2010 Ağustos Anneleri

Ben bugün daha iyiyim allaha şükür.
Gece hiç uyumadım eşimde uyudu uyandı hep.
Akşam da ağlayıp durdum artık gözlerim mahvoldu.
Bu sabah kalktım kendikendime karar verdim.
Sırf bu test yüzünden gözümden bir damla yaş akıtmayacağım.
Hamileliğimin en güzel 3 haftasını da bu test yüzünden feda etmeyeceğim.
Kötü hiçbirşey düşünmeyeceğim ve bebeğime birsürü şey alacağım.
Şuana kadar bir tek zıbın aldım.
Şimdi cumartesiyi bekliyorum paşalar gibi gidip amniyosentez yaptıracağım.
İçimde minicik bir korku bile yok sonrasında sırtüstü yatıp dinleneceğim.
İnşallah 3 hafta sonra da güzel sonuçlarımı buraya yazacağım.zemuszemus

çok sevinndimmm bu kararlara opuyorumnanaktan

günaydınnnn
asıl sen nasılsın. inan hiç tanımıyorum seni ama dün akşam bile kafama takıldı. burda okuduklarımm. prensin nasılll bakalım tepikler falannnnn::)))))) eminimm çok mutludurrrr:lepi:

Canım benim hiçbirimiz tanımıyoruz ki birbirimizi:))) Ama ne önemi var sen de bir annesin ben de.Aklımız fikrimiz bebeklerimiz.İnsanın aklına geliyor tabi yine de.
Prensim iyi valla gece de hiç durmadı şu anda da kıpır kıpır.Ya dünden itibaren hiç durmadan kıpırdıyor.Yarım saat bile hissetmediğim olmadı.Sanki malum oluyor yavruma o bana destek veriyor böylece:))))

işte budur tatlım en önemlisi moral zaten değil mi?
Allah yardımcın olsun merak etme herşey yoluna girecekŞeniz

Canım benim hiçbirimiz tanımıyoruz ki birbirimizi:))) Ama ne önemi var sen de bir annesin ben de.Aklımız fikrimiz bebeklerimiz.İnsanın aklına geliyor tabi yine de.
Prensim iyi valla gece de hiç durmadı şu anda da kıpır kıpır.Ya dünden itibaren hiç durmadan kıpırdıyor.Yarım saat bile hissetmediğim olmadı.Sanki malum oluyor yavruma o bana destek veriyor böylece:))))

tabi destek verecekk. ee erkekler annesine düşkün olur diye boşuna demiyorlar. keşke bende hissedebilsem. ççok istiyorum o kıpırtıları hissetmek. inş oda olur nyeterki iyi olsunlarrr.. dualarım seninleeee ve bütün annelerle
şimdi sende annesin deyince gözyaşıma hakim olamadım:) ay ben ne kadar böyle ağlıcam bilmiyorummmbilmiyorumkismile

ayy tatlım ya dedinya mart anneleri odası diye hemen gittim oray alamadım kendimi:) hele bir kız bebek odası varya pembeli kelebekli bayıldım yaaa opuyorumnanaktan
inşallah melekler sağlıkla yatarlar büyürler odalarında:ecrin_bebek:
Allah ım bizede nasip etsin o güzellikleri çok tatlı olmuş yaaaaopuyorumnanaktan

[/I][/B]

dimi dimiiii şekerim ben de ona bayıldııımmm... acaba nerden aldılar yaaa özel msj mı atsak ama bir düşünüyorumda benim onların hepsini sığdırabileceğim bir odam yok mafoldumben

ayyy canım bu kararına çok sevindiiimmmm.... maşallah maşallah annesi sen onu üzme bak o da seni üzmeyecek sapa sağlam olduğunu gösterecek sana ... test dediğin nedir ki????

dimi dimiiii şekerim ben de ona bayıldııımmm... acaba nerden aldılar yaaa özel msj mı atsak ama bir düşünüyorumda benim onların hepsini sığdırabileceğim bir odam yok mafoldumben

malesef tatlım benimde:) yani şöyle bir odam var ve biz 6 ay kadar önce bir gardolap aldık krem rengi gibi fazlalıkları koymak için :( keşke almasaydım şimdi onu alınca boşa çıkartamıcaz öyle olunca da dedikki gardolap bebeğin olur :) bizde bi yatak alıcaz , bi şifonyer gibi dolap , bide alt değiştirme dolabı düşünüyoruz ama tabi kahve yada krem tonlarında olmalı ki uysun birbirine:) zaten ben oğlum olcağını hissediyorum o nedenle o pembe takım sana uyar artık:)))Şeniz

işte budur tatlım en önemlisi moral zaten değil mi?
Allah yardımcın olsun merak etme herşey yoluna girecekŞeniz
Teşekkürler canım inşallah:Saruboceq:
tabi destek verecekk. ee erkekler annesine düşkün olur diye boşuna demiyorlar. keşke bende hissedebilsem. ççok istiyorum o kıpırtıları hissetmek. inş oda olur nyeterki iyi olsunlarrr.. dualarım seninleeee ve bütün annelerle
şimdi sende annesin deyince gözyaşıma hakim olamadım:) ay ben ne kadar böyle ağlıcam bilmiyorummmbilmiyorumkismile

