Merhaba canlar ben geldim.bildiğiniz üzere benimn bugün yeni dr umda randevum vardı.ve bugün cinsiyetide öğrendik hihoyyyt erkekimiz olcakkkk allahımın izniyleee

eşimin ağzı kulaklarında tabiiii:)) ben o kadar cinsiyete takılmıyodum ama öğrendiğimiz tabikide çok iyi oldu..bu arada benim belki hatırlarsınız öncesinden rahimden septum (perde) ameliyatı olmuştum.bu tür kişilerde hamileliklerinde rahim ağzının erken açılması yani erken doğum riski olabileceği riski filan vardı.bendede böyle bişey olabilirmi diye sordum.vajinal usg ile baktı ölçtü.5,1 cm dedi ve bu haftalara göre normal dedi.ama takip etmekte yinede fayda var dedi..yani gittiğim zamanlarda yine ölçecek..bu duruma çok sevindim çok şükür çünkü çok korkuyodumm..2 hafta sonraya randevu verdi ayrıntılı usg yapcak.ayrıca bir multivitamin yazdı..30.haftalara kadar kullanıcam kısmetse..buarada doğum tarihi için 12 ağustos dedi.12 sini geçmez yani dedi.benim yine sat tarihime göre önden gidiyoo.bu dr umda aynısını söyledi.erken döllenmeden olabilir dedi.yani kızlarrr kısaca böylee..artık içim biraz daha rahat..çok garip duygular içindeyimm.çok mutluyum.:dance: