Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh ben de 160cm'e 48 kiloydum başladığımda, sonra 46'ya düştüm. Şimdi de 49,5 olmuşum. Yani ilk nasılsam, hala öyleyim. Zayıflık etkiliyor olmalı. Karın duvarında yağ birikmesi azsa, tekmeler daha rahat hissedilebilir. Tabi başka faktörler de var. Zira ben 16 yaşında 20'lik diş çıkarmayı başarmış biri olaraktan 10,5. haftada seyirmeyi normal karşıladım, ne yalan söyleyeyim.
guruldama ve hava kabarcığı gibi hissediorm aslında ama emin olamıorm kiçok sağol çiğdemcim.
Eh ben de 160cm'e 48 kiloydum başladığımda, sonra 46'ya düştüm. Şimdi de 49,5 olmuşum. Yani ilk nasılsam, hala öyleyim. Zayıflık etkiliyor olmalı. Karın duvarında yağ birikmesi azsa, tekmeler daha rahat hissedilebilir. Tabi başka faktörler de var. Zira ben 16 yaşında 20'lik diş çıkarmayı başarmış biri olaraktan 10,5. haftada seyirmeyi normal karşıladım, ne yalan söyleyeyim.
şekerim sen bayağııııı zayıfmışsın :))))
inş. özlemcim bende en kısa zamanda hissederim bebişimi
doktorum hem kız dediyse şimdi neden böyle düşünüyosun yanılmamaıştır cnm
sen içini rahat tut
ayy acaba benim bebeğim erkekte doktor mu göremedi yaa hepten şüpheleniyorum :)
guruldama ve hava kabarcığı gibi hissediorm aslında ama emin olamıorm kiçok sağol çiğdemcim.
Çiğdemcim biliyor musun ben de 160 cm e 43 kiloydum düğünden önce sonra tam 10 ayda 56 kiloya çıktım ne oldu da ben böyle kilo aldım onu da bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Herkeste farklı oluyor. Bende sanki içimde pervane varmış gibi de oluyor bazen. Kendini dinlemen lazım; gaz mı dolaşıyor, bebek mi geziniyor ayırmak için. Ama tekme genelde aynıdır; çimdik hissi oluyor. Değil mi diğer anneler?
Evlilik yaramış sana kaydirigubbakcemile3 şekerim. Doğum kontrol ilaçları kilo aldırırmış. Kullanmadıysan kesin evliliktendir kaydirigubbakcemile3 .
aaaa canım böyle deme yaaa bu şüpheyle giderse ilk randevuna kadar mutsuz edersin kendini.kız annesi olmanın tadını çıkar düşün prenses gibi pembişler içinde bi kızın olacak ayyy ben de eşime diyorum akşam ya bebiş doğduktan sonra arayı pek fazla açmıyalım benim bide kıs pisim olsun yaaa diyorum o da diyor sen önce bi bunu doğur da bakarız o zaman diyokaydirigubbakcemile3
canım kız dedi ama ölesine dedi sanki %60 hadi %50 yi geçmiş olalım dedi.. benim ilk görüşüme göre kız eğer sakladığı bişeyi yoksa dedi :))) hani %80 - 75 falan da değil %60 :))) o yüzden içimde süphe var... birini duydum.. 7 aya kadar göstermemiş kendini sonradan erkek olduğunu anlamış doktorlar :))) bana da neden olmasın ki öyle bişey o yüzden %100 olmadıkça kızım diye sevmicem bebeğimi :)))
işte bu yüzden de biraz böle düşünüyorum :)
Düğünden önce 2 ay kullanmıştım düzensizlik yüzünden.Düğünden sonrada e korunma yöntemi olarakta kullanıym bari dedim ama 2 aydan sonra korktum bebişi geciktiriyormuş haplar diye bıraktım.Ondan değildir yani benim kilo almam sanırım çoooook mutlu etti eşim beni ondan kilo aldım mutluluktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bizim akrabalardan birine doktoru kız demiş. 9 ay hem de... Herşeyi pembe yapılmış, elbiseler, oyuncaklar falan. Sonra bir doğmuş; ınınınııınnn erkek...
Şimdi benim hastanede 1 tek doktorum yok. Hangisine denk gelirse artık, malum devlet hastanesi. Benim oğlum olacağını 2 ayrı doktor, 2 hafta ara ile söyledi. Belki de emin olmak için 4 boyutlu ultrasona girebilirsin. Sonuçta her bebek mağazası geri iade almıyor.
Düğünden önce 2 ay kullanmıştım düzensizlik yüzünden.Düğünden sonrada e korunma yöntemi olarakta kullanıym bari dedim ama 2 aydan sonra korktum bebişi geciktiriyormuş haplar diye bıraktım.Ondan değildir yani benim kilo almam sanırım çoooook mutlu etti eşim beni ondan kilo aldım mutluluktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan