• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ayy demek ki özlemcim bizimkiler edepli çocuklar olucak :)

ya muallakta kalmak kötü yoksa ilk çocuk hiç farrketmez sağlıklı olsun yeter ama net değilse arada derede bırakmaları kötü oluyor.

ben fulyada dora hospital hastanesine gidiyorum .doktorumuzdan memnun olmamız ,yeni bir hastane oldugundan iyi ilgilenilmesi ve birde özele göre muayene ücretinin 85 olması bizi oraya mecbur kıldı.

sigortam var ama orda geçmiyor özel sigortamda bu yıl doğumu karşılamıyor :(

başka sansım yoktu yani

Hmmm anliyorum canim... Odeyebildiginiz ve memnun kaldiginiz surece istedigin yere gidebilmek cok guzel. Cok sukur. Allah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Melenela valla cok haklisin ilk cocuk ne olsa bizim icin mucize ama insan bole emin olamayinca kotu oluyor... Ne bisey alabiliyoruz ne kizim diye sevebiliyoruz :) neyse ay sonunda ins. Kesinlesecek bizim bebisimizin cinsiyeti de :)))

canım merhaba hoşgeldin
ne güzel herşey yolunda hep öle olur inşallah

çok teşekkür ederim hepimizin inşallah

gerçekten insan çok garip ruh halleri içine giriyor onu görmek nasıl mutlu ediyor seviniyorsan ,,şiştikçe ve hareket ederken tıkandıkçada ya noldu şimdi bana anne oldum herşey bitti yaşlandım diyesi geliyor insanın:(

senin nasıl gidiyor canım herşey yolundadır insallah

çok saol canım yanıt verdiğin için

ben çok önceden bulmuş aramıştım banada istediğiniz zaman gelin türkiye hastanesinde görüşelim dedi ama öyle kaldı taşınma işim filan olmuştuda benim gidemedim.

ya özel bi hastane sigorta ya bakmıyor ve benim özel sağlık sigortamıda işten ayrılıp ev hanımlına terfi edince yeniledim yenilenincede doğumu bir yıl sonra karşılarız dediler bu yıl düşünmüyorum zaten dedim :)ama süpriz bebişko gelince yapıcak bişey kalmadı

aslında 2000 idi doğum ama hastane tutulunca hemen fiyat artmış

bende eşimde doktor ve hastaneden memnun olunca hiç araştırmadık açıkça diğer özeller kaça yapıyor bilmiyorum

Ben de özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum bu civardaki en iyi hastane.açıkçası ben de sormadım normal doğum ücretini ama okadar olacağını sanmıyorum.Yarın unutmadan sorayım ben de.İkisinin ücreti ağır gelebilir belki de şimdiden hesap kitap yapmak lazım aslında.

Hmmm anliyorum canim... Odeyebildiginiz ve memnun kaldiginiz surece istedigin yere gidebilmek cok guzel. Cok sukur. Allah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins.

kesinleşir kesinleşir belkide herkessee süprizz bile yapabiliriz özlem:)

ödeyebilme olayına gelince kontrol çok sık olmadığından 85 çok bunaltmadı ama doğum rakamı yüksek sadece mecburiyetten korktuğum ve o doktora güvendiğim arkadaş gibi olduğumuz için açıkçası tüm imkanları seferber edicem:)

ben geldim yine
hepinize iyi akşamlar kızlar
hecababe ne güzel haberlerle gelmişsin demek senin bebeiş açmadı bacak arasını hee :kedi:
bakalım benimki gittiğimde napcak boshayallersmile

