• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

20 Mart Amniosentez randevumu aldım arkadaşlar..Benim süper bebişim ve ben bu işin üstesinden geleceğiz tabiiki..Bize şans dileyin kızlar..

Şansınız bol olsun canım. Bak kendin söylemişsin zaten ne olacağını. Bizim de hiç şüphemiz yok. Beş ay sonra her şeyi unutacağız.kaydirigubbakcemile5

Angel biz çok iyiyiz canım. Sizlerin de iyi olduğunu bilmek çok güzel.opuyorumnanaktan

selam güzl hamisler...bugün dr.kontrolüm vardi..bi sorun yokmus saglik acisindan...cinsiyetine bakti kizim olacakmis..:ecrin_bebek:

kızlar ben geçen sene 17 subatta görümcemin doğumuna girdim. hiç korkulacak bişey değil inanın. suyun gelmesınden eve gelene kadar yanındaydım e hiç korkmadım bende normal doğum istiyorum. merak edenler için anlatayım, gece 3 te suyu geldi ama sancısı yoktu hastaneye gittik ölçüm yaptı ebe daha 1,5 cm dedi sabah 10da gelin dedi eve gittik ve görümcem gayet mutluydu sancısı yoktu. gece uyumadık tabi sabah gittiğimizde 4 cm olmuştu suni sancı verdiler, tek zor olan buydu suni sancı acıtıyor evet ama buna değer sonuçta. doğum en kolay olanıydı doktor geldı bak simdi 3 kere ıkınıcaksın olay bitecek dedi ve öylede oldu bebek geldikten sonrada zaten hiç bir sancısı kalmadı yarım saat sonra eve geldik :)

aaaaah aaaaah ne güzel anlatmışsın canım keşke herkesin 3 kere ıkınmayla olsa doğumu.Benim yakın bir arkadaşım doğum yaptı bir de ondan dinlesen çok kötü anlatırken hala kötü oluyor saatlerce sancı çekmiş.Bir arkadaşım daha var o da kolaymış ya çokta kötü değil diyor herkesin bir olmuyor işte canım ben de bunu göze alamıyorum hem ilk doğumlar genellikle de zor oluyormuş annem hep öyle der.

aaaaah aaaaah ne güzel anlatmışsın canım keşke herkesin 3 kere ıkınmayla olsa doğumu.Benim yakın bir arkadaşım doğum yaptı bir de ondan dinlesen çok kötü anlatırken hala kötü oluyor saatlerce sancı çekmiş.Bir arkadaşım daha var o da kolaymış ya çokta kötü değil diyor herkesin bir olmuyor işte canım ben de bunu göze alamıyorum hem ilk doğumlar genellikle de zor oluyormuş annem hep öyle der.

tatlım annemde oyle dıyo... bıde kızla erkke bebgın sancısı bıle farklı oluyomus... senınkı zor oldu kardesın cok kolaydı dıyo... hayrılısıyla bı dogsalardı

Aldım canım ben de randevumu... 27 Mart 13:30 :)) Cd ye para almıyorlarmış şekerim onu da sordum :)))

İyi yapmışsın canım ben de yarın randevumdan sonra ararım heralde bakalım benim doktorum ne diyecek.Siz böyle anlatınca benimde içime sindi eşime sordum geçen akşam uzak mı bize nisa hastanesi dedim çok fazla değil dedi.Valla burası da olmasa hiçbirşeyden haberim olmayacak e çevre falan da yok birbirimizden faydalanıyoruz işte böyleolumunekankayizsmile

Şansınız bol olsun canım. Bak kendin söylemişsin zaten ne olacağını. Bizim de hiç şüphemiz yok. Beş ay sonra her şeyi unutacağız.kaydirigubbakcemile5

Çokkk teşekkür ederim canım..inşallah dediğin gibi 5 ay sonra daha da güzel şeylerden konuşacağız opuyorumnanaktan

selam güzl hamisler...bugün dr.kontrolüm vardi..bi sorun yokmus saglik acisindan...cinsiyetine bakti kizim olacakmis..:ecrin_bebek:

Çokkkk tebrik ederim ne güzel kızlar çoğalıyorrr kaydirigubbakcemile5

allah yardımcın olsun pınarcım inşallah sonuçlarınızda güzel çıkar:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim Defneciğim..inşallahhhhhhh

pınar abla ınsllah hayırlı sonuclar alırsın....

