• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ya arkadaşlar bende bir de şöyle bir değişiklik oldu son zamanlarda.Kocişimi hiiiç yanımdan ayırmak istemiyorum.Deliriyormuyum neyim herkes bir soğur uzaklaşır hamilelikte.Ben hep yanımda olsun elimi tutsun benimle ilgilensin beni pohpohlasın istiyorum.Evde bile televizyona dalsın dikkatini dağıtıyorum bana bak benimle ilgilen diyorum.Bilgisayara otursun hemen kaldırıyorum onu.Yanlış anlamayın cinsellik anlamında değil.Ama nefes aldırmıyorum kocişime.Bugün pazartesi ve ben çok üzgün uyandım iki gündür yanımdaydı ne güzel bu gün işe gitti.Neredeyse ağlıycaktım sabah.Çok özlüyorum onu.Komik ama gerçek sizde de böyle oluyor mu yoksa tam tersi mi oluyor?

merhaba herkese umarım anneler ve bebişler iyidir... haftasonu yoktuk biraz işlerim birikti size bi merhaba diyim dedim genede şimdi iş başına herkese iyi sohbetler...

Benim ikinci hamileligim olmasına ragmen cok net hissetmiyorum gunde bir iki defa bazen acaba diyorum. Ama 7 kg aldım ben gobegim yaglandı belkide ondan gec hissedicem :)

canım boyun kaç? aldığın kilolar çok belli oluyor mu? :))) ben de eminim kesin bir 10-12 kilo alacağım nedense sürekli şişman olarak doğum yapacağımı düşünüyorum :)))

Ya arkadaşlar bende bir de şöyle bir değişiklik oldu son zamanlarda.Kocişimi hiiiç yanımdan ayırmak istemiyorum.Deliriyormuyum neyim herkes bir soğur uzaklaşır hamilelikte.Ben hep yanımda olsun elimi tutsun benimle ilgilensin beni pohpohlasın istiyorum.Evde bile televizyona dalsın dikkatini dağıtıyorum bana bak benimle ilgilen diyorum.Bilgisayara otursun hemen kaldırıyorum onu.Yanlış anlamayın cinsellik anlamında değil.Ama nefes aldırmıyorum kocişime.Bugün pazartesi ve ben çok üzgün uyandım iki gündür yanımdaydı ne güzel bu gün işe gitti.Neredeyse ağlıycaktım sabah.Çok özlüyorum onu.Komik ama gerçek sizde de böyle oluyor mu yoksa tam tersi mi oluyor?

bende bu konu ile ilgili bir değişiklik yok canım :)) iki tarafta çalışıyor birimizde evde kalsa diğerimiz kalamaz her koşulda ayrıyız yani :))) kader utansın kaydirigubbakcemile3

sana cevap vereyim öyle gideyim mafoldumben bende senin gbiyim bide bu hafta yurtdışına gidicek 10 gün yok sabah akşam ağlıyorum Allah sağsalim gidip dönmesini nasip etsin mafoldumben

sana cevap vereyim öyle gideyim mafoldumben bende senin gbiyim bide bu hafta yurtdışına gidicek 10 gün yok sabah akşam ağlıyorum Allah sağsalim gidip dönmesini nasip etsin mafoldumben

ayyy canım iş yine yine de.. yurtdışına gidince bana da çok koyuyor yaa :( geçmek bilmiyor günler.. ozaman çok daha fazla anlıyorum onun değerini

ayy bende de var bu sendrom... mesela uyuyoruz sabah kalkınca özlemiş oluyorum sanki günlerce görüşmemişiz gibi... sürekli bi özlem - sevgi - ilgi durumları var... hep yanımda olsun istiyorum, bugün de yine tam pazartesi sendromundayım zaten, nasıl hüzünlüyüm böyle ağlamaklı oldum işe gelince. komik aslında ama oluyor işte değişen hormonlardan heralde... :asigim:

ben normalde de öyleyim o yüzden alışık ama daha fazla naz yapıyorum o ayrı.dünde bana ben kız olmasını istemiyorum artık dedi neden dedim ee küçükken bana düşkün olupta büyüyünce sana düşkün olacak dedi güldümm(şekil 1-a :ben).hem olursa da fazla yüz vermicem dedi daha kıymete binmek istiyo benimki (yok yaggggghhhhh pişşşşşşşşşşşşiiiiik) :umursamaz: :olmaz:naniknanik

Sağol canım inşallah sağ salim gider gelir ayyy benimki gitse ben de ağlarım kıyamam ona nasılda fır dönüyor etrafımda canım benim bu gün yok eksikliğini hissediyorum şimdi.