çok teşekkür ederim hepimizin inşallah

gerçekten insan çok garip ruh halleri içine giriyor onu görmek nasıl mutlu ediyor seviniyorsan ,,şiştikçe ve hareket ederken tıkandıkçada ya noldu şimdi bana anne oldum herşey bitti yaşlandım diyesi geliyor insanın:(

senin nasıl gidiyor canım herşey yolundadır insallah

haklısın canım bugün bende diyorum anneme bak kocaman kadın oldum yakında anne olucam yaşlandım diyorummkaydirigubbakcemile3 gülüyor kaydirigubbakcemile3
ama çok güzel duygu onu kucağına aldığını düşünmek onu hissetmek çok güzel Allah ım inşallah yaşarız hepimiz o günleri hayırlısıylaopuyorumnanaktan
ben de iyiyim canım 15.haftadayız çok şükür :)
benim pek mide bulantım falan olmadı bazen akşamları oluyor baş ve bel ağrımvar ama şükür diyorum 3 kg verdim daha da alamadım göbeğimde çok azcık çıktı:)
hatta resim çektik eklemek içim ama kocişim boyddan çektiği için ekleyemedim daha sonra sadece göbüş çekip ekleriz artıkk:)
benimde 2 hafta kaldı kontrolüme canım o zaman dedi dr hem ayrıntılı bakarız hemde cinsiyet dedi bakalım hayırlısı Allah tannnopuyorumnanaktan

Ben de özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum bu civardaki en iyi hastane.açıkçası ben de sormadım normal doğum ücretini ama okadar olacağını sanmıyorum.Yarın unutmadan sorayım ben de.İkisinin ücreti ağır gelebilir belki de şimdiden hesap kitap yapmak lazım aslında.

ya aslında hepsi hastane değil ticarethane :)

aynı ev kiraları gibi semte göre hastane fiyatlarıda değişiyor ne yazık ki

bende sadece doktordan çok memnun olduğum için bu ücreti ne yapıp edip ödeyeceğim ama diğeride bir filan isterse olmaz işte

o yuzden öğrenmek lazım

şuan gittiğim yerdeki anestezi uzmanında adını sanını alıp bi araştıracağım bizim hastanede epidural yapan bir hastayı bulup konusacağım mutlaka

ben geldim yine
hepinize iyi akşamlar kızlar
hecababe ne güzel haberlerle gelmişsin demek senin bebeiş açmadı bacak arasını hee :kedi:
bakalım benimki gittiğimde napcak boshayallersmile

açmıyor valla çok edepli teyzesi doktor 15 dk evirdi çevirdi her yerine baktık ama açmadı alttan görünene göre yorum yaptı doktorumuz

sende insallah güzel haberler ile dönersin canım

haklısın canım bugün bende diyorum anneme bak kocaman kadın oldum yakında anne olucam yaşlandım diyorummkaydirigubbakcemile3 gülüyor kaydirigubbakcemile3
ama çok güzel duygu onu kucağına aldığını düşünmek onu hissetmek çok güzel Allah ım inşallah yaşarız hepimiz o günleri hayırlısıylaopuyorumnanaktan
ben de iyiyim canım 15.haftadayız çok şükür :)
benim pek mide bulantım falan olmadı bazen akşamları oluyor baş ve bel ağrımvar ama şükür diyorum 3 kg verdim daha da alamadım göbeğimde çok azcık çıktı:)
hatta resim çektik eklemek içim ama kocişim boyddan çektiği için ekleyemedim daha sonra sadece göbüş çekip ekleriz artıkk:)
benimde 2 hafta kaldı kontrolüme canım o zaman dedi dr hem ayrıntılı bakarız hemde cinsiyet dedi bakalım hayırlısı Allah tannnopuyorumnanaktan

ben biraz korkak annelerdenim doğum anı geldikçe ay geçtikçe panikliyorum valla oda stres yapıyor:)

ya kilo vermek ne güzel bişey olsa gerek hamile iken:(ben 6 kilo aldım şaka gibi

du bende çekeyim göbüşüde göbüş görün :)
bişey kalmamış hayırlı olsun allah hayırlı evlat versin ne gelirse duacıyız zaten gerisi işin esprisi

