ayyy canım benim aynen ben de öyleyim ama göçmenlerin arasındayım canım eşimin ailesi ve akrabalrı çok yakın oturuyoruz.Sorma cnm hele ankarada hemşeri bulmak o kadar zor kiii( zaten burda yalnızım hiç kimsem yok.herkes izmirde..ankarada göçmen veya izmirli yok dencek kadar az.o yüzden oralardan birini bulunca sanki kırk yıllık tanıdıkmış gibi çok hoşuma gidiyo..napayım memlket hasreti iştee gurbetlikte böle oluyo..
bazen benim eşim de dalga geçiyor hatta diyor ki şimdi bebeği annen büyütecek ya bebekte onun gibi konuşursa diyor deli ediyor beni hem gülüyorum hem sinirleniyorum :roflol: dedim yok artık beni de annem büyüttü ama gördüğün gibi telaffuzum gayet normal ve güzel yani :)))
:roflol::roflol::roflol:anaaaam çok komik.ama yok olmaz bence öyle bişiy çocuk anne babayı örnek alır böyle durumlarda.Ben de trakya da büyüdüm ama benim de çok fazla benzemez konuşmalarım sadece arada ağzımdan abe beyaaa kelimeleri çıkar.üjü beji doğru söylerim yanikaydirigubbakcemile3e ama olsun okadar da yani demi.hem benim çocuğumda desin beyaaaa lafını çok hoşuma gider benim.ama eşimin akrabaları gibi geleyir gideyır diye konuşmasın yaaaa:roflol::roflol: