• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

günaydın canımcım
bende daha hiç kg almadım hatta verdim :)
ama dediğin gibi bebişler iyi ya biz kg almayalım daha iyi dimi ama:)

kızkardeşin içinde çok üzüldüm canım Allah ım sabır versin inşallah en kısa zamanda alır oda güzel haberleri tekrar önemli olan onun sağlığı canımm

Bende ilk 2 ayda verdim çok iştahsızdım 57 kilo falandım 53 54 e düştüm.Her sabah tartılıyorum 54.5 i geçmiyor.Niye kilo almıyorum diyorum ama soonrada kızıyorum kendime ne gerek var.Alacağım kilolar son aylara kalsın diyorum.

Teşekkür ederim canım biz de çok üzüldük.Dr.birdaha kesinlikle normal yolla gebe kalmayacaksın demiş.Artık nasıl bir yöntem uygulanır hiç bilmiyorum.Ama tıp çok gelişti şükürler olsun ki.Sağlıkla bir tane bebişi olur inşallah.Bir taneden fazla da istemiyor zaten.

canım günaydın... çok üzüldüm kardeşin için.. olsun Allah geç versin hayırlısını versin... yine beraber büyütürsünüz çok fark olmaz arada... o yeter ki istesin :))
,
Sana da günaydın özlemcim.İnşallah hayırlısı bakalım.Sen nasılsın?İyimisin?Nasıl gidiyor hamilelik.Ya merak ettim bak şimdi aklıma geldi.İstanbul içindeki ağustos anneleri toplanıcak mı?Ben kaçırırım böyle bi organizasyon olursa vallahi çok fazla giremiyorum nete konuşuldumu hiç bu?

Bende ilk 2 ayda verdim çok iştahsızdım 57 kilo falandım 53 54 e düştüm.Her sabah tartılıyorum 54.5 i geçmiyor.Niye kilo almıyorum diyorum ama soonrada kızıyorum kendime ne gerek var.Alacağım kilolar son aylara kalsın diyorum.

Teşekkür ederim canım biz de çok üzüldük.Dr.birdaha kesinlikle normal yolla gebe kalmayacaksın demiş.Artık nasıl bir yöntem uygulanır hiç bilmiyorum.Ama tıp çok gelişti şükürler olsun ki.Sağlıkla bir tane bebişi olur inşallah.Bir taneden fazla da istemiyor zaten.

canım bende öle dediğim gibi mutluyum kg verdiğim için:))

normal yolla neden sakıncalıki canım yaa
Allah ım yardım etsin inşallahhhh

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bakalım?Uzun süredir yazamıyordum bu gün kalkar kalkmaz bi açıym bakiym dedim.Allaha şükür ben iyiyim bu aralar baş ağrılarım oluyor ara ara ama idare ediyorum.Bir de ben daha 1 kg bile almadım hergün tartıyorum kendimi tık yok.Ama bebişim iyi sanırsam gelişimi de normaldi en son 1 hafta önce görmüştüm bebişimi.:emir_bebek:

Bu arada kızkardeşim bebeğini kaybetti ne yazık ki.senağlamaDaha önce dış gebelik geçirmişti.Şimdide keseyi göremiyordu dr.Düşük yaptı büyük ihtimalle dün.Ağrılı parçalı kanaması vardı.Üzüldük tabii.2 ay arayla büyütücektik bebişlerimizi.Ama neyse ki kendisi sağlıklı.Bu gebeliği ameliyatla sonuçlanmadı çok şükür.Anne babalar sağolsun değilmi ama?

Günaydın tatlı annecikler... Hepinize iyi bir hafta diliyorum...
Defnecim, kardeşine çok üzüldüm. Allah daha hayırlısını kucağına verir inşallah.

günaydın kızlar,

defne25 canım kardeşin için çok üzüldüm,umarım kendini en kısa sürede toparlar.onun sağlığı daha önemli çünkü yerimseniben

kızlar bende ikili test sonucunu bugün aldım hayırlısıyla risk düşük çıktı yalnız siz test sonucuna göre kız erkek olabilir die bakıyor muydunuz bana mı öyle geliyor??doğruysa nereye bakmamız gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinicem hihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür bu cumartesi doktorum gel demişti cinsiyet için ama gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum.Bir yandan da merak ediyorum bebişi nasıl acaba diye bakalım artık cuma günü kesin kararımı veririirim heralde...