ben biraz korkak annelerdenim doğum anı geldikçe ay geçtikçe panikliyorum valla oda stres yapıyor:)

ya kilo vermek ne güzel bişey olsa gerek hamile iken:(ben 6 kilo aldım şaka gibi

du bende çekeyim göbüşüde göbüş görün :)
bişey kalmamış hayırlı olsun allah hayırlı evlat versin ne gelirse duacıyız zaten gerisi işin esprisi

evet canım hayırlısı sağlıklısı en önemlisi
bende zaten kiloluyum da az şaştım verince
ama iştah kalmadı hiç bende:)
ben doğumu pek düşünmüyorum tırsmamak için:) ama %90 sezeryan olucam ben ameliyatlı olduğum için tamamen bayılmak istiyorum daha az riskli gibi ama hayırlısı herşeyin:)

ben çıkayım canım
sen ekle göbüşü ben yarın bakarım

herkese iyi akşamlar canlarrr
Allah a emanet olunnopuyorumnanaktan

Kızlaaaaaarr!

Cinsiyeti öğrendiiikk!!!
Kız geliyomuş kıızz! Kız annesi olcam ben de :ecrin_bebek:
delikafadulden

Süperdi ultrasona bi girdik direk poposunu dönüp bacaklarını açtı bizimki kaydirigubbakcemile3
Bi de göstermez diye korkuyodum çok yersiz bir korkuymuş :)))

Kızlaaaaaarr!

Cinsiyeti öğrendiiikk!!!
Kız geliyomuş kıızz! Kız annesi olcam ben de :ecrin_bebek:
delikafadulden

Süperdi ultrasona bi girdik direk poposunu dönüp bacaklarını açtı bizimki kaydirigubbakcemile3
Bi de göstermez diye korkuyodum çok yersiz bir korkuymuş :)))

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah:CüvCüv:

arkadaşlar ben artık çok giremiyorum şöyle bir baktım özlemciğimin belli olmuş cinsiyeti hayırlı olsun canımcım ben de cumartesi gidicem ama hiç umutlu değilim belli olacağından
hepinizi çok özledim çok öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakınız
en yakın zamanda görüşmek üzere

arkadaşlar ben artık çok giremiyorum şöyle bir baktım özlemciğimin belli olmuş cinsiyeti hayırlı olsun canımcım ben de cumartesi gidicem ama hiç umutlu değilim belli olacağından
hepinizi çok özledim çok öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakınız
en yakın zamanda görüşmek üzere

Asliciiimm :) ben bir girim bakim dedim iyi ki gelmisim... Nasilsin bebek nasil iyisiniz ins. Evet canim %60 kizim olacak :) bakalim degismezse... Hayirlisi olsun diyorum artik :)) senin de belli olur artik kiz bile belli olmaya basladi artik :)) arada haberlerini almak cok guzel canim unutma bizi :))

herkese iyi akşamlarrrr...
2gündür yazmıyorum ama takipteyim.. cinsiyetlerini öğrenenler hayırlı olsun gözünüzaydn olsun hep böyle güzel haberler vermeniz nasip olsun...
sitede bakım yapılıyordu dün gece .. giremeyişiniz ve sabah yazılan msjlarınızın silinmesi bu yüzden sanıyorum..
haliyle listeyi güncelemede hata veriyor.. ama herkesin bilgisini not aldım.. düzelir düzelmez ekleyeceğim..
herkse iyi geceler diliyorum...

bu arada tetanoz aşısının vurulduğu kol hala ağrıyor..2-3gün ağrır demişti hemşire.. kullanmadığınız kolunuza vurdurun.. ben tesadüfen sola vurdurdum.. iyiki....

selam arkadaşlar benimde prensesim geliyomuş:) kızım olacak inşallah...hepiniz kendinize iyi bakın 3 lü test sonucu haftaya belli olacak dua edin ....hiçbişey için canınızı sıkmayın....

Back
X