Çok teşekkür ederim Şeymacığım..inşallah canım inşallahh

20 Mart Amniosentez randevumu aldım arkadaşlar..Benim süper bebişim ve ben bu işin üstesinden geleceğiz tabiiki..Bize şans dileyin kızlar..

Kabızlık çeken arkadaşlarım ( bunların en başında da ben varım tabii ) doktorum dediki sakın fazla limon yeme limon kabızlık yapıyormuş arkadaşlar..

ahaaaaaa benim yegane kabızlık sebebim buymuş demekkiiiiiiiiii ben de diyordum acaba neden düzeldim diye.... ( şu sıra tansiyonumu düşürüyor diye yemiyorumda) artık yememmmm... saollllll ayy canım benim yine beni çok mutlu ettinn....

amniosentezden hayırlısı ile güzel sonuçlar alıp geleceksiniz inş.

Merhaba annecikler.:)
Nasılsınız?

hoşgeldin canım... sağol iyiyiz sen nasılsın?

ahaaaaaa benim yegane kabızlık sebebim buymuş demekkiiiiiiiiii ben de diyordum acaba neden düzeldim diye.... ( şu sıra tansiyonumu düşürüyor diye yemiyorumda) artık yememmmm... saollllll ayy canım benim yine beni çok mutlu ettinn....

amniosentezden hayırlısı ile güzel sonuçlar alıp geleceksiniz inş.

hoşgeldin canım... sağol iyiyiz sen nasılsın?
Bal böcüüğüüüüümmmmmm ben de doktorum dediğinden beri kestim ağzıma koymuyorum inan bende artık daha rahatladımmm..Amniosentez içinde saol canım benim..Allah hepimizin yardımcısı olsun..ben bu heycanı yaşıyorum bazılarınız 3 lü test heycanı..hepimizde var işte tatlı heycanlar ..

İyi yapmışsın canım ben de yarın randevumdan sonra ararım heralde bakalım benim doktorum ne diyecek.Siz böyle anlatınca benimde içime sindi eşime sordum geçen akşam uzak mı bize nisa hastanesi dedim çok fazla değil dedi.Valla burası da olmasa hiçbirşeyden haberim olmayacak e çevre falan da yok birbirimizden faydalanıyoruz işte böyleolumunekankayizsmile

canım siz nerede oturuyorsunuz? :)) aynı haftalarda olsaydık sıra ile alırdık randevuları :D kocalara çaktırmadan biz tanışırdık eheheheh ... belki onlar bile tanışırdı :)))

sagolun kizlar..saglikli hayirli olsunlarda..cinsiyeti 2.planda...halnisaa kizim oluyo..listeye yazabilirsin canim

baklava kızın hayırlı olsun Allh sağlıklı doğum nasip etsin... hepimize de inş.

Bal böcüüğüüüüümmmmmm ben de doktorum dediğinden beri kestim ağzıma koymuyorum inan bende artık daha rahatladımmm..Amniosentez içinde saol canım benim..Allah hepimizin yardımcısı olsun..ben bu heycanı yaşıyorum bazılarınız 3 lü test heycanı..hepimizde var işte tatlı heycanlar ..

ayyy evet yaa öyle bir alışıyoruz ki test yaptırmaya bişileri düşünmeye.. geçen gün sadece kontrole gittim.. herşey bomboş geldi... sanki bişeyimi unutmuşum.. bir test vardı yaptırılacak yaptırmamışım gibi :)))

sadece bebeğim ve %60 lık kız görünmesiydi günü ışıldatan :)))

İtalyadan her Şey sÜper olacak sen buna İnan her Şey de İyİ olur bÖylece

Didemcim bir de Pınarın kötü düşünmesi için bir sebep yok ki... sadece bir tedbir... :))) herşey normal yolunda çünkü :)) bundan sonra da eminim öyle olacaktır...

Back
X