şubat ayına bakim dedim az kişi kalmış ama sizler ne planlıyosunuz doğum şekli olarak, aslında erken ben de daha hiç doktorumla konuşmadım bu konuyu ama merak etmiyo da değilim
canım teşekkür ediyorum . bilgilendirdiğin için.
kısslar biz acıktık bebişimle yemek yemeğe gidiyoruz yemekhanemize.
sizlere de afiyet olsun.
:roflol::roflol: Brad Pitt'en; Britney Spears'tan, George Clooney'den; George Washington'dan, Lindsay Lohan'dan daha yüksek IQ'ya sahibim...