• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

selam kızlar,
ben 85 kiloyla hamile kaldım ve 3 kilo verdim 4. ayımdayım ve kilo almadım dr.um endişelenmemem gerektiğini ve bundan sonra zaten çok alacağımı söyledi

Sağol canım ,

Yarın bende doktora gidiyorum 9:30 randuvum bilerek erken aldım uyku tutmöuyor heyecandan bir an çnce gidiyim. Annem babam eşim görümcem hep beraber gidicez umarım kovulmayız.
Cinsiyet kesinleşsin ya çok merak ediyorum....Tabi en önemlisi sağlıklı olsun da

canım senin de belli değildi dimi? ya da tahmindi şimdi mi kesinleşcek... :)) ben de çok heyecanlıyım... en çok göstermemesinden korkuyorum... tahmin istemiyorum artık... kesin sonuç için 1 ay daha bekleyememmmm akannehir

kızlar aklıma gelmişken söyliyim. rodide çok hoş gömlekler vardı göğüsten robalı uzun tam hamişler için ben birtane beyaz aldım en büyük bedeninden 30 tl.

bugün yine gideceğim tunik gibi bişiler bakıcam.yarın kayınvalidemle gezmeğe gideceğiz düzgün bişiyim yok giyecek.bi uğrayın derim

aaaa çok sağol canım... bir gidip bakmak lazım... benim de pek bişeyim kalmadııı...

Sakın üzülme bu kadar, sana diyorum ama geçen gün bizde şiddetli bi kavga yaptık, ben çok sinirlendim , adamı parçalayabilirdim, giyindim bastım çıktım evden, telin de sesini kıstım, meraktan ölmüş , karnında çocuk var arabaylasın bişey olucak nerdesin diye yemiş kendini ohh iyi oldu. o beni ve bebğimi bu kadar üzüyo, oda üzülsün, sonra barıştık tabi herşey aynı oldu ama anlamıyolar, ben karnımdaki yavrum üzüldü diye ağlaya ağlaya içim çıktı, o bu duyguyu bilmiyo, yapacak bişey yk, erkeklerin doğası bu heralde, ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gideceksin demişler, biz güdmeyi öğreniyoruz maalesef arkadaşım, yapacak bişey yok çünki çok seviyoruz ve sevildiğimizi biliyoruz. sevilmediğimi düşünsem belki bir dakika durmam cnm

hı hı çok doğru söyledin canım... mafoldumben herkesin başında var onlardan bitane :)

selam kızlar,
ben 85 kiloyla hamile kaldım ve 3 kilo verdim 4. ayımdayım ve kilo almadım dr.um endişelenmemem gerektiğini ve bundan sonra zaten çok alacağımı söyledi

ilk 3 ay da ben de hiç almamıştım.. doktorum bana da öyle demişti... ama şimdi ne durumdayım bilmiyorum :) gidince ne der?

ilk aylar kilo vermek normalmiş.metabolizma hızlı çalışıyormuş.azda olsa yiyebildiğimiz müddetçe sorun yok.demekki yediklerimiz yandı üstüne bide yağlardan yaktık. takılmayın derim bende 6 kg verdim ama 2 kgsunu almışım onuda karnımın şişmesine veriyorum.her aldığımız kilo yağ değil eğer çok yağlı hamurlu yemezsek.

Bizimki de tam öküz ya ulaşamıyorum görümcem gelecek edirneden kıza haber bekle demiş tlf. ulaşıylamıyor deliricem valla

valla kilo veren verene ne güzel ben aldım başımı gidiyorum kızlar yaa az yiyim çok yiyim farketmiyor valla danacık oldum şimdidenn alışık değilim kendimi böyle görmeye:))

ben çok kilolu hamile kaldığım için vermiş olmama çok sevindim çaıkcası.bulantılaım biraz daha devam etseydi diyorum

kızlar ya ben hala durmadan wc ye gidiyorumm... sanki içerken direk sindirim sistemime gitmeden aşağı iniyor... içiyorumm 15 dk sonra wc oofff sıkıldım yahuu mafoldumben

