• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar bısey sorcam sıza ben normalde su sac duzlestırıcılerıyle sacımı duzeltıyordum her zman degıl ama bıyere gıdıceksem kolay dıye yapıyordum karsı komsum hemsıre o bana bu bebege zarar verıyormus dedı dogrumu bılgısı olan varmı?????

yok artık yaaa... ona bakarsak soluduğumuz hava da zararlı bebeğe hatta bize bile zararlı pis kirli dumanlı kokuyor... nefes almayalım mı? canım bazı insanlar bazı şeyleri çok abartıyor... herkes çocuğunu bebeğini düşünür ama bazıları sırf böle insanın aklına kötü şeyler sokmak için uğraşıyor.. telefonda zararlı onu da kullanmamalıyız... yapmamamız gereken okadar çok şey var ki... saç düzleştiricisinin bunların yanında adı bile anılmaması gereken bişey... bişeyi kabul etmek lazım.. herkes herşeyi doğru bilmiyor... yaa ben sinir oldum canım laflarım sana değil sakın yanlış anlama... ama ne bileyim boşa söylenen laflar gibi geliyor bunlar bana... her kafadan ayrı ses çıkıyor...

hoşgeldin diyemediğim arkadaşlarım.. Canlar Hoşgeldiniz... Sürekli okuyorum ama işim çok yazmaya vakit bulamıyorumm... Hoşgeldiniz :)))

cpyrus, hoppidicik, malena35, meral77, missgrafik, onat, Wild_Wild_Cat

kızlar bısey sorcam sıza ben normalde su sac duzlestırıcılerıyle sacımı duzeltıyordum her zman degıl ama bıyere gıdıceksem kolay dıye yapıyordum karsı komsum hemsıre o bana bu bebege zarar verıyormus dedı dogrumu bılgısı olan varmı?????

Oof off... Ben fön çekiyorum ne olacak bebeğe, kıvırcık saçları mı düzelecek durup dururken. Bebeğe bir şey zarar verecekse iki şey olmalı: Birincisi kimyasal madde içermeli; gaz, sıvı katı öyle şeyler. İkincisi de; kana karışmalı. Kana karışmayan ve kimyasal olmayan şeyler ne yapacak bebeğe. Sıcak mı yani mesele? Eee Ağustosa kadar mayıs, haziran, temmuz var. Pişecek o mantığa göre bebekler. Ya varya birinin hamile olduğunu duymasınlar, akıllarını kaçırıyor bazıları.
:oklava:

tatlım sen soyledın ya sımdı hemen eşimi aradım bı arkadas daha var onla yarın gıdıcez saglık ocagına... hem kontrollerı falan guzelmıs saglık ocagının kalp atıslarını falan dınletıyolarmıs... cok sevındım ya:) Allah razı olsun bıtanem senden sen solemesen ben aşı falan olmıcaktım :)

Süper, evet dinletiyorlar kalp atışlarını, pit pit pit.. 130'dan biraz fazla atıyordu benim kuzumun.
:asigim:

hımmm ama her erkekte bı oglan bebk ıstegı oluyoherhalde... eşim dıyokı bana bu dogsada hemn bı cocuk daha yapsak... tabı avcunu yalar cok bekler:):):)

Benim eşim en başta "fark etmez" diyordu. Ama oğlu olacağını öğrenince ağzı kulaklarına vardı nedense...
kaydirigubbakcemile3

size dün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum.....ağustos annelerinde , düşük riski olan , ikiz annesi bir bayan vardı...serklaj ameliyatı olmuştu, yani rahim ağzına dikiş atılmıştı ..dün bende rutin kontrolüm için doktoruma gittim, beni içeri aldılar ama ben içeri girerken doktorum çıktı...sonra 10dk. falan bekledim ben gelen giden yok...sekreterine doktorum ne zaman gelecek dedim , bir bayanın düşük riski var, rahme dikiş atıldı, onu kontrol etmeye gitti dedi...bende "hmm, serklaj ameliyatı yani " dedim bilmişlikle..kaydirigubbakcemile3sekreterde şaşkınlıkla "tıpla bir ilginiz var mı" dedi...bende " yoo" dedim...."sadece netle ilgileniyorum"...daha sonra kadınlar kulübünü anlattım (kazen kazen duy sesimi), benim gibi 100 tane daha ağustos annesi olduğunu belirttim...buradaki bir arkadaşımızında aynı ameliyatı olduğunu , o yüzden bilgim olduğunu söyledim...bu arada benim doktorumda geldi, doktorumda temmuz ayında doğum yapacak..onada anlattım biraz..onunda çok ilgisini çekti..yani kk nın bayağı bir reklamını yapmış oldum ..:lepi:.