ben normalde de öyleyim o yüzden alışık ama daha fazla naz yapıyorum o ayrı.dünde bana ben kız olmasını istemiyorum artık dedi neden dedim ee küçükken bana düşkün olupta büyüyünce sana düşkün olacak dedi güldümm(şekil 1-a :ben).hem olursa da fazla yüz vermicem dedi daha kıymete binmek istiyo benimki (yok yaggggghhhhh pişşşşşşşşşşşşiiiiik) :umursamaz: :olmaz:naniknanik

hehehehesırnaşık şey ben de normalde öyleyim de şimdilerde dahada bir fazla.Tekirdağa gidicem 3 aydır gitmedim kocişi bırakamıyorum bakar mısın ya görende delirmiş bu diyecek.

ayy bende de var bu sendrom... mesela uyuyoruz sabah kalkınca özlemiş oluyorum sanki günlerce görüşmemişiz gibi... sürekli bi özlem - sevgi - ilgi durumları var... hep yanımda olsun istiyorum, bugün de yine tam pazartesi sendromundayım zaten, nasıl hüzünlüyüm böyle ağlamaklı oldum işe gelince. komik aslında ama oluyor işte değişen hormonlardan heralde... :asigim:

Aynen sabahları ayrı bi özlüyorum.Akşam geleceği saatte daha da sabırsızlanıyorum liseli aşık gibi oldum.ah şu hormonlar yok mu:CüvCüv:

Ben geldim...
Aynı şey bana da oluyor... Akşam gelme saatine yakın gözümü ayıramıyorum saatten, dakikaları sayıyorum. Bazen işi uzuyor, geç geliyor, patlayacak kadar sıkılıyorum. Pc'de oyun oynarken "benimle ilgilenmiyorsun, hamile kaldım çirkin oldum" diyorum bazen. O da "yoo hala aynısın" diyor. Hemen yanlış tarafa çekip " hee yani hep çirkindim" diyorum.
Allah'tan adam gülüp geçiyor, henüz kükremedi. kaydirigubbakcemile3

Ben geldim...
Aynı şey bana da oluyor... Akşam gelme saatine yakın gözümü ayıramıyorum saatten, dakikaları sayıyorum. Bazen işi uzuyor, geç geliyor, patlayacak kadar sıkılıyorum. Pc'de oyun oynarken "benimle ilgilenmiyorsun, hamile kaldım çirkin oldum" diyorum bazen. O da "yoo hala aynısın" diyor. Hemen yanlış tarafa çekip " hee yani hep çirkindim" diyorum.
Allah'tan adam gülüp geçiyor, henüz kükremedi. kaydirigubbakcemile3

hahaha:roflol: sende sabrını fazla zorluyorsun adamın benim gibi.kaydirigubbakcemile birgün patlayacaklar ama bakalım hangi gün olacak.Benimki de canım benim hep idare ediyo işte napsın küçücük bişeyde küsüyorum ben de aslında küsülecek şeyler değil ama işte ilgi göstersin de nasıl olursa olsun.naniknanik

hahaha:roflol: sende sabrını fazla zorluyorsun adamın benim gibi.kaydirigubbakcemile birgün patlayacaklar ama bakalım hangi gün olacak.Benimki de canım benim hep idare ediyo işte napsın küçücük bişeyde küsüyorum ben de aslında küsülecek şeyler değil ama işte ilgi göstersin de nasıl olursa olsun.naniknanik

Patlarsa patlasın, lastikçide patlayan yerine yama yaptırırım kaydirigubbakcemile3 . Aslında sinirli adamdır ama hamileliğimde yatıştı nedense CADIARZU

ArkadaŞalr hepınıze artık tÜnaydın dıyebılırım Şusaatten dolayı. Bır baktımkı yemek saatımız gelmıŞ , sabah nasıl geÇtı anlamadım.

Nasılız bugÜn , adana da hava gayet gÜneŞlı , aÇık ve gÜzel , tam gezılecek hava :)

herkese günaydınnnnn.....opuyorumnanaktan
sırayla yazıyorum aklımda kaldıkça:)
*defnecim kardeşine ALLAH hayırlı-sağlıklı olanı tez zamanda nasip etsin inş.. bugünlerinde sabır versin..
*free bhcg bende 40çıktı:) ama bana da kız dendi:) perşembe kontrolümüz var bakalım...
*ist içi buluşma konuşuldu özlemcimin söylediği gibi,şuanlık pınarı bekliyoruz..
*bende sanki kıpırtı gibi bişeyler var.. anneme sordum bebek kıpırtısı onlar dedi:)
*eşime bende inanılmaz düşkün olmaya başladım.. tv seyrederken yanımda olsun.. hep hep hep.. gece sarılarak yattığımızda sakın arkasını dönmesin..:)
*birde artık herşeye ağlar oldum.. durup dururken yaşlar dökülüyor..
hormonlar.. hormonlar.. hormonlar...

Back
X