Moralini yüksek tut canım sonuçta sadece risk hesaplaması yapılıyor kesin var diye birşey yok.
Kuzenim 28 hamle kaldı işyerinde çok sinirlenmi kanama geçirmiş sonra ultrasonda bakıyorlar bağırsaklar beyaz gözüküyor (dawn sendromlu bebeklerde bagırsaklar beyaz gözükürmüş) dr demi böyle böyle neler neler düşünmüler az daha aldıracaklarmış meğersem kan rahme dolduğundan ondan öyle gözükmüş tam emin olamadıkları için hep dawn sendromlu olabilir demş drları doğumdan sonra da 1 ay eve kağıt gelmesini beklemişler eğer dawn sendromluysa devletten bir kağıt geliyormuş böyle böyle diye o 1 ayı nasıl geçirdik anlatamam diyor ve bebeği çok sağlıklı şuan hiçbir problemi yok hatta yaşıtlarına göre de çok zeki sen iini ferah tut Allah hepmize sağlıklı evlatlar nasip etsin bende 3 lü testimin sonucunu bekliyorum korkudan arayamıyorum doktorumu bie :)
yaaa demek down sendromlu bebeğin bağırsakları beyaz gözüküyormuş.Bunu galiba daha önce de okumuştum bir yerde.Şimdi cumartesi bana amniyosentez yapacak doktor bakıcakmış önce bebeği inceleyecekmiş.Belki de bağırsaklarına bakıcak.
amiiiin canım sen de içini ferah tut iyidir sonucun merak etme.Ayy ben duramazdım heralde sonuç öğrenmek için. bir an önce öğren de için rahatlasın canım...
Ben köpekli takımı aldım kutudaki kremli-turuncudan çok güzeller 25 tl ye yumuşacık antialerjikmş galiba gece paylaşmıştım tavsiye ederim kadife battaniyesinide aldım fermuarlı kundak gibi kullanabiliyorsun dışardada o da 25 tl di.Ayaklı tulumları da çok güzel bu markanın zaten bebiişimin cicileri kısmına foto çekp eklicem,sizlerde aldığınız tavsiye edebileceğiniz markalar varsa sevnirim...