:1hug: süpersin.

hoşgeldin diyemediğim arkadaşlarım.. Canlar Hoşgeldiniz... Sürekli okuyorum ama işim çok yazmaya vakit bulamıyorumm... Hoşgeldiniz :)))

cpyrus, hoppidicik, malena35, meral77, missgrafik, onat, Wild_Wild_Cat

Hoşgördük lokumumm olumunekankayizsmile

Oof off... Ben fön çekiyorum ne olacak bebeğe, kıvırcık saçları mı düzelecek durup dururken. Bebeğe bir şey zarar verecekse iki şey olmalı: Birincisi kimyasal madde içermeli; gaz, sıvı katı öyle şeyler. İkincisi de; kana karışmalı. Kana karışmayan ve kimyasal olmayan şeyler ne yapacak bebeğe. Sıcak mı yani mesele? Eee Ağustosa kadar mayıs, haziran, temmuz var. Pişecek o mantığa göre bebekler. Ya varya birinin hamile olduğunu duymasınlar, akıllarını kaçırıyor bazıları.
:oklava:

Sonuna kadar katılıyorum sana canoommm :hooray: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Sonuna kadar katılıyorum sana canoommm :hooray: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Böyle şeyleri duyunca sinirim zıplıyor ne yalan söyleyeyim. Ayıp ayıp vallahi, koskoca 15 sene tıp okumuş dr bilmiyor, bu mahalle cadıları biliyor :oklava: :oklava: :oklava:

kızlar ben kacar kahvaltı hazırlıcam eşim gelıcek.... sonra dizi izlıcem(umutsuz ev kadınları..Wild_Wild_Cat canım cok sagol yoksa haberım olmıcaktı bu dızden). eşimi ugurlayıca burdayım yıne.... benı bekleyın anacım:):)

Böyle şeyleri duyunca sinirim zıplıyor ne yalan söyleyeyim. Ayıp ayıp vallahi, koskoca 15 sene tıp okumuş dr bilmiyor, bu mahalle cadıları biliyor :oklava: :oklava: :oklava:

canım ben de başta öyle düşündüm.. ama sonra tekrar okudum onat'ın mesajını kadın bir de hemşireymiş... tabi bu daha çok düşündürdü beni...

kızlar ben kacar kahvaltı hazırlıcam eşim gelıcek.... sonra dizi izlıcem(umutsuz ev kadınları..Wild_Wild_Cat canım cok sagol yoksa haberım olmıcaktı bu dızden). eşimi ugurlayıca burdayım yıne.... benı bekleyın anacım:):)

Tamam şekercim. Görüşürüz yine. Dün kaçırdık, bugünkünü kaçırmayayım bari. Bir de aşıya gidecek arkadaşlar, sakın çok dolaşmayın aşı olduktan sonra (kördüğüm olabilirsiniz dermişim), çünkü aşı ağır geldi bana -ki benim kocam 3 kez grip oldu hamileyken aynı yatakta uyuduk geçmedi bana; bünyem acayip kuvvetlidir- akşama kadar zor geldim kendime, haberiniz olsun; bünyesi hafif olanlar fenalaşabilir, yalnız gitmemeniz tavsiye olunur.

yok cnm benim daha cinsiyet belli değil 15'inde gidicem o zman inş. belli olur

günaydın cnm sanada bende sürekli kullanırım saç düzleştircisine ne gibi zararı olabilirmişki :bbo:
hiç duymamıştım bunu daha önce

valla bılmıyorumkı canım ıyonmu ne sacıyomus ondan zararlıymıs

canım ben de başta öyle düşündüm.. ama sonra tekrar okudum onat'ın mesajını kadın bir de hemşireymiş... tabi bu daha çok düşündürdü beni...

Hemşire olunca batıl inancı olmuyor mu? Sonuçta dün tetenoz aşısı oldum. Bu ne demek? Zayıflatılmış tetenoz mikrobu. Mikrop mu? Evet. Bebeğin kan dolaşımına da girdi çoktan. Yalnız benim antikorlarım savaşmıyor bu mikropla, bebeğimin kanında da o mikroptan var, o da savaş veriyor. Buna rağmen aşı vurabiliyorlarsa, saç düzleştiricisi ne yapacak ki?

Tamam şekercim. Görüşürüz yine. Dün kaçırdık, bugünkünü kaçırmayayım bari. Bir de aşıya gidecek arkadaşlar, sakın çok dolaşmayın aşı olduktan sonra (kördüğüm olabilirsiniz dermişim), çünkü aşı ağır geldi bana -ki benim kocam 3 kez grip oldu hamileyken aynı yatakta uyuduk geçmedi bana; bünyem acayip kuvvetlidir- akşama kadar zor geldim kendime, haberiniz olsun; bünyesi hafif olanlar fenalaşabilir, yalnız gitmemeniz tavsiye olunur.

selam cnm sen aşını olmuşşsunn sıra bizde.. geçmiş olsun..

Back
X