Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii
kimse yok muuuuu????
tatlımmm.. güzel özlemimm.. eşim evde annemde geldi:)Hallisnacim saygi deger baskanim :)) napiorsuuunn? Kocis gok mu evde :)
kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii
allah sağlıkla kucağına nasip etsin o zaman biz daha test yaptırmadık inş bizimkilerde iyi çıkar iyi haftasonları...
Canım aynı baş ağrıları ara ara bende de oluyor. Nedeni kanın fazlalaşmasıymış ve bizde malum 2 şer bebek olduğu için, kanımız çok daha fazla. Bir süre sonra geçiyor, çok takmamaya çalış canım.
canlarım bencede mümkün olduğunca ilaç almamaya çalışın ne olur.
benim daha önce anlatmıştım , diş problemim oldu. doktoruma sordum . hemen diş hekimine dedi. diş hekimie gitim önce antibiyotik alacaksın 4 . ayın dolduktan sonra gelebilrisn tedavi için dedi.kendi jınekoloğumda antibiyotik içebilrsin dedi. Eşimin kuzeni doktor onada sorum ben ilaç içmek istemiyorum dedim. bol bol vitamin al dedi , c vitamini , özellikle yeşil biberdede varmş , ne yeşil biber kaldı yemediğim ne limon suu içmediğim. kendi jıonekolohguma sordum iltihapın bebeğime zararı olurmu dedim ,ben antibiyotik almak istemiyorum dedim , ozaman dayanabildiğin yere kadar dayan dedi ; hayır dedi sana zararı olur dedi. hatta sirekli limon yedim diyebilirim .ve sonuç olarak antibiyotik içmedim ama ağrım kalmadı.
bence mümkün olduğunca ilaç almamaya bakın , ilaçların prospektüsündede risk tanımlanmış yinede hamilelerde içimi sırasında.
sonrasında pişman olmamak adına arkadaşlalr benim size tavsiyem almayın ilaç , özellikle ağrı kesiciyi dr bana kesin ve kesin yasaklamıştı , antibiyotiğe izin vermişti ama. agrı kesicinin etkisi vücut üzerinde daha fazlaymış duyduğuma göre