Sorma benim de herşeyde gözlerim sulanıyor.çok duygusallaştım hamilelikte.
Hissedersin canım hiç merak etme.Yakındır hissetmen artık.
Sağol canım ben zaten hep sürekli buradaki annelere dua ediyorum 2li test zamanında da öyleydi.Gece yatağa yattığımda tüm kalbimle diyorum ki dünyadaki bütün bebekler sağlıkla dünyaya gelsin.Anneler de hiç üzülmeden bebişlerini kucağına alsın diyorum.İnanki bütün hayatım boyunca hiç bu kadar temiz duygularla dua etmemişimdir tüm yüreğimle dua ediyorum.Akşam dedim bile allah kimseyi düşmanımı bile yavrusuyla sınamasın.opuyorumnanaktan

Teşekkürler canım inşallah:Saruboceq:

Sorma benim de herşeyde gözlerim sulanıyor.çok duygusallaştım hamilelikte.
Hissedersin canım hiç merak etme.Yakındır hissetmen artık.
Sağol canım ben zaten hep sürekli buradaki annelere dua ediyorum 2li test zamanında da öyleydi.Gece yatağa yattığımda tüm kalbimle diyorum ki dünyadaki bütün bebekler sağlıkla dünyaya gelsin.Anneler de hiç üzülmeden bebişlerini kucağına alsın diyorum.İnanki bütün hayatım boyunca hiç bu kadar temiz duygularla dua etmemişimdir tüm yüreğimle dua ediyorum.Akşam dedim bile allah kimseyi düşmanımı bile yavrusuyla sınamasın.opuyorumnanaktan

aminnnnn elbette. annelik insanı çok değiştirir derlerdide inanmazdım gerçekten yaşamadan anlaşılacak şeyler değil. burda ne güzel kimseye abartı gelmiyor hiç birşeyy paylaşıyoruz birbirimizden başka kim anlarki şimdi. şubat mart annelerine baktımda çoğu bebeklerinden konuşmaya başlamış gece uyanmalar emzirmeler . inş bizde ağustosda başlıcaz bunları konuşmaya. herşeyin hayırlısı olsunnn

Kızlar ya ben de bunlara bayıldım.Erkek bebiş olanı çok tatlı birkere.Ama kısın elbiesine başındaki bonesine daha bir bayıldım.Ben mutlaka bunlardan bir iki takım temin edicem.Kızı olacaklar da şu pembiş takımı alsınlar mutlaka.(ay acaba alıp kenara koysam mı belkim 2.kız olur hehekaydirigubbakcemile3 belkimde kardeşiminki kız olur gitmişken ondan da alırım ben yav)

Sanbebe Bebek Giyim // BEBE 6LI SET

ben eminim sonucun iyi olacağına ve de çokk tatlı bir bebişin olacağına.
ben bu testleri yaptırmadım kızımda yaptırmıştımm yanii sadece istatistiksel değerler garantisi yokkk canım.
hatta çok duydum sakat olma olasılığı çok yüksek deyip de sapasağlam dünyaya gelen çocukları.
yüreğini ferah tut yanındayız.:1hug:

ben eminim sonucun iyi olacağına ve de çokk tatlı bir bebişin olacağına.
ben bu testleri yaptırmadım kızımda yaptırmıştımm yanii sadece istatistiksel değerler garantisi yokkk canım.
hatta çok duydum sakat olma olasılığı çok yüksek deyip de sapasağlam dünyaya gelen çocukları.
yüreğini ferah tut yanındayız.:1hug:

Teşekkürler arkadaşım yanımda olduğunuzu hissediyorum zaten.
Benim bebeğim gayet sağlıklı bunu biliyorum hissediyorum....

Kızlar ya ben de bunlara bayıldım.Erkek bebiş olanı çok tatlı birkere.Ama kısın elbiesine başındaki bonesine daha bir bayıldım.Ben mutlaka bunlardan bir iki takım temin edicem.Kızı olacaklar da şu pembiş takımı alsınlar mutlaka.(ay acaba alıp kenara koysam mı belkim 2.kız olur hehekaydirigubbakcemile3 belkimde kardeşiminki kız olur gitmişken ondan da alırım ben yav)

gerçektende çok tatlı canımm
ayy bunlaru görünce dayanamayacağımı anlıyorum artık
salı günü kimse tutamaz beniiikaydirigubbakcemile2

Merhaba canım,
en güzel kararı vermişsin. neticede tüm sonuçlar ihtimallere dayanıyor. Sen Allahtan ümidini kesme, ne verirse hayırlısını versin de. sonuçlara da takılma. her şey gönlünce olacaktır inş. sen de sağlıklı bir bebişe kavuşacaksın inş.güzel haberlerini bekliyoruz...
sevgilerimle.