Defnecim, kardeşine çok üzüldüm. Allah daha hayırlısını kucağına verir inşallah.

günaydın canımm
nasılsın

günaydın kızlar,

defne25 canım kardeşin için çok üzüldüm,umarım kendini en kısa sürede toparlar.onun sağlığı daha önemli çünkü yerimseniben

kızlar bende ikili test sonucunu bugün aldım hayırlısıyla risk düşük çıktı yalnız siz test sonucuna göre kız erkek olabilir die bakıyor muydunuz bana mı öyle geliyor??doğruysa nereye bakmamız gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinicem hihoyyyt

günaydın canım hoşgeldin
sevindim bir sorun olmadığına maşallah canımm

,
Sana da günaydın özlemcim.İnşallah hayırlısı bakalım.Sen nasılsın?İyimisin?Nasıl gidiyor hamilelik.Ya merak ettim bak şimdi aklıma geldi.İstanbul içindeki ağustos anneleri toplanıcak mı?Ben kaçırırım böyle bi organizasyon olursa vallahi çok fazla giremiyorum nete konuşuldumu hiç bu?

dün biraz geç yattım bugün uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum.. hafif baş zonklamalarım devam ediyor :) çok şükür o iyi olduktan sonra benim ağrılarımın da önemi kalmıyor :)
canım konuşuldu yaparız diye ama herhangi bir tarih belirtilmedi... zaten çok uzun süre önceden konuşulup karar verilir elbet görürsün merak etme yada hallisna başkanımız bir şekilde ulaşır sana ne bilim mail atarız bişi yaparız ama dert etme sen :)

günaydınnn canımcım ... sana da muhteşem bir hafta dilerim :)

günaydın kızlar,

günaydıınnn :) şekerim onun için free beta hcg ydi sanırım ona bakıyorsun.. 50 nin altında erkek üzerinde kız oluyordu :D tutan var mı aranızda :)))

çiğdemlerim sizin ne çıkmıştı? sizin cinsiyetler de öğrenildi :)

annişler ve bebişlere gunaydınlar.... herkeze cok guzel bır hafta dılıyorum...

canım bende öle dediğim gibi mutluyum kg verdiğim için:))

normal yolla neden sakıncalıki canım yaa
Allah ım yardım etsin inşallahhhh

İlk hamile kaldığında keseyi görememişlerdi.Dış gebelikti yani sol tüpün üzerinde döllenmiş eğer tüp ve bebek parçalanıp karın içine düşseydi yarım saat içinde zehirleyip öldürebilirdi.Bu yüzden kızkardeşim benim istanbulda ki düğünüme bile gelemedi dr.izin vermedi.2 gün sonrada sezeryanla aldılar.Bu hamileliğinde de keseyi görememişti dr.Allahtan kendiliğinden düştü.Kızkardeşim Lupus hastası olduğu için dış gebelik ve düşük yapma ihtimali çok yüksek.Bu yüzden dr.kontrollü gebelik önermiş.Tekrar bunlarla karşı karşıya kalmaması için herşey dr.kontrolünde olmalı demiş.Neyse biraz vakit geçsin bakalım onlarda bir araştırma yapar artık.

PİSİSİNİN ANNESİ sana da günaydın.Küçük pisin nasıl bakalım?Benimki iyiydi en son 1 hafta önce gördüm gerinip duruyordu.:emir_bebek:

Evet biz de çok üzüldük.Amin canım inşallah hayırlısı.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür bu cumartesi doktorum gel demişti cinsiyet için ama gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum.Bir yandan da merak ediyorum bebişi nasıl acaba diye bakalım artık cuma günü kesin kararımı veririirim heralde...

günaydın canımmm
neden gitmekte kararsızsın canım herkes bu anı bekliyor heycanla:))

annişler ve bebişlere gunaydınlar.... herkeze cok guzel bır hafta dılıyorum...

günaydın canımm
nasılsın

İlk hamile kaldığında keseyi görememişlerdi.Dış gebelikti yani sol tüpün üzerinde döllenmiş eğer tüp ve bebek parçalanıp karın içine düşseydi yarım saat içinde zehirleyip öldürebilirdi.Bu yüzden kızkardeşim benim istanbulda ki düğünüme bile gelemedi dr.izin vermedi.2 gün sonrada sezeryanla aldılar.Bu hamileliğinde de keseyi görememişti dr.Allahtan kendiliğinden düştü.Kızkardeşim Lupus hastası olduğu için dış gebelik ve düşük yapma ihtimali çok yüksek.Bu yüzden dr.kontrollü gebelik önermiş.Tekrar bunlarla karşı karşıya kalmaması için herşey dr.kontrolünde olmalı demiş.Neyse biraz vakit geçsin bakalım onlarda bir araştırma yapar artık.

hmm anladım canım doktor kontrolünde olursa demek herşey yolunda gidecek ALlah ın izniyle inşallah:Saruboceq:
bi daha çekmez inşallah bu yaşadığı sıkıntılarıı:Saruboceq:

devereux canım free betahcg 50 altında ise erkek ustunde ise kız
benımkı 46 erkek gıbı ama kesın sonuc mu?bızım evde annesının oglu babasının kızı durumu var kım gol attı acaba? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gecen babasının kızı yazan bı bluz gordum,erkek olursa bana da annesının oglunu alıcan dedım kaydirigubbakcemile3

Back
X