kızlar napıyosunuz bakalım...
hoşgeldin nerde kaldın kız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar napıyosunuz bakalım...
merhaba arkadaşlar. bu hafta ilk kez yazıyorum sizlere, ama bütün yazdıklarınızı okudum. benim bulantı değil tam ama midemde bir yanma oluyor, canım hiç bir şey yemek istemiyor. bekliyorum hep canım bir şey çeksinde şöyle iştahla bir yiyeyim diye ama çekmiyor. bu arada bebeğimin hareketi olduğundan emin değilim ama bugün sol tarafımda bir iki şey hissettim, bebeğimdir inşallah...![]()
inş. bebeğindir canım :))) nasıl bişeydiii? sen nasıl tarif edersin :)
bende geldim aranıza kabul edermisiniz.
hoşbulduk tatlım allaha şükürler olsun iyiyim hep birlikte daha da iyi günler geçireceğiz allahın izniyle canlarım sen nasılsın tatlım????
merhaba arkadaşlar. bu hafta ilk kez yazıyorum sizlere, ama bütün yazdıklarınızı okudum. benim bulantı değil tam ama midemde bir yanma oluyor, canım hiç bir şey yemek istemiyor. bekliyorum hep canım bir şey çeksinde şöyle iştahla bir yiyeyim diye ama çekmiyor. bu arada bebeğimin hareketi olduğundan emin değilim ama bugün sol tarafımda bir iki şey hissettim, bebeğimdir inşallah...![]()
hoşgeldin nerde kaldın kız?klava:kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
iki gündür forumdan ve nternetten bebek şekerleri mevlüt şekerleri,kapı süsü vs bakıyorum o kadar güzeller ki bi de fotocular var doğum anını çeken, örnekler vardı bayıldım gözlerim dolu dolu izledim hepsini, mesela istanbuldakiler için çiseren korkut varmış sayfasına girip bi bakın derim.
siz ne yapmayı planlıyorsunuz mevüt gibi gelenekleriniz var mı, ben açıkçası daha bilmiyorum yapıp yapmayacağımızı. fotoğraf olayına gelince çok istiyorum aslında ben biraz da sezaryen istediğim için sıkıntı olmaz ama fiyatları da baya var. bi de ankaradakilere bakarım artık.
selam kızlar
iki gündür forumdan ve nternetten bebek şekerleri mevlüt şekerleri,kapı süsü vs bakıyorum o kadar güzeller ki bi de fotocular var doğum anını çeken, örnekler vardı bayıldım gözlerim dolu dolu izledim hepsini, mesela istanbuldakiler için çiseren korkut varmış sayfasına girip bi bakın derim.
siz ne yapmayı planlıyorsunuz mevüt gibi gelenekleriniz var mı, ben açıkçası daha bilmiyorum yapıp yapmayacağımızı. fotoğraf olayına gelince çok istiyorum aslında ben biraz da sezaryen istediğim için sıkıntı olmaz ama fiyatları da baya var. bi de ankaradakilere bakarım artık.
hoşbulduk arkadaşalar biraz çabuk olcak ama bişey sorucam. benim akşamları davul gibigöbişim çıkyor. sabah oldumu sönüyor eşim bile dalga geçiyo artık:) ne zaman çıkıcak benim göbişim. annemin karını dış karınmış benimde öyle olmam lazım bu arada 155 boyunda ve 50 kiloyumhihoyyyt
sorma tatlım... hastayım... doktora gıttım tekrar... gırısecektım valla okadar cok sınır oldum ınan kıhamıle hamıle... sena nasılsın bebiş nasıl...
hoşbulduk arkadaşalar biraz çabuk olcak ama bişey sorucam. benim akşamları davul gibigöbişim çıkyor. sabah oldumu sönüyor eşim bile dalga geçiyo artık:) ne zaman çıkıcak benim göbişim. annemin karını dış karınmış benimde öyle olmam lazım bu arada 155 boyunda ve 50 kiloyumhihoyyyt
selam kızlar
siz ne yapmayı planlıyorsunuz mevüt gibi gelenekleriniz var mı, ben açıkçası daha bilmiyorum yapıp yapmayacağımızı. fotoğraf olayına gelince çok istiyorum aslında ben biraz da sezaryen istediğim için sıkıntı olmaz ama fiyatları da baya var. bi de ankaradakilere bakarım artık.[/QUOT
Cnm sanada selamlar,
bende doğum ile ilgili kısmet olurda o günleri görürsek fotoğrafçı ile çalışmayı düşünüyorum, söylediğin kişinin sayfasınıda inceliycem şimdi.
Bizde bebeğin kırkı çıktığında mevlüt okutulur, bende okutmayı düşünüyorum cnm
hımmm tatlım hosgeldın... mardınde mı yasıyosun... bak komsuymusuz bende şırnak idildeyım... ve karnım aynen tarıf ettıgın gıbı oluyo... aksam yemek yıyınce falan bı sısıyo 5 aylık hamıle gıbı oluyom... sabah bı bakıyom fıssssss sonmus..kaydirigubbakcemile3 cıkmaya baslamıstır ama sen su anda farkedemıyosundur canım... dıstan gozlem lazım...