Merhaba canım,
en güzel kararı vermişsin. neticede tüm sonuçlar ihtimallere dayanıyor. Sen Allahtan ümidini kesme, ne verirse hayırlısını versin de. sonuçlara da takılma. her şey gönlünce olacaktır inş. sen de sağlıklı bir bebişe kavuşacaksın inş.güzel haberlerini bekliyoruz...
sevgilerimle.

Teşekkürler canım evet aynen öyle yapıyorum.Dün hiç beklemediğim bişeyle karşılaşınca baya bi üzüldüm ama şimdi toparlandım.Güzel haberler vereceğim size biliyorum:)))))

gerçektende çok tatlı canımm
ayy bunlaru görünce dayanamayacağımı anlıyorum artık
salı günü kimse tutamaz beniiikaydirigubbakcemile2

Neden salı günü canım tatil günün falan mı?
Ben de bu haftasonu amniyosentezden dolayı yatmayacak olsam
eşime gidelim alalım derdim.
Ya ben bakıyorum da vitrinlerde sanki bu kadar zevklii şeyler görmedim.
Hepsine bayıldım.Kırmızılı takımı falan da var birsürü alıcam gidersem eğer.
11 li mavi takıma da bayıldım çooookkkk tatlı yaaaa:))))

Neden salı günü canım tatil günün falan mı?
Ben de bu haftasonu amniyosentezden dolayı yatmayacak olsam
eşime gidelim alalım derdim.
Ya ben bakıyorum da vitrinlerde sanki bu kadar zevklii şeyler görmedim.
Hepsine bayıldım.Kırmızılı takımı falan da var birsürü alıcam gidersem eğer.
11 li mavi takıma da bayıldım çooookkkk tatlı yaaaa:))))

salı doktora gidicem canım öğleden sonra da bana kalıyor:)
herşey yolunda giderse inşallah annemle buluşup alışverişe çıkıcaz ben daha hiçbişey almadım bi kaç bişeyler alıcam :)) yavaştan başlama kararı aldık annişle:)
dediğin gibi bende hiçç bulamıyorum böle ama içeri girip bakmak lazım :))
sende bi kaç gün sonra iyi hissedince gidersin tatlım merak etmeeŞeniz

Günaydın kızlar...
bebek annelerin duygularını hissediyorsa ben yandım. çünkü mesai saatleri içinde genelde gerginim. bir de ben henüz konuşamıyorum bebeğimle yaa, sadece karnımı seviyorum sürekli, o anlıyordur umarım onu nasıl sevdiğimi...

Moralini yüksek tut canım sonuçta sadece risk hesaplaması yapılıyor kesin var diye birşey yok.
Kuzenim 28 hamle kaldı işyerinde çok sinirlenmi kanama geçirmiş sonra ultrasonda bakıyorlar bağırsaklar beyaz gözüküyor (dawn sendromlu bebeklerde bagırsaklar beyaz gözükürmüş) dr demi böyle böyle neler neler düşünmüler az daha aldıracaklarmış meğersem kan rahme dolduğundan ondan öyle gözükmüş tam emin olamadıkları için hep dawn sendromlu olabilir demş drları doğumdan sonra da 1 ay eve kağıt gelmesini beklemişler eğer dawn sendromluysa devletten bir kağıt geliyormuş böyle böyle diye o 1 ayı nasıl geçirdik anlatamam diyor ve bebeği çok sağlıklı şuan hiçbir problemi yok hatta yaşıtlarına göre de çok zeki sen iini ferah tut Allah hepmize sağlıklı evlatlar nasip etsin bende 3 lü testimin sonucunu bekliyorum korkudan arayamıyorum doktorumu bie :)

Ben köpekli takımı aldım kutudaki kremli-turuncudan çok güzeller 25 tl ye yumuşacık antialerjikmş galiba gece paylaşmıştım tavsiye ederim kadife battaniyesinide aldım fermuarlı kundak gibi kullanabiliyorsun dışardada o da 25 tl di.Ayaklı tulumları da çok güzel bu markanın zaten bebiişimin cicileri kısmına foto çekp eklicem,sizlerde aldığınız tavsiye edebileceğiniz markalar varsa sevnirim...

kızlar hepınıze merhaba cok berbat bı gn ya... annemle atrtıstık bıdaha benı arama dedı... ıkı gundur cok gerdı sımdı cok karnıma grıyo korkuyorum... Altımdan agrı oluyo

Back
X