2010 Ağustos Anneleri

Bizim babaannede aşağıda yemek yapıyor ben burdayım ohh brgün syan edecek dur bakalım ne zaman

hahaha isyan etmez canım merak etme.Ama ben hergün iniyorum mutlaka yemek yapma zamanında.hoş yemek yapma zamanı da yok ya.Saat 4 te gidiyorum anne diyorum hadi yemeği koyalım yok diyor daha erken e ben koyayım diyor yok kızım daha erken diyor.Ben de çıkıyorum yukarıya.Sonra 5 te gidiyorum bir bkıyorum ki yapmış yemeği.Sonra ben de salata yapıyorum msayı hazırlıyorum.Masayı topluyorum bılaşıkları yıkıyorum ama gene de içim hiç rahat etmiyor yemeği o yapmış oluyor tabi.Yukarda yiyelim biz ayrılalım dedik bikaçkere izin vermediler.E ozaman çekicekler bizi napıym belki bıkarlar hadi gidin evinize derlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaw kimlerin olduğu görünmüyo yalnızım zannediyorum hep kendimiiii

Evet şimdi dikkat ettim bende de gözükmüyor..Demek normal sıcak su torbası ben de var eczaneden almıştım polar kılıflı mavi şansa bak oğluşum olacak gerçi büyük boy istanbula geldiğimde cumartesi pazarından teyzem almıştı el kadar polarlı 2 tl ye keşke alsamışım :)

Fırça tarak setin doğduktan sonra saçları olunca da alınır heralde ve şu yan yatırma yastığı nasıl oluyorsa vardır umarım heryerde...Geçen bir konuya baktım ben park yatak almayı düşünüyorum onun içine yatak konuşuyorlardı sünger çöküyormuş viskolex daha iyi felan ama istikbalin sitesine baktım tam ortapedik olması çocuk ve bebek için iyi değilmiş zaten büyükler için vardı o kadar küçüğünü nasıl bulucas şimdden araştırmak lazım off off kafam karıştı iyice...

benimde ilaç firması vermişti küçük turuncu bak işe yarıcak demekki hiç kullanmadım beim kendimin büyük olanıda var oğluşuma küçüğü kullanırım artık

toxicdaisy yazmışsın ya sıcak su torbasını ne yapcaz diye koptum vallaaa:roflol:
ama kötü anlamda değil sakın yanlış anlama..s anki karşılıklı oturmuşuzda orda söylüyorsun bunu gibi oldu mimiklerini düşününce
:roflol: :roflol: :roflol: hani ne yapcak çocuk sıcak su torbasınııı falan :roflol::roflol: :roflol:
özellikle yazdım hala söylüyorum tecrübeli annelerimiz yardım edin bize..

Bu arada kızlar burada olanlar huhuu ben geçen hamleliğimde milupanın (anne bebek kulubüne) sitesine kayıt olmuştum hamilelik paketi gelmişti sizde üye olun isterseniz ablamda benim için hilebazlık yapıp üye olmuş 2 yeni doğan bezimiz,(bir pakette 5 tane var)10 tane kremli ıslak mendilimiz,emzren anneler için çay,nivea numune kremleri felan var cd ve birde kitapçık tavsiye ederim.
Bez:huggies,Krem,ampuan,pişik kremi vs/ıslak mendil:nivea...
ve birde en beğendğim yıldız şeklinde magnet altındada hayatımın starı yazıyor ortası delik bebişimin ultrason fotosunu koydum
Hatta msj attılar bebğiniz doğumunu kutlarız diye çok tuhaf olmuştum

Son düzenleyen: Moderatör:

canım onların kendi yatakları yokmuymuş

Süper işte hallisnacım(başkanım diyeyim birdahakine ben de saygısızlık oluyor gibi)kaydirigubbakcemile3Buluştuğumuz da ortam öyle gergin falan olmayacak yani belli:))))

hehehe muhabbet iyice koyulaştı valla huhu falan:roflol:toxicdaisy sen mutlaka gel buluşmaya ya muhabbettin güzel hakikaten:)))
E nasıl üye olunuyor şu milupa paketine bilgi versen iyi olur tatlım....

link verdim üyalik sayfası açılacak oradada gösteriyor kayıt oluyorsun sonra birkaç ay içinde gönderiyrlar bebek doğduktan sonra da yolluyorlar sanırım...
sonra hesap oluşturuyorsun kaç haftalıksın felan bebeğinin gelişimi,ilkleri...

Haa birde unuttum en önemlisini indirim kuponu veriyorlar birçok üründe %20 tansaş ve migroslarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…