Ya bende öle düşünmüyo değilimm..yalnız benim intikamım daha fena olurrr bunu hiç düşünmüyolarrrr:jeyyar:
saol cnm aynen hepimize yarasın inşşallahhhhhhhhh:icecream:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar kociş cumaya gitti daha da gelemdi,normalde 4 te başlıyo mesaisi
dün biriyle konuştu benim yanımda o zaman erken gel nöbetim var anca dr.a gösterebilirm o zaman falan dedi
bugünde bana söyleme zametinde bulunmadı sğolsun
hala konuşmuyoruz kend,s,yle nedir sorun alamıyrum
ama sinirlerim harap olmuş durumda dünde ben gezmeye gidecektim gitmedim vazgeçtim o arkadaşlarına söz vermiş 8 de geldi eve yemekde yemedi
sonra kandil falan derken uyudu kaldı bende gittim yattım 10 da iyi dinlenmişim ama
dün resmen ağlama krizine girdim
zeynepde durmadı akşam üstü
durup durp ağladım sürekli
yavrum da ya kıyamam bana bakıp bakıp ağladı o da kucağıma aldım sarıldık
iyiki kızım var başkada kimse olmasada olur yani bu duurmdayım
akşam konuşmayı düşündüm eimle zeynebi uyuttum geldi uyumuştu
not yazacktım böyle böyle ne hakkın var diye
onuda yapmadım ne yapsam nereye kadar öyle gider onu da bilmiyorum
illa benim miadım atmam gerekir hep ben yaptım şimdiye kadar sonra o da haklılığını savundu tabi
ama bu sefer ben atmıycam karar verdim
başım hala ağrıyo
bazanın altını açtım giyemedğim eşyalarımı toplamam lazım bi iki parçada bişey çıkaracağım bitmezse bu akşam yatacak yerim yok valla
zeynebi şimdi uyuttum ben yatak odasında işlerimi halledeyim
pc de zeynebin yanında takır takır ses çıkıyo yazarken uyanmadan kaçayım

canım ya sıkma canını demekten başka bişey gelmiyor elimden
erkekler bazern öle düşüncesiz oluyor
ama senin düşünmen gereken 2 meleğin var
onlar için sakinleş canımmŞeniz

Kızlar selam,

Canım sen kendini üzme hepsi odun dün ben de ağladım kaç saat neymiş çok hassaslaşmışım bir de dalga geçiyor sen bence güzel kızınla ve doğacak bebişle ilgilen.

Bu arada ben 70 ile başladım hiç bulantım olmadı 5 kilo aldım 18. haftadayım normalmiş(bence çok)

Sağol canım ,

Yarın bende doktora gidiyorum 9:30 randuvum bilerek erken aldım uyku tutmöuyor heyecandan bir an çnce gidiyim. Annem babam eşim görümcem hep beraber gidicez umarım kovulmayız.
Cinsiyet kesinleşsin ya çok merak ediyorum....Tabi en önemlisi sağlıklı olsun da

selam canım hoşgeldin nasılsın
sende güzel haberlerle dönersin inşallajh

merhaba kızlar umarım herkes iyidir çok giremiyorum ama arada bakıyorum güzel haberlerinizi okuyorum.

beyaz16cım boşver erkek milleti her daim öyledir malesef arada gelir giderler üzüldüğümüzde anca kendimize ediyoruz o kadar

merhaba canım hoşgeldin
sen nasılsın bebişin nasıl:emir_bebek:

kızlar aklıma gelmişken söyliyim. rodide çok hoş gömlekler vardı göğüsten robalı uzun tam hamişler için ben birtane beyaz aldım en büyük bedeninden 30 tl.

bugün yine gideceğim tunik gibi bişiler bakıcam.yarın kayınvalidemle gezmeğe gideceğiz düzgün bişiyim yok giyecek.bi uğrayın derim

hmm bakıyım bende canım zaten spor şeyler arıyorum
sağol tavsiyen içinopuyorumnanaktan

selam kızlar,

selam canım
sende hoşgeldinn

Bende 54 kilo ile hamile kaldım.yalnız ilk 2,5 ay deli gibi kustum su bile içemedim..şu an 16.haftamdayım..yeni tartıldım 57,5 kilo çıktım..nasıl kilo aldım anlamadım gitti..gerçi göbişimde çıktı benim..vücudumda bi değişiklik yok..göbeğemi gitti acaba 3,5 kilo..

kaç kilo aldın canım ? :)))

ay söylesemmii:))) 6 kilo aldım vallaa oof oofff bayanssulusmile herkes şaşaırıyo yok o kadar almadın diyolar ama bel karın bölgem direk genişledi sonumu allahım hayretsin ne diyim yürüyorum düzenli hareketliyimde lakin gidiyorummmm gittikçeeeeee kafamçokkarıştı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin
sen nasılsın bebişin nasıl:emir_bebek:

hoşbulduk canım ya nasıl olalım oluşumla yuvarlanıyoruz teyzesii sizleri gördük daha iyi olduk :1hug:

Bende 54 kilo ile hamile kaldım.yalnız ilk 2,5 ay deli gibi kustum su bile içemedim..şu an 16.haftamdayım..yeni tartıldım 57,5 kilo çıktım..nasıl kilo aldım anlamadım gitti..gerçi göbişimde çıktı benim..vücudumda bi değişiklik yok..göbeğemi gitti acaba 3,5 kilo..

olabilir canıımm.. yine de fazla değil... normal :))) ben de öyleyim daha henüz öle kilolu görünmüyorum.. ben de heralde 3,5 kilo falan almışımdır..

ay söylesemmii:))) 6 kilo aldım vallaa oof oofff bayanssulusmile herkes şaşaırıyo yok o kadar almadın diyolar ama bel karın bölgem direk genişledi sonumu allahım hayretsin ne diyim yürüyorum düzenli hareketliyimde lakin gidiyorummmm gittikçeeeeee kafamçokkarıştı

hoşbulduk canım ya nasıl olalım oluşumla yuvarlanıyoruz teyzesii sizleri gördük daha iyi olduk :1hug:

canım üzülme bazı bünyeler öyleymiş... ki zaten doğum yaptığımızda bir çoğumuz yağ kilosu değil su kilosu vereceğiz.. hamilelerde vücut su toplarmış.. bu da kilo gibi görünse de doğumdan kısa süre sonra normale dönermiş... aynı zamanda.. sen ne kadar hareket edersen et ne kadar az yersen ye vücut bebek için depolarını bitirmez hatta eskisinden daha fazla yağ tutmaya başlarmış :)) o yüzden eminim burdaki herkes doğumdan sonra eski kilolarına geri dönüş yapabilecek kolayca :))

aynen bende senin gibiyim cnm,dr.normal dedi ama bu aydan sonra dikakt etmen lazım zorla kendini dedi,3 bitti çünk,artık ihtiyaçlarnı karşılayamazsın bebişn dedi
ben hala yiyemiyorum abakalım ne olacak sonumuz

tebrikler cnm prenses geliyormuş ne güzel

Canım ben iştahsızdım ilk 3 ay ondan verdim biliyorum ama iştahım açıldı 2 haftadır yiyorum baya ama tık yok korkmaya başladım ben de daha bi ki hafta almazsam dr.uma söyliycem ne yapmalıyım diye.Zaten normalde de zayıftım bundan 1 yıl önce 43 kg idim zarla zorla 56 ya çıktım 1 yılda.Yani diyeceğim ben çok zor kilo alan bi insanım hatta benim kilo almam herkese mucize gibi gelmişti.hamileliğimde de alırım diyordum ama alacak gibi de görünmüyorum yani.Bebişe bir zararı olmasında benden iyi beslensin de gerisi önemli değil.

ahh ahhh bide kusmadığını düşünnnnn ben işte kusmadım nasıl aldım bilmiyorum 6 kiloyuu cidden boğazım öyle açılmadı bulantım oldu kusmadım ama beni dena yapıcak cinsten de değil demekki bünye işte alıyo bide kabızlık çok çektim yenilen her zerre sonuna kadan işe yarıyor sanırım eyvahedigeldismile

olabilir canıımm.. yine de fazla değil... normal :))) ben de öyleyim daha henüz öle kilolu görünmüyorum.. ben de heralde 3,5 kilo falan almışımdır..

Ne bileyim soho cum..ilk aylar bişey yiyemediğim için kilo aldığımı düşünmemiştim hiç..ama bebiş allahtan çok iyi çıkıyo usg de..bide biz epey bi önden gidiyoz haftamıza göre..bebişler sağlıklı gelişsinlerde biz kilo alsakta önemli değil..verilir doğumdan sonra..

kızlar ya ben hala durmadan wc ye gidiyorumm... sanki içerken direk sindirim sistemime gitmeden aşağı iniyor... içiyorumm 15 dk sonra wc oofff sıkıldım yahuu mafoldumben

bende öleyim canımcım yaa
sürekli su içiyorumve wc deyim:))

